Sziasztok!
Aki a Pampers játékra szeretne küldeni pontokat, nyugodtan küldhet jövő év jún. 30-ig, függetlenül attól, hogy a saját katalógusa meddig szól, ugyanis a feltételek nem változtak, csak a határidő. Ez biztos.
Kira
Sada
Köszönöm az infot. Nekem csak a kis babák vannak meg (Libero és Pampers), azokat gyűjtögetem. Füzetkét hol lehet szerezni? DM és ilyenek?
Mindenkinek Boldog Karácsonyt kívánok!
Poci
köszi csenabi! ehhez képest engem gyorsan elintéztek, de akkor szorgalmasn gyűjtögetek tovább

halacska !
Nekem is 12.31 van a katalógusomban, és ezért kérdeztem rá levélben arra, hogy lejár-e ténylegesen a játék ezzel a dátummal. A válasz egy része:
"Azt gondolom, hogy Ön értesült arról, hogy van, akinek más dátum szerepel a katalógusában és szeretne Ön is tovább játszani.
Amit ezzel kapcsolatban szeretnék megosztani Önnel, az a következő:
Mindenkinek addig tart a játék, ami a katalógusában szerepel. Azok az anyukák, akik mostanában szültek, így most kezdenek el játszani, termémeszetes, hogy a Pampers nekik is több időt ad az ábrák gyűjtésére, ezért a játék 2005.06.30-ig tart.
Ön így eredetileg 2004.12.31-ig küldhetne ábrákat, de a jó hírem az, hogy a Pampers elfogadja azoknak az anyukáknak is pályázatait is 2005.06.30-ig, akik eredetileg 2004.12.31-ig játszanának. (Vannak, akik már nem tudnak ezzel a lehetőséggel élni, mert a hosszú hónapok alatt nő a baba, így a 4+ és még nagyobb pelenka méretre kellett váltsanak, amikkel már nem tudnak ebben az akcióban részt venni.) Tehát, semmi ok az aggodalomra, a kivágott ábrái nem vesznek kárba, nyugodtan küldjék 2005.06.30-ig.
Üdvözlettel,
Horváth Szilvia"
Sziasztok!
Ti tudjátok hogy hogyan van a Pampers játék júniusig? Mert én emilben rákérdeztem, és azt írták, hogy mindenkinek addig tart, amíg a katalógusában van. akkor van új katalógus?jó lenne tudni hogy most akkor postázzam ami van, vagy tartogathatom?előre is köszi az infót!
Ja:
van 40 pontnyi nestlém, cserébe Pamperst szeretnék!
Pocica
Libero ősszel szokott nagyobb akciót hirdetni, idén már megvolt,
a Pampers Total Care jelzésű Midi és Maxi méretű pelenkákkkal most is van akció, a csomagolásról a nagy álló kép kell.
Ha fogyasztói levélből, szórólapról értesülünk vmi új akcióról, akkor mindig beírjuk ide.
Sziasztok! Én most vagyok itt először. Honnan lehet tudni, hogy mikor milyen akció van? Mi is gyűjtjük a Pampers meg Libero babákat, csak nem tudom, hogy mit kezdjek velük
Sada
nem ő, hanem a fiaim. Én csak a pelusokat gyűjtöttem.

Tőled?

" alt="

">
Ő "dolgozott" meg érte!

Az unakaöcsémhez is meghozta a futár a múlt héten a pampers játékot, amit karácsonyra kap tőlem.

pampers ajándék érkezett délután! Nem posta hozta, de nem is futárcég, talán a képviselőjük lehetett.

Sziasztok! Nestlé pontokat keresek, sok minden van cserébe!
nem tudok de biztos hiszen az akció 2005 juniusig tart!!
sziasztok! nem tudja valaki a Pampers játékban az új csomagolású pelenkák is részt vesznek? megint frissítettek a peluson! már nem total care hanem Active baby!
O.K.
Hazaértem, indítom.
Kedves Sada!
Már adhatot!
Nem bizalmatlan, hanem tapasztalatlan vagyok!
Köszönöm
csubi
Ha átlötted volna a címed, átküldtem volna az infót is.
Fő a bizalom..
a kondérban.

Kedves Sada és Eri1!
Nagyon szépen köszönöm a segítséget, írtam levelet, remélem mihamarabb küldik az infót!
Kellemes Ünnepeket mindenkinek!
Nestlé 37 pontom van, liberoért cserébe.Ajánlatokat várok.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások