Napibetevő!
Nem töltötte senki! Én is így jártam 06.02-án, írtam nekik, azt válaszolták , hogy a rendszer túlterheltsége miatt néhányan azt látják, hogy újraküldött kód, miközben érvényes, dolgoznak a hiba elhárításán, de részt vesz a heti és fődíj sorsoláson is. Mondjuk ezt nem értem, mert biztos figyeli a rendszer, persze a napiról is lemaradtam emiatt,(meg már heti sorsolás is volt) azóta is úgy szerepel, hogy újraküldött. Ezek szerint még mindig nem sikerült rendezni.
Negatív tapasztalatok
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 53 / 2011 oldal |
A feltöltéseidnél látszik is, hogy elsőre küldted mégis újraküldött a státusza...
Nekem eddig 3 ilyen kódom van! Mindegyiket én nyitottam.....
Valaki elütötte a kódját a XIXO feltöltésnél, és pont úgy, hogy nekem a rendszer már nem engedi feltölteni a frissen felnyitott doboz kupakját, azt írja vissza, hogy már feltöltött kód. Remek.
Reál - Magnum sem jó
" alt="
">

Bizony, a Cif oda' van...
De legalább Max nyert ma (is).
De legalább Max nyert ma (is).
első nap küldtem de.10 körül semmi jelzés,hogy a szivacsot kapom
Cif Unilever játékok eltűntek.
Viszont az unileverjatek.hu újra jó.
Úgy utálom amikor valami gagyival (jó lesz neki...) kiszúrják az ember szemét. Lenne kevesebb nyeremény, de jó minőségű. Pár éve is lehetett nyerni focilabdát, olvastam a visszajelzéseket, hogy milyen rossz minőségű, hát ilyet még ajándékba adni is ciki
Denom: nálunk is. Írj neki,én is fogok!Csalódás,mert műfüves pályán 30 perc alatt lett ilyen
Globus, Hellman's grillezz, szurkolj és nyerj promóban kiváltott focilabda felszakadt varrás mentén első használat előtt, félúton a focipálya felé. Az értéke 10 ezernek volt feltüntetve. Számomra ez így csalódás volt...
Nálam is
" alt="
">

Összes Unileveres oldal lehalt.
Jo jo kivan irva meg h a jszt elkel olvasni Mégis inkorrekt a Romanofftol h a 2 hetenkénti 1 Iphont sorsolás helyett nyerő időpontozza
Az első naptól fenn van a főoldalon:
https://www.webnyeremeny.hu/shell-nyeremenyjatek
https://www.webnyeremeny.hu/shell-nyeremenyjatek
A Shellnél 05.27.-én indult egy BMW X2 főnyereményes játék. Eléggé össze vannak kutyulva a szálak ha valakinek van kedve bogozgatni- sok sikert!
poci 2024-06-06 :: 12:27
Internetes csalás
Mivel itt sokan játszanak szeretném a figyelmet felhívni nehogy beleszaladjatok.
Épp az imént akartak a számítógépemhez hozzáférni azzal az indokkal, hogy nyertem 870000 forintot. Azt akarták hogy töltsek le egy alkalmazást és azon keresztül utalják a nyereményt. Miután megszakítottam a telefon beszélgetést mert azon hívtak még másik 5 számon is próbálkoztak. Mivel nem sikerült és az illetőnek mondtam hogy ez csalás bedurvult és beszólt hogy ne pofázzak. Figyelmeztetésként itt van a 6 szám amiről hívnak.
06204136459
06705941800
06301609054
06209495223
06205020907
06209888666
Vigyázzatok
Internetes csalás
Mivel itt sokan játszanak szeretném a figyelmet felhívni nehogy beleszaladjatok.
Épp az imént akartak a számítógépemhez hozzáférni azzal az indokkal, hogy nyertem 870000 forintot. Azt akarták hogy töltsek le egy alkalmazást és azon keresztül utalják a nyereményt. Miután megszakítottam a telefon beszélgetést mert azon hívtak még másik 5 számon is próbálkoztak. Mivel nem sikerült és az illetőnek mondtam hogy ez csalás bedurvult és beszólt hogy ne pofázzak. Figyelmeztetésként itt van a 6 szám amiről hívnak.
06204136459
06705941800
06301609054
06209495223
06205020907
06209888666
Vigyázzatok
Penny - Gólöröm nem enged be a jelszavammal...
Snickers behalt.