Archivum - Postán jött
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 521 / 1052 oldal |
Nagyon sokszori reklamálásra végre megjött a Szofi papucsom ! Az ügyfélszolgálat felhívott, hogy már 2 x kiküldték és ha a harmadik sem érkezik meg, többször nem tudják küldeni. Így tértis ajánlottként jött, de nem semmi, hogy csak így kaptam meg ! Ez a negatívba is illene, bocsi, hogy itt !
Megjött a sörünk. Nem telefonáltak előtte csak beadták a szomszédnak aki szintén nyert 2 ládával. Mi nem voltunk itthon.
Bizy
Nyakbaakasztható mobiltartó, 2 kávé és az óra volt benne. Mindezt a nescafé honlapján is láthatod.
(Legközelebb írd légyszíves oda a nevét, akinek írsz, mert így könnyebben követhető.)
Nyakbaakasztható mobiltartó, 2 kávé és az óra volt benne. Mindezt a nescafé honlapján is láthatod.
(Legközelebb írd légyszíves oda a nevét, akinek írsz, mert így könnyebben követhető.)

Tegnap kukába dobtam. 

Kaptam a Vodafone-tól egy levelet.
A Haway-jos játék kapcsán ismerték az adataimat.
A levelet felmutatva kártyásról áttérhetek egy számlás, nagyon tuti
tarifacsomagra, sőt 70 Ft-ért vehete Samsung E310-est, illetve
20ezerért Nokia 6230-ast.
Ez egy limitált akció, kell hozzá a levél, elveszik szerződéskötéskor.
Szóval egy szó, mint száz: Tud vki nekem még néhány ilyen leveleket küldeni, aki kapott? Tudnám kinek adni.
A Haway-jos játék kapcsán ismerték az adataimat.
A levelet felmutatva kártyásról áttérhetek egy számlás, nagyon tuti
tarifacsomagra, sőt 70 Ft-ért vehete Samsung E310-est, illetve
20ezerért Nokia 6230-ast.
Ez egy limitált akció, kell hozzá a levél, elveszik szerződéskötéskor.
Szóval egy szó, mint száz: Tud vki nekem még néhány ilyen leveleket küldeni, aki kapott? Tudnám kinek adni.
Most hozta a futár a Gimborn cicás ajándékcsomagot.
Az órán kívül még volt valami benne?
Szoval egy honapra rá jott meg?
Jah es meg egy kerdes..
Téged értesitettek a nyeremenyrol,vagy csak a honlapon lattad?
Szoval egy honapra rá jott meg?
Jah es meg egy kerdes..
Téged értesitettek a nyeremenyrol,vagy csak a honlapon lattad?
boyka
merrefelé laksz az országban?
merrefelé laksz az országban?
Megérkezett a nescafé minigolf május 20-is sorolásának ajándéka. A Nescafé óra szép darab, csak ne piros lenne.
De igazi nagy hangja van. 
De igazi nagy hangja van. 
Most hozta a postás a balatonihireken nyert DVD-t a férjemnek.
Nívea levél kérdőívvel és termékmintával.
Whiskas csomag, Cif kódok.
Megjött a 120 üveg Arany Ászok!
Előtte telefonon hívtak, időpontot, címet egyeztettünk. Rekeszekben hozta fel a srác és ki kellett pakolni.
Nem is tudom hova teszi azt a rengeteg üveget az, aki 10-20 rekesszel nyert...Nálunk szekrény tetején, szekrényben, asztal alatt, hűtőben, mindenhol van most. De jó, hogy van!!!
Előtte telefonon hívtak, időpontot, címet egyeztettünk. Rekeszekben hozta fel a srác és ki kellett pakolni.
Nem is tudom hova teszi azt a rengeteg üveget az, aki 10-20 rekesszel nyert...Nálunk szekrény tetején, szekrényben, asztal alatt, hűtőben, mindenhol van most. De jó, hogy van!!!
Ma hozta a futár a két Nestle Fitness-es biciklit. Azt hittem majd valami tesco gazdaságosat küldenek, de nagyon meglepődtem mert igazán csinos darab mind a kettő!
Nekem is jött két Marlboros digitális fényképezőgép
, na meg egy öngyújtó
, na meg egy öngyújtóFáreó: Megjött a levélkéd,köszönöm szépen!
Plussz nekem is jott levél Brüsszelből egy NATO csomag,es végre a Whiskas csomi is
Plussz nekem is jott levél Brüsszelből egy NATO csomag,es végre a Whiskas csomi is

Fozo.gabi megjött a belépő nagyon szépen köszönöm

helyesbítek :
Oregon Scientific DS 6688
Oregon Scientific DS 6688