Postán jött
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 523 / 1758 oldal |
Reisenthel táska ( Neutrogéna pontbeváltás)
Univer fődíj: 1 millió Ft
Szurkolj együtt a Jameson-nal, és nyerhetsz!
Nyerj páros jegyeket a Chivas Regal online játékában!
Reisenthel táskák, a beváltott blokkokért. GLS hozta.
Az evamagazin.hu húsvéti játékán nyert táskatartó.
Hot Pan elektromos serpenyő a Top Shop-tól
reggel megérkezett a Medvével nyert botmixerem.
magdi23 és Bébé82 levele!
Köszönöm szépen
" alt="
">
Köszönöm szépen
" alt="
">Pöttyös -Lidl csomag: 2 pöttyös törcsi, 2 ágynemű garnitúra, 2 szoba papucs, 2 háromszög párna
" alt="
">
A csomagra az volt írva pöttyös kosár, már megijedtem, de aztán láttam, hogy mi van benne.
" alt="
">
" alt="
">
A csomagra az volt írva pöttyös kosár, már megijedtem, de aztán láttam, hogy mi van benne.
" alt="
">B. Viki cseréje, köszönöm szépen.
Coop-venusszal nyert utalvanyok!
" alt="
">
" alt="
">Lynd
Köszi! Ez nagyon jól hangzik!
Köszi! Ez nagyon jól hangzik!
napocska10
Futár hozta már 8 óra előtt, tegnap egyeztettük. Hűtős kocsival hozta, mert minden le volt hűtve, így a fagyasztottak sem olvadtak ki. Ami még fontos, hogy egy csomó kódos termék volt közötte
" alt="
">
Futár hozta már 8 óra előtt, tegnap egyeztettük. Hűtős kocsival hozta, mert minden le volt hűtve, így a fagyasztottak sem olvadtak ki. Ami még fontos, hogy egy csomó kódos termék volt közötte
" alt="
">Lynd
Postán küldték vagy futár vitte?
A fagyasztottak nem olvadtak ki?
Köszi!
Postán küldték vagy futár vitte?
A fagyasztottak nem olvadtak ki?
Köszi!
Univer ajándékcsomag. Nagyon örülök neki.
Külön kiemelném, hogy a csomagolás logisztikája első osztályú, a fagyasztott termékek külön, a törékenyek gondosan becsomagolva, és minden lehűtve. Nagy piros pont
" alt="
">
Külön kiemelném, hogy a csomagolás logisztikája első osztályú, a fagyasztott termékek külön, a törékenyek gondosan becsomagolva, és minden lehűtve. Nagy piros pont
" alt="
">itt voltak a rama gold-osok
óriási a kenyér
óriási a kenyér
Kubu karóra a fiamnak. Nagy az öröm!
1 Milli kosár, 1 Pöttyös kosár.
Kubu úszódeszka pénteken. Csütörtökön volt az utolsó úszása a fiamnak. A saját deszkájával szeretett volna járni :-)
Napszüret Kiskegyed előfizetés 1. szám
" alt="
">
" alt="
">sillababa98 cseréje, köszi!!
dm kuponok,tesco kuponok