// Baba-Mama csere-bere
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 525 / 539 oldal |
akinek nincs gyereke annak minek kellen a nestle pontgyűjtő katalógus?
hát én a postai költségeket + 1 db képeslapért gondoltam! Amúgy + bocs, ha segíteni akarok! De hát, nem biztos, hogy mindenkinek van ilyenje! pl. akinek nincs gyereke, de kellene neki! ...
sziasztok!!
én is utálom ha többes számban beszél valaki hogy ettünk ittunk betegek vagyunk van egy fogunk!! A leghülyébben hangzó eddig az volt hogy "júliusban szültünk" de elfogadom mert ahogy észreveszem a kismamák 99%a így beszél.
én is utálom ha többes számban beszél valaki hogy ettünk ittunk betegek vagyunk van egy fogunk!! A leghülyébben hangzó eddig az volt hogy "júliusban szültünk" de elfogadom mert ahogy észreveszem a kismamák 99%a így beszél.
Szasza90, már bocs, de mi az a SZINTE ingyen-az amúgy ajéndék ingyenes dolog továbbadásakor?? Minden kisgyerekes kap ilyet INGYEN!
Ha elkeveredett volna és nem kapná meg valaki a Nestlenél lehet ingyen igényelni!
Ha elkeveredett volna és nem kapná meg valaki a Nestlenél lehet ingyen igényelni!
Nekem még mindig semmi a Liberotól. Nagy a csend....

Elcserélém a Libero esőkabátot, mivel mi nem ezt kértük

Magdalin!
Köszi az infót, közben nekem is megküldték, örülök neki, tényleg szép, már használatba is vették a gyerekeim.
Köszi az infót, közben nekem is megküldték, örülök neki, tényleg szép, már használatba is vették a gyerekeim.
Szia Viki!
Nagyon aranyos az ágynemű
Lepedő is van hozzá, szerintem szupi az anyagja és a mintája is! 
Nagyon aranyos az ágynemű
Lepedő is van hozzá, szerintem szupi az anyagja és a mintája is! 
Eladók ill. cserélhetők: gyerekruhák! (TISZTA ÚJ)
Képet is tudok küldeni! Lányra és fiúra is van! Egyeztetés: mailban!
Képet is tudok küldeni! Lányra és fiúra is van! Egyeztetés: mailban!
Sziasztok,
Cserére ajánlanék 21 db Univer bébiételes címkét
Vali
Cserére ajánlanék 21 db Univer bébiételes címkét
Vali
Érdekes, hogy nálam pont ezek a "csomócskás" pelenkák áztak sz@rrá 3 éjszaka is, pedig előtte soha !!!!!

Magdalin!
Én érintett vagyok a témában, de még nem érkezett meg, azt írták nov.27 után. mesélj milyen? nem valami vékony sz@r anyag? Akkor örülök én is. Aranyos minták vannak rajta? Köszi.
Én érintett vagyok a témában, de még nem érkezett meg, azt írták nov.27 után. mesélj milyen? nem valami vékony sz@r anyag? Akkor örülök én is. Aranyos minták vannak rajta? Köszi.
Megjött a pamperstől a válasz.
Köszönettel megkaptam a hibásnak vélt pelenkákat, melyekkel kapcsolatban szeretnénk tájékoztatni, hogy a beküldött pelenkák minőségileg megfelelnek a cégünk által megszabott előírásoknak.
A kemény darabos anyag, ami a pelenