Blackburn -Chelseat nem rakom, mumus csapat a hazai, lehet, hogy épp most csinál meglepetést.
A 240-es meccs is jobban tetszik döntetlenre, s most már a Valenciát is raknám döntetlenre, mert sosem találjuk el. Amikor hiszek benne, nem nyer, ha rakom, elbukom.
De meglepetést érzek a belgáknál is:
252 Germinal Beerschot otthon játszik, nagyon kellene neki a pont.
Megnéztem, mégsem rakom a Valenciát, Almeria statisztika alapján. S mivel hét közben játszott a Valencia.
Mit szóltok a következőhöz?
227Rangers H
229 Milan H
237 FC Zürich H (jó lesz a fogadóirodák adatai szerint)
226 Cardiff H
245 Montpellier H-ra
Ezt 4/5-ben, összesen 500 Ft-ért.
Találtam még két jó meccset, a CSZKA Moszkva H-ra és a 251-es FC Köbenhavn V-re.
chicaloca: Ebben igazad is van, de attól még nyerhet a Milán. A fogadóoldalakon leírom mire fogadnak a legtöben:
Milán, Manchester United, Leicester, Cardiff, Bari mind egyértelmű H.
Kicsit vacakol az internet csatlakozásom, de még nézem az oldalakat, írok mindjárt.
A Hamburg meccset már döntetlenre gondolják sokan, nekem az nagyon jó lenne, mert akkor jönne a 4 döntetlenes meccs közül 3 és a góltotómon is döntetlen. De esélyesebb talán a Hamburg otthon.
inter drukker révén nem szeretném ha a milan átvenné az első helyett

" alt="

">
elírtam a Bordeauxnál H-ra értettem
Milán most nyerni fog, hiszen átveheti az első helyet! A Nápoly pedig a múltkor sok pénzemet elvitte, most ez a revans. Manchester minden oldalon 1-es, de azért a Liverpool kezd magára találni.
A 225-ös Leicester meccs is H lesz a csapatom egyik tagja szerint.
chicaloca: Szívem szerint szeretném, ha így lenne - kivéve a Bordeauxt - de nézem a fogadó oldalakat, az FC Zürichet - pedig nagyon elfogult vagyok velük, imádom Zürich városát - de nem érzem biztosnak, valahol láttam D-re, nézem a statisztikákat, csak nem találok egy oldalt, nem tud valaki segíteni? www.preditz.com de nem jól írom! Nagyon ajánlotta valaki.
219 Wolfsburg - Hertha BSC H 1.43 vagy inkább D??
229 Milan - Napoli H 1.52 inkább D?
221 Manchester Utd. - Liverpool H 1.64 (elég béna a Liverpool idegenben)
227 Rangers - St. Mirren H 1.23
237 FC Zürich - Bellinzona H 1.33
253 Lokeren - Anderlecht V 1.48 (bár lehet hajt a Lokeren, mert kiesők)
242 Zaragoza - Barcelona V 1.27 remélem

" alt="

">
223 Blackburn-Chelsea V 1,43 ??
244 Bourdeaux-Lille V 1,83
ezekből nézek majd vmit, vagy vmi biztosabb ötlet?

" alt="

">
chicaloca: A Barcelona biztos nyer, a csapatunk rakta a következőket 4/6-ban:
210 Zenit Szentpétervár-Szpartak Moszkva H 2,06
223 Blackburn-Chelsea V 1,43
229 Milan-Napoli H 1,50
232 Atalanta-Livorno H 2,07
241 Valencia-Almeria H 1,50
242 Zaragoza-Barcelona V 1,25 Nem érdemes játszani, kicsi odds/
Helyette én a Monpellier meccset raknám, most még abban biztos vagyok. Úgy érzem, hogy a 244 Bordeaux meccs is jön H-ra, az Union Berlin jó lehet H-ra, az Oberhausent inkább D-re tenném, és valószínű, hogy nem nyer a Juventus, nem véd a Buffon, a Cassano viszont játszik, de nem merek rá fogadni. A csapat H-ra tette. Én inkább D-re, esetleg V-re tenném, de ha nem véd a Buffon, nem nyernek . Az ingám szerint Samphdoria nyer. De az most nem biztos, hogy jó, tegnap hozzáért valaki.
előbb írtam be a fejtegetéseimet, sztem mire raknám
erre kiírt hibát, s eltűnt amit írtam

" alt="

">
Sziasztok.Mára van valakinek valami TUTI tippe?köszi
sajnálom h. az inter nem nyert, akkor így ha nyer a milan megelőzi a tabellán

" alt="

"> nem mertem az interre rakni h. győz, d-re gondoltam (de nem raktam

" alt="

"> )
a Bayernt, newcatle-t, deport, blackpoolt buktam
Psv-re nem mertem rakni
arsenalra, real-ra végül nem raktam olyan kicsi oddsok voltak
remélem ma nyer a Barca, kár h. nem kapott ki a Reál, mert így nem tudják megelőzni őket

" alt="

">
bazsapara: Ez így igaz, csak amikor nem nagy pénzzel játszol, akkor be kell vállalni a kockázatot. Ráadásul a 2 db 2,30 feletti meccstől jobban féltem, bár igaz, a PSV nekem eszembe sem jutott volna, eddig mindig azt játszottam, hogy pont egy góllal nyer hendikepben döntetlenre, s az utóbbi Ajax és a Rotterdam elleni játéka után nem lett volna szabad játszani. Így utólag persze okosabb vagyok, ma ráadásul találkoztam egy régi kedves ismerőssel, s még ajánlotta is a Fiorentínát. A társunk pedig nagyon szereti a Twentét, de épp ő mondta, hogy most nem nyernek, ő is H-ra tette. Ha ma az itteni lottózóba megyek, valószínűleg nyerek. De fogok még nagyot nyerni, de most megérte volna játszani 5/7-ben, akkor is kaszáltam volna, ahogy persze még jöhet a holnapi döntetlen is.
A tippmix ezért szép játék, s imádom a csapatokat, hajrá Inter! S akkor most már nyerjen a Róma is.
Magic, én nem is játszom nagy nyereményre, mert azt már megtanultam, hogy a kicsi is nagyon nehezen lesz meg. Mindig úgy tervezem, hogy 1-2 kockázatos mellé, 2-3 biztos legyen, s ha az ára bejön már szerencsésnek érzem magam.
Sebaj, holnap is nap lesz, ugye féltem megtenni az Arsenált, a kedvencemet és a Bordeauxot egyenesben, meg is érdemeltem.
No, a másik kombinációban telitalálat helyett nyertem 1.400 FT-ot, de valahogy nem tudok neki örülni. S persze még a 4 döntetlenes meccsem közül 2 jó, egy elment.
No, most már 5.200 Ft sem jöhet, mert a PSV 1:1-re áll. Király.
Ennyit a fix tippekről. De miért is kell nem kedvenc csapatot játszani?
Az Interben még hiszek.
bazsapara: Teljesen igazad van, a csapatunk egyértelműen D-re játszotta, de nem tudtam csak egyenesben játszani a kötelező 5 mérkőzés miatt /Nyíregyháza/, ezért ahol döntetlenre tettem az Intert ott sajnos az Aston Villa meccset játszottam 6. meccsnek. Az úszott, így ha a Bordeaux nyer holnap, akkor nyerek még 5.200 Ft-ot, de az mégsem 100.000 FT.
Ettől féltem: 1:1 az Internél
Nem értek a focihoz, csak latolgatok. Palermo-Intert D-re tettem, a Roma remélem nyerni fog, de én nem tettem meg.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások