De blokkfeltöltéskor nem kérik a kódot,utána is csak fotót.
Sebaj,így legalább már előre tudjuk a nyerteslistát!

" alt="

">
Meg hogy meg kell őrizni a kódos csomagolást és a blokkot. Az rendben, hogy csak szkennelve kell küldeni, azt láttam sajnos.

" alt="

"> De hogy nincs kód a csomagoláson??? A játék meneténél is le van írva, és a nyertes ellenőrzésnél is. Akkor nem értem... Akkor minek is írtak jsz-t, ha még a fele sem igaz?
A jsz-ben mindenhol a csomagoláson lévő kódról regélnek....
Egyszerűen nem is értem!Így elbaltázni egy játékot!
Azért ne élvezz el!
A csomagoláson nincs kód, utólag is megveheted, és a blokkot is elég beküldeni e-mailben, még a fődíjhoz is.

" alt="

">
Belvita
Most látom, hogy nem csak az idióta külső csomagolásos kód kell, hanem blokk is.

" alt="

"> Talán befellegzett a a nagy buherálásnak ennél a játéknál és nem lesz vkiből 30x-os, 70x-es, 170x-es nyertes.

" alt="

">
Delikát:
Lehet utólag javítani a regisztrált blokkokat.
A nyerteseknek és tartalék nyerteseknek a szervező futárszolgálatot biztosít.
Univer Star Wars játék nagy pirospont,könnyen fel lehet tölteni a kódokat,azonnal kiírja,hogy nyertem e, és a 30-án nyert poharakat tegnap már ki is hozták,nem kell heteket várni

" alt="

"> és azóta termoszt is nyertem

" alt="

">
Eddig tök jó indult az év, egyik kolléganőnek mégis sikerült az előléptetése... amit úgy várt... több pénzért, olyan melóval amit nagyon szeretne.... király!!!
Meg kaptunk 5000ft bruttó béremelést.. fantasztikus...

" alt="

">
Illetve nem tudom,hogy pontosan melyikre lettem kisorsolva,mert elsőnek Playmobil figurát írtak,amikor viszont kérték,hogy ellenőrizzem a címemet,akkor az általuk belinkelt sorsoláson a nevem mellett az asztali focipálya volt.De mivel itt senki nem írta,hogy ezt kapott volna,így nem igazán hittem benne,hogy létezik-e ez a nyeremény,vagy csak illusztráció volt a képen.De ezek szerint létezik.
Detkinek sikerült helyrehoznia a hibáját,megkaptam a hajszárítót,meg az eredetileg nyert kis játékos Playmobil helyett a nagy Sports&Action játékot és még a figurákat is megtarthatom.Már csak a Nagyi titkával van csörtém.
Októberben nyertem egy mini parfümszettet a Halloweentől, de nem kaptam meg. Írtam nekik, és utánanéztek, hogy a csomagomat visszaküldték "címzett nem kereste" felirattal. Megígérték, hogy újraküldik.
A postáról a negatív élményekhez kellene írnom, mert bementem, és szóvá tettem, hogy nem kaptam értesítést a csomag érkezéséről, és hárman estek nekem, majd leharapták a fejem, hogy biztosan az autós posta szállító volt, és az nem is hozzájuk tartozik. Ha nem vagyok otthon, és más címre kérem a csomagot, akkor meg rendeljem meg az átirányítás szolgáltatást 1600 ft-ért.
Csak reménykedek, hogy végre megkapom a parfümöt. ):
A coca küldött múlt szerdán egy ütött-kopott snack dobozt, fotóztam, szkenneltem a doboztetőt és ma már jön helyette az új, le a kalappal előttük!
Ebben teljesen igazad van, jobb lenne a luxus hajóút

" alt="

">
Hát azért nem ez a jellemző.Legtöbbször pár percen belül van a nyertes időpont.A Kindernél egész más volumenű nyeremények voltak.Egy 5000 Ft értékű csomagocska nem izgat annyi embert természetesen,pláne hogy csak napi 1 van belőle.
Nem az az érdekes, hanem az, hogy van olyan nap, hogy a nyerő időponttól számítva egészen messze van a nyertes blokk feladás ideje, ez azt jelenti, hogy nem játszik annyi ember, hogy ne lehessen nyerni. Tehát nem adnak minden másodpercben, vagy tized másodpercben blokkokat fel, pl. a Kinder Buenonál el tudom képzelni, hogy minden tizedmásodpercre jutott egy kód feladás. Ott nagyon kicsi az esély.
Csak ezt olvastam ki a sorok közül.

" alt="

">
És ezzel előrébb vagy?A nap minden szakaszában lehetnek nyerő időpontok,ennyit megtudtunk.Ja,de ezt eddig is tudtuk.

" alt="

">
Vegeta nyertes lista nagyon tetszik, mert kiírták a pontos időpontokat is.
nálam is gyorsak voltak 50 blokk,hétfőn feladtam,csütörtökre elfogadták
Csatlakozom!

" alt="

">
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások