// Baba-Mama csere-bere
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 524 / 539 oldal |
Ja, azt elfelejtettem, hogy tök jó az ágyneműgarnitura. gumis lepedő, párna és takaróhuzat, a lepedö ugyanolyan anyagból van mint a többi.
Sziasztok!
Én kaptam a liberótól visszajelzést és az ajándékot is megkaptam már. Állítólag aki ajánlva adja fel, az előbb meg is kapja. A barátnőmmel egy napon adtuk fel, én 2 hét múlva megkaptam, november 18-án, ő viszont még smst sem kapott, ő simán küldte be a figurákat. Az ajánlott levelet nem tudják lenyúlni, már megtapasztaltam, hogy ilyeneket csak így szabad feladni.
Én kaptam a liberótól visszajelzést és az ajándékot is megkaptam már. Állítólag aki ajánlva adja fel, az előbb meg is kapja. A barátnőmmel egy napon adtuk fel, én 2 hét múlva megkaptam, november 18-án, ő viszont még smst sem kapott, ő simán küldte be a figurákat. Az ajánlott levelet nem tudják lenyúlni, már megtapasztaltam, hogy ilyeneket csak így szabad feladni.
edynkaa
Rég jártam erre.
Nem a gabonapelyhekre gondoltam, az is fogy rendesen és tudom, hogy az nem játszik, hanem a NESTLÉ tejpépekre.
Rég jártam erre.
Nem a gabonapelyhekre gondoltam, az is fogy rendesen és tudom, hogy az nem játszik, hanem a NESTLÉ tejpépekre.
edynkaa, nálam is nagy a csend. Még az ígért sms-t sem küldték, és a könyv sem ért ide, pedig azt biztosra mondta a hölgy, hogy azt megkapom. Azt hiszem megint fel kell őket hívni.
Kapott valaki már vígaszajándékot a Liberotól? Mert nálunk még mindig nagy a csend.
Se sms, se ajándék.
Se sms, se ajándék.

bébiételet
javítom: bébiételt
javítom: bébiételt
Jól van már! Most mit kell rajta vitatkozni? Szerintem akinek kisgyereke van, az tisztában van azzal, hogy a Nestlé bébiételek vonalkódjait kell gyűjteni! Különben is, ha normális ajándékot akar az ember, ahhoz pofátlan módon meglehetősen sok vkódot kérnek. 1db előkét kb. 6000.-Ft-nak megfelelő vásárlásért adnak. Az autósülésért meg 132000,-Ft-nyi üveges bébiételet kell megvenni!!!
A vita elkerülésért, tisztában vagyok, hogy miket lehet gyüjteni, csak az üveges bébiételekkel számoltam, mert nálunk az fogy a legjobban. Tápszerre nincs szükség szerencsére, tejpépet meg ritkán veszek.
A vita elkerülésért, tisztában vagyok, hogy miket lehet gyüjteni, csak az üveges bébiételekkel számoltam, mert nálunk az fogy a legjobban. Tápszerre nincs szükség szerencsére, tejpépet meg ritkán veszek.
Nem bírom már nézni amit műveltek
A www.nestle.hu-n, a babaklub-nál bárki rendelhet tőlük katalógust, és ők fizetik a postaköltséget meg a borítékot is
Ezért én sem látom angyalka hírdetésének értelmét ezzel kapcsolatban...
A www.nestle.hu-n, a babaklub-nál bárki rendelhet tőlük katalógust, és ők fizetik a postaköltséget meg a borítékot is
Ezért én sem látom angyalka hírdetésének értelmét ezzel kapcsolatban...Ninin!
Bocs, de nem a Marsról jöttem. Tudjuk! Én is gyűjtöm a pontokat.
Bocs, de nem a Marsról jöttem. Tudjuk! Én is gyűjtöm a pontokat.

Szia engem érdekelne mennyi pontot szeretnél a pampers pontokért?
persze lehet szeretni a gabonapelyheket de értsétek már meg hogy miről van szó!! pontgyűjtő füzetről és ott csak bébikaják vonalkódjai érvényesek meg tápszereké!!
Sada!
Én 24 múltam, de imádom a gabonapelyheket, szerintem ez nem korfüggő!! Csak édesszájúnak kell lenni. Márpedig én meglehetősen az vagyok.
Én 24 múltam, de imádom a gabonapelyheket, szerintem ez nem korfüggő!! Csak édesszájúnak kell lenni. Márpedig én meglehetősen az vagyok.

Kerekecske ! A számból vetted ki a szót !!! 

Sada, a Nestle pelyhek kódjait nem lehet oda gyűjteni-vagyis legalábbis ennél a nyereményjátéknál-csak a tejpépek, tápszerek és üveges bébiételek játszanak. 

A fiam mindjárt 30, de Nesté pelyheket még ő is szokott bekeverni magának, mert finom, tápláló és erre futja az agglegény főzőtudományából. 

hát akkor egészségére!! ( a tápszert) ilyet még nam hallottam!!
Nem biztos! Mert amúgy meg, valaki direkt azért eszi a tápszert! Tök yoo ízük is van beléőle!
meg miből gyűjti össze? ha nincs gyereke biztos nem vesz bébikaját meg tápszert nem?
mit előkét??
hát nyerni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!
!!!!!!!