mia,
a férjem is pont azt eszegette itt az előbb vígan...
Termékekkel kapcsolatos tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 53 / 63 oldal |
A Danone-ban is van? Én a könnyű és finomat veszem, ráadásul a gyereknek, de nincs ráírva, se a guargumi, se az E412. Vagy van más neve is?!
Megnéztem a napok óta általam fogyasztott plusban kapható jégkrémek összetevőit. Mindkettőben van guar gumi
Ezek német cuccok, ki tudja mikor készültek és milyen guar gumival....
Mindegy, megeszem most is egy pálcikásat, már mindegy
Ezek német cuccok, ki tudja mikor készültek és milyen guar gumival....
Mindegy, megeszem most is egy pálcikásat, már mindegy

Wodehouse igazad van, azzal még nem lehetett gond.
Ha a korábbi játék kedvéért ettétek, az nem baj, mert vmelyik közelmúltbeli szállítmányba került szennyezett guar-gumi.
A Danone joghurtban is van.
S azt pedig megettünk egy jó párat a játék kedvéért is, meg egyébként is.
S azt pedig megettünk egy jó párat a játék kedvéért is, meg egyébként is.
Wodehouse
apánk kinevette, amikor az elöbb elkezdtem én is olvasgatni,mert ő direkt olyat vett,amiben nincs.Kacsa és libamáj pástétomban nincsen
Viszont a kisfiam kedvence a Milli krémtúró ...
apánk kinevette, amikor az elöbb elkezdtem én is olvasgatni,mert ő direkt olyat vett,amiben nincs.Kacsa és libamáj pástétomban nincsen
Viszont a kisfiam kedvence a Milli krémtúró ...
Nálam most háromfajta van, csak egyre van ráírva (grill).
húha, na a Hamet nem is néztem,pedig vettem egy párat
sada, ez így igaz.
A Haméban is van, most néztem meg.
A Haméban is van, most néztem meg.
állítólag a Coca-colában is van guar-gumi,de a pepsiben nincs. 

Igen.,ledot én is kiszúrtam, de ugyanúgy van egy csomó joghurtban,krémtúróban is.
pl: milli krémtúróban is
pl: milli krémtúróban is
Nem úgy általában a 412-vel van a baj. Az egy őrölt mag, amit sűrítésre használnak nagyon régóta.
Csak egy bizonyos 412 szállítmánnyal, amibe oda nem való került.
Ez olyan, hogy anno sem a parikával, alapból volt a baj, hanem bizonyos paprika szállítmányokkal.
Csak egy bizonyos 412 szállítmánnyal, amibe oda nem való került.
Ez olyan, hogy anno sem a parikával, alapból volt a baj, hanem bizonyos paprika szállítmányokkal.
Ledo -412
Univer ketchup-ben és Carte d'Or fagyiban is van E412.
Paint: fú az tényleg nem jó, én is kóstoltam már, de csak azért mert a moziban régebben az volt a gyerekmenüben és a gyerekemnek nem ízlett, nekemadta, de nekem sem ízlett.
Hát én most egy darabig biztos nem adok a gyereknek olyan kaját, amiben ez benne van. Amúgy sem jellemző, de azért most még jobban nézem.
Egyik nap vettem pókemberes jégkrémet. Olyan volt mint egy pink színű meztelen csiga csúszott volna le a torkomon. Bláff... fúj... 

Reácska: a guar gumi egy sűrítő anyag, de ha állandóan azt bogarásszuk mit eszünk meg mit nem akkor már lassan nem eszünk semmit. Én simán benyomtam ma egy osztrák ivójoghurtot amiben szintén volt ez a kutyagumi. 

Anyukáék olyan júl 11-e körül akciósan vettek nekem egy görkorcsolya szettet ami a következőkből állt:
-1pár görkorcsonya
-1db bukósisak
-1 pár könyökvédő
-1 pár térdvédő
-3 db bólya.
Én 13-án este próbáltam ki először mert aznap este mentem haza lovastáborból. Sajnos első alkalommal eltört úgy, hogy nem estem el és csak egyszerűen gurulás közben. Másnap szó nélkül kicserélték a Tescoban vittünk másikat este kipróváltam egyszercsak gurulok. Eltört.
Ezt is visszavittük és szó nélkül visszaadták a pénzt. Mindig csak anniyt kérdeztek mi a baja, meg se nézték, amiből mi arra következtettünk hogy msáok is vitték így vissza. Azóta is utálom a Tescot. 
-1pár görkorcsonya
-1db bukósisak
-1 pár könyökvédő
-1 pár térdvédő
-3 db bólya.
Én 13-án este próbáltam ki először mert aznap este mentem haza lovastáborból. Sajnos első alkalommal eltört úgy, hogy nem estem el és csak egyszerűen gurulás közben. Másnap szó nélkül kicserélték a Tescoban vittünk másikat este kipróváltam egyszercsak gurulok. Eltört.
Ezt is visszavittük és szó nélkül visszaadták a pénzt. Mindig csak anniyt kérdeztek mi a baja, meg se nézték, amiből mi arra következtettünk hogy msáok is vitték így vissza. Azóta is utálom a Tescot.