Pozitív tapasztalatok, pozitív élmények
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 53 / 246 oldal |
A mai napon vettem át a Mastercard-kedvezménnyel nyert koncertjegyeket a Wunderduck ügynökségnél. Gyors, profi ügyintézés - nem mértem az időt, de biztosan nem töltöttem ott 10 percnél többet :-)
Nem is tudtam h. a MrSaleban lehet alkudni....
" alt="
"> Akartunk venni 1 farmert... 8000ft, mondom ennyiért nem veszünk, még akkor sem ha lehet pörgetni a szerencsekeréken.... de mondta a csaj tessék felpróbálni azt megbeszéljük...
" alt="
">
Majd lealkudtam 6000re, és h. nem pörgethetünk....
Jaj már hát azért jöttünk.... aztán még 40%-t kipörgettünk.... igazából minimum 70t akartam volna...
" alt="
">
" alt="
"> Akartunk venni 1 farmert... 8000ft, mondom ennyiért nem veszünk, még akkor sem ha lehet pörgetni a szerencsekeréken.... de mondta a csaj tessék felpróbálni azt megbeszéljük...
" alt="
">
Majd lealkudtam 6000re, és h. nem pörgethetünk....
Jaj már hát azért jöttünk.... aztán még 40%-t kipörgettünk.... igazából minimum 70t akartam volna...
" alt="
">
Küldtem egy csomagot a GLS-sel Romániába, Bukarest mellé.
Háztól házig 3 nap a megrendeléstől számítva.
Egy ugyanilyen küldemény uoda a postával majdnem 3 hétig utazott.
És még árban sem volt nagy különbség.
Háztól házig 3 nap a megrendeléstől számítva.
Egy ugyanilyen küldemény uoda a postával majdnem 3 hétig utazott.
És még árban sem volt nagy különbség.
Én meg kódost kerestem a boltokban. De sehol nem találtam.
Még a régi jsz-t sem tudták normálisan aktualizálni, azért emlegetik folyton a csomagolás kódját.
Azt láttam, hogy első lépésben nem kér kódot, csak a blokk adatokat, de gondoltam, esetleg utána... Én nem mertem próbából tölteni, mert mi van, ha nem kéri mégsem a kódot, és úgy nyerek, megöl az ideg.
Hát akkor elég szar.
" alt="
"> Tényleg tudjuk a nyerteslistát.
" alt="
">
sada, légyszi pakold át ezt a negatívba!.........
Miért képtelenek olyan játékot csinálni, aminél a csalás lehetősége a 0-hoz közelít???
Már tényleg teljesen leszokom a játékokról időhiány és ezen idiótaságok miatt...
" alt="
"> Az a kis időmet is olyan hülyeségekre pazaroljam, aminél kb. rajtam meg másik 10 hülyén kívül mindenki csal(hat)????
Hát akkor elég szar.
" alt="
"> Tényleg tudjuk a nyerteslistát.
" alt="
">
sada, légyszi pakold át ezt a negatívba!.........
Miért képtelenek olyan játékot csinálni, aminél a csalás lehetősége a 0-hoz közelít???
Már tényleg teljesen leszokom a játékokról időhiány és ezen idiótaságok miatt...
" alt="
"> Az a kis időmet is olyan hülyeségekre pazaroljam, aminél kb. rajtam meg másik 10 hülyén kívül mindenki csal(hat)????De blokkfeltöltéskor nem kérik a kódot,utána is csak fotót.
Sebaj,így legalább már előre tudjuk a nyerteslistát!
" alt="
">
Sebaj,így legalább már előre tudjuk a nyerteslistát!
" alt="
">Meg hogy meg kell őrizni a kódos csomagolást és a blokkot. Az rendben, hogy csak szkennelve kell küldeni, azt láttam sajnos.
" alt="
"> De hogy nincs kód a csomagoláson??? A játék meneténél is le van írva, és a nyertes ellenőrzésnél is. Akkor nem értem... Akkor minek is írtak jsz-t, ha még a fele sem igaz?
" alt="
"> De hogy nincs kód a csomagoláson??? A játék meneténél is le van írva, és a nyertes ellenőrzésnél is. Akkor nem értem... Akkor minek is írtak jsz-t, ha még a fele sem igaz?A jsz-ben mindenhol a csomagoláson lévő kódról regélnek....
