Sziasztok!
Mai, vagy holnapi páros mozijegyért kalapoznék. Van esetleg olyan, aki nyert, de nem tud elmenni? Köszi!
3 db Rossmann-Dove blokkot keresek. Nem baj ha nincs pecsételve.
Van esetleg valakinek a nikewebshop-ba kuponja?

" alt="

">
Ha valaki nyert a story-val mozijegyet a Nagyfiúk 2-re és nem tud elmenni légyszi szóljon, mert egy ismerősöm szeretne elmenni rá! Köszönöm
köszönöm (Botókának) már nem keresek activiát
Valaki adna nekem kölcsön 3 activia kódot?
Tesco-s pontokat szeretnék, ha van valakinek felesleges.
Nagyon szépen köszönöm.
Coca-cola kupak kódokat keresek, aki nem használná fel, elfogadnám!
Ha volna valakinek használt Szörny Egyetem-es mozijegye és megválna tőle,írjon már legyen szíves!
Sziasztok,
Ha valakinek nincs szüksége Good milkes bevásárlótáskára én szeretném, átveszem --Szívesen adok érte pár játszós blokkot is

" alt="

"> köszönöm
Sziasztok!
ma éjfélig szeretnék kalapozni egy Rauch Ice Tea kódot!
Köszönöm!
8 db Agip matricát keresek

" alt="

"> Válaszborítékot küldenék értük. Köszönöm!
Ha vkinek lenne Budavári sörfeszkós belépője, és nem kell neki, elküldené a kódot ide: 06205127113... nem leszek gép előtt.
3 db spar-óceánmániás matricát keresek, ezek száma:
102, 107, 192
Sziasztok!
Nagyon szeretem a matrincákat gyűjteni, de amikorra kigyűlt egy csomó, elfogytak az albumok Spárosat és pennyset keresek. Tudna nekem küldeni valaki ajándékba? Előre is köszi.
Sziasztok! Aki nem gyűjti a Reál termékek vonalkódjait és felajánlaná nekem, azt nagyon szépen megköszönném!
Annyira nagyon szeretnék már egy Dolce Gusto kávéfőzőt magamnak!

" alt="

"> Köszönöm szépen!
Sziasztok! Tena vonalkódot szeretnék kalapozni, ha van valakinek fölösleges.
Köszönöm
Szeretnék a dm 150 pontos kuponfüzetből kalapozni kuponokat .(Priviben megírnám ,hogy melyiket kérném ) Előre is köszönöm .
Sziasztok! Kalapozni szeretnék.... Actimel kódot szeretnék kérni, ha valakinek felesleges lenne otthon és nem használja fel! Én nagyon-nagyon szeretnék shakert, de az actimel nem a kedvenc, sőt! Cserébe tudok activia kódot küldeni, (már activiából is túltengésem van)...
Budavári sörfesztivál belépőt ha vki nem használja fel szóljon... lehet nekem jó lenne, de akár csere is mehet.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások