// Baba-Mama csere-bere
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 523 / 539 oldal |
Sziasztok! Én Pampers csomagolásokat és Nestlé vonalkódokat keresek, adok érte Libero figurát, Knorr kódokat, Globus vonalkódokat, csillagokat, Picwick pontokat
Vali !
OK, köszi, várom !
OK, köszi, várom !

Én csak a Pampers-Fisher Price játékról tudok, ahol pontokért garantált játékokat lehet nyerni. A Libero figurákat meg érdemes gyűjteni, mert néha kitalálják, hogy x db-ot be kell küldeni és akkor kapsz valamit érte.
Sziasztok!
Nem tudjátok, hogy a Pampersnek, a Liberonak, vagy a Niveának van-e pontgyűjtő játéka folyamatban? Köszönöm!
Nem tudjátok, hogy a Pampersnek, a Liberonak, vagy a Niveának van-e pontgyűjtő játéka folyamatban? Köszönöm!
Edittke!
Nekem a Mit sütsz kis szűcs? jött.
Ezt már tavaly megkaptam tőlük egy másik játékban.
Lehet, hogy ez a vígaszdíj?
Nekem a Mit sütsz kis szűcs? jött.
Ezt már tavaly megkaptam tőlük egy másik játékban.
Lehet, hogy ez a vígaszdíj?
Szia Csenabi!
Feladtam a levelet, a héten tuti meg kell érkeznie
Köszi mégegyszer
Szia
Vali
Feladtam a levelet, a héten tuti meg kell érkeznie
Köszi mégegyszer
Szia
Vali
Eri!
Nekem Meserétek jöttek, neked mi jött?
Nekem Meserétek jöttek, neked mi jött?
Galeria!
Írj az e-mail címemre a nestlé és univer miatt, én nem tudok a tiédre írni. Szia
Írj az e-mail címemre a nestlé és univer miatt, én nem tudok a tiédre írni. Szia
ERI!
Én még semmit sem kaptam, pedig én is a könyvre küldtem be.
Csak várok és várok és semmi hír se ajándék....
, de holnap felhívom őket!
Én még semmit sem kaptam, pedig én is a könyvre küldtem be.
Csak várok és várok és semmi hír se ajándék....
, de holnap felhívom őket!GALERIA
NEStlé vonalkod már csere alatt, holnapra melátjuk mennyi marad. Univeres bébiételekről, desszertekről van az van kb 12.
NEStlé vonalkod már csere alatt, holnapra melátjuk mennyi marad. Univeres bébiételekről, desszertekről van az van kb 12.
Libero mesekönyvnek mi a címe?
Meserét van a reklámlevélben, de én nem azt kaptam. Ti mit kaptatok?
Meserét van a reklámlevélben, de én nem azt kaptam. Ti mit kaptatok?
Szia,
Még várom a férjem, mert sajnos Gergő beteg lett, de már itt vannak a kódok a borítékban, ha esetleg későn jön haza, akkor is legkésőbb holnap fel tudom adni, mert Anyu szabin lesz és Ő fog vigyázni pindurira. Azért nem írtam, mert már csak akkor akartam, ha feladtam. Szóval jelentkezem, bocsi de picuri miatt nem tudtam menni
Szia
Vali
Még várom a férjem, mert sajnos Gergő beteg lett, de már itt vannak a kódok a borítékban, ha esetleg későn jön haza, akkor is legkésőbb holnap fel tudom adni, mert Anyu szabin lesz és Ő fog vigyázni pindurira. Azért nem írtam, mert már csak akkor akartam, ha feladtam. Szóval jelentkezem, bocsi de picuri miatt nem tudtam menni
Szia
Vali
Szia Vali !
Feladtad a levelemet ?
Üdv, Csenabi
Feladtad a levelemet ?
Üdv, Csenabi
Szia,
Mennyi nestlé és univer címkéd van? (ez mindkettő babás ugye?)
Mit és mennyit kérsz cserébe?
Köszi
Szia
Vali
Mennyi nestlé és univer címkéd van? (ez mindkettő babás ugye?)
Mit és mennyit kérsz cserébe?
Köszi
Szia
Vali
Szia!
Nekem milupa tejpépes kódok kellenek. Liberom van!
Nekem milupa tejpépes kódok kellenek. Liberom van!
Van Nestlé, Milupa, vonalkódom, Univer cimkém. Libero baba kellene érte.
Próbáld meg elcserélni, hátha valaki úgy járt minte vagy én, hogy mást kapott.
Én meg pirosat kértem, de kéket kaptam a kislányomnak 

Én is kaptam róla értesítést és az elején feladtam.Elöszőr az ágyneműgarnitúrát kaptam meg rá 4 napra meg az esőkabátot, de vissza kellett küldenem, mivel kéket kértem és pirosat kaptam.Amikor a teknősre kellett küldeni vonalkódot azt simán adtam fel és "elveszett" valahol, telefonon megreklamáltam, így megkaptam, rendes volt a csaj így is kiküldte. Barátnőim is simán adták fel, ők nem reklamáltak, nem is kaptak teknőst. Mondta a csaj, hogy sokan reklamálnak, nagyon sok levél eltűnik..
Én pl simán adtam fel, igaz mindjárt a kampány elején, mert értesítettek róla levélben, de így is 2-3 hét múlva (már nem emlékszem pontosan) jött az SMS, hogy 20-a után kapom, és én nov.18-19-én megkaptam az esőköpenyt