Egyszerűen nem is értem!Így elbaltázni egy játékot!
Azért ne élvezz el!
A csomagoláson nincs kód, utólag is megveheted, és a blokkot is elég beküldeni e-mailben, még a fődíjhoz is.
" alt="
">
A csomagoláson nincs kód, utólag is megveheted, és a blokkot is elég beküldeni e-mailben, még a fődíjhoz is.
" alt="
">Belvita
Most látom, hogy nem csak az idióta külső csomagolásos kód kell, hanem blokk is.
" alt="
"> Talán befellegzett a a nagy buherálásnak ennél a játéknál és nem lesz vkiből 30x-os, 70x-es, 170x-es nyertes.
" alt="
">
Most látom, hogy nem csak az idióta külső csomagolásos kód kell, hanem blokk is.
" alt="
"> Talán befellegzett a a nagy buherálásnak ennél a játéknál és nem lesz vkiből 30x-os, 70x-es, 170x-es nyertes.
" alt="
">Delikát:
Lehet utólag javítani a regisztrált blokkokat.
A nyerteseknek és tartalék nyerteseknek a szervező futárszolgálatot biztosít.
Lehet utólag javítani a regisztrált blokkokat.
A nyerteseknek és tartalék nyerteseknek a szervező futárszolgálatot biztosít.
Univer Star Wars játék nagy pirospont,könnyen fel lehet tölteni a kódokat,azonnal kiírja,hogy nyertem e, és a 30-án nyert poharakat tegnap már ki is hozták,nem kell heteket várni
" alt="
"> és azóta termoszt is nyertem
" alt="
">
" alt="
"> és azóta termoszt is nyertem
" alt="
">Eddig tök jó indult az év, egyik kolléganőnek mégis sikerült az előléptetése... amit úgy várt... több pénzért, olyan melóval amit nagyon szeretne.... király!!!
Meg kaptunk 5000ft bruttó béremelést.. fantasztikus...
" alt="
">
Meg kaptunk 5000ft bruttó béremelést.. fantasztikus...
" alt="
">Illetve nem tudom,hogy pontosan melyikre lettem kisorsolva,mert elsőnek Playmobil figurát írtak,amikor viszont kérték,hogy ellenőrizzem a címemet,akkor az általuk belinkelt sorsoláson a nevem mellett az asztali focipálya volt.De mivel itt senki nem írta,hogy ezt kapott volna,így nem igazán hittem benne,hogy létezik-e ez a nyeremény,vagy csak illusztráció volt a képen.De ezek szerint létezik.
Detkinek sikerült helyrehoznia a hibáját,megkaptam a hajszárítót,meg az eredetileg nyert kis játékos Playmobil helyett a nagy Sports&Action játékot és még a figurákat is megtarthatom.Már csak a Nagyi titkával van csörtém.
Októberben nyertem egy mini parfümszettet a Halloweentől, de nem kaptam meg. Írtam nekik, és utánanéztek, hogy a csomagomat visszaküldték "címzett nem kereste" felirattal. Megígérték, hogy újraküldik.
A postáról a negatív élményekhez kellene írnom, mert bementem, és szóvá tettem, hogy nem kaptam értesítést a csomag érkezéséről, és hárman estek nekem, majd leharapták a fejem, hogy biztosan az autós posta szállító volt, és az nem is hozzájuk tartozik. Ha nem vagyok otthon, és más címre kérem a csomagot, akkor meg rendeljem meg az átirányítás szolgáltatást 1600 ft-ért.
Csak reménykedek, hogy végre megkapom a parfümöt. ):
A postáról a negatív élményekhez kellene írnom, mert bementem, és szóvá tettem, hogy nem kaptam értesítést a csomag érkezéséről, és hárman estek nekem, majd leharapták a fejem, hogy biztosan az autós posta szállító volt, és az nem is hozzájuk tartozik. Ha nem vagyok otthon, és más címre kérem a csomagot, akkor meg rendeljem meg az átirányítás szolgáltatást 1600 ft-ért.
Csak reménykedek, hogy végre megkapom a parfümöt. ):
A coca küldött múlt szerdán egy ütött-kopott snack dobozt, fotóztam, szkenneltem a doboztetőt és ma már jön helyette az új, le a kalappal előttük!
Ebben teljesen igazad van, jobb lenne a luxus hajóút
" alt="
">
" alt="
">