Külföldi szerencsejátékok, nyereményjátékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 53 / 303 oldal |
A gratkadon ugyan így jártam az elmúlt évben pegig ott is egy regisztrációm volt, csak freemail-os volt a címem.
hát nem tudom, mailboxos címről be tudok lépni, de nincs értelme
sajna nekem is elveszett egy kódra való kdos pontom 8vagy mi a csuda, amiért most lehet venni kódot)
nem tudom, hogy a fórumra bejelentkezés nélkül be lehet-e lépni, esetleg oda lehetne írni
sajna nekem is elveszett egy kódra való kdos pontom 8vagy mi a csuda, amiért most lehet venni kódot)
nem tudom, hogy a fórumra bejelentkezés nélkül be lehet-e lépni, esetleg oda lehetne írni
igen, sajnos
guppi, freemailos voltál?
nekem sem megy ezzel
nekem sem megy ezzel
Nekem egyetlen regisztrációm volt a genieokadosra és mégsen tudok belépni. Lehet valahol reklamálni? 48 pontom volt a vip-hoz.
de mindegy, mert kadost nemigen kapsz, genizért meg semmit
" alt="
">
" alt="
">babse, összefiglalva kirakták a több regeket.
eddig 2 engedett be, postafiókos mélcimesek.
eddig 2 engedett be, postafiókos mélcimesek.
ha sefítség kell valakinek írjon nyugodtan, megcsinálom helyette
nálam működik
kettőből egyre sem
krida, nálam jó.
geniakadosra be tudtok lépni????
jó pár regen be se enged
" alt="
"> nem irja hogy töröltek volna, egyszerüen nem lép be
" alt="
"> nem irja hogy töröltek volna, egyszerüen nem lép bea momiecadon már regizve vagyok egy ideje, eddig összegyűjtöttem 17000 pontot, ha meglesz a legolcsóbb kódra valóm, akkor megírom a tapasztalataimat a kód vásárlásával kapcsolatban
de igazából ezt is abba akarom hagyni egy kód kikérése után
majd meglátom
de igazából ezt is abba akarom hagyni egy kód kikérése után
majd meglátom
hát a genieokadoson teljesen meghülyültek az adminok
ha valamit nem változtatnak pozítív irányban, akkor biztosan abbahagyom, s gondolom ezzel nem leszek egyedül
nem is tudom hogy gondolták
ha valamit nem változtatnak pozítív irányban, akkor biztosan abbahagyom, s gondolom ezzel nem leszek egyedül
nem is tudom hogy gondolták
http://www.momiecado.fr/site/index.php?refid=712
szintén zenész, bár a butikot nem igen értem, akinek van kedve kisérletezni regeljen, hátha lesz kódunk
" alt="
">
szintén zenész, bár a butikot nem igen értem, akinek van kedve kisérletezni regeljen, hátha lesz kódunk
" alt="
">http://www.ovniz.com/inscription-lolina.html
van sok minden a butikban, fel is van töltve.
próba cseresznye
van sok minden a butikban, fel is van töltve.
próba cseresznye
geniakados no comment
ok, akkor az jó
most épp van: buzi, pp, gótika, mini codisc, cashcode.
de láttam már minden fajtát a napokban
" alt="
">
de láttam már minden fajtát a napokban
" alt="
">