Marty04
Majd vasárnap este feltesznek 2 lyukas lufit és máris volt végig áru a boltban.

Igen

csatlakozom Galeriához,- almás sütit én is vennék

Galeria!
Az almás-krémesemre gondolsz?
Nem hagyhatják előbb abba, nem úgy szól a kiirás, hogy a készlet erejéig,hanem dátumra. Kötelesek tartani, mert különben fel lehet jelenteni őket.És én meg is teszem, pegid még soha nem csináltam ilyet, de ez már túl megy minden határon.
Hú azt felrakhatnád a boltba, abból vennék egy párat négy pontért

Olyan isteni almás-krémest sütök itt időközben!
Elfogytak az ilyen-olyan promokból raktáron maradt üveggyöngyök.
szerintem inkább mi sértődhetnénk meg...

BIZTOSAN MEGSÉRTŐDTEK,MERT LESZÓLTUK A KÍNÁLATOT

Hát akkor én totál kiakadok! Végre kezdek belejönni ebbe a hülyeségbe és idő előtt abba akarják hagyni?!
lehet,hogy már nem is tesznek fel ajándékot? hiszen a havi sorsolásnak vége,meg a Szigetnek is,ennyi volt?
Remélem tegnap árubeszerzés miatt voltak zárva és ma tömött polcokkal nyitnak nyolckor.

Nekünk még aznap délután visszajött.
a tévesen lenullázott pontjait mindenki visszakapta? mert én hétfő óta sem :-( most irtam egy vicces levelet nekik ez ügyben 2szer beszéltem már velük de semmi..
jót nevettem a beírásaitokon
Marty04
szigetnek vége, de lehet,h még megy az after party és a webmester ott csápol

Most mentek el a vendégek,nem is jártam erre egy fél napja.Hát leültem,olyan még nem volt,hogy ki sem nyitottak. Akkor ezek után megint holnap lesz sokszor nyitva a bolt? Reméljük,úgy mint a mult héten.Vagy kifogytak az övből és az órából?

háát én két csempefelrakás között, nyakig szutymákosan berohantam a géphez megnézni nyitva van-e a bolt.

A férjem csak ennyit mondott: szivem,mondcsak a "csapatodban" (mármint ti) mindenki ennyire őrült?
Megnyugtattam,hogy igen
Bár sajni nem volt nyitva a bolt

Szerintetek érdemes még várni ?
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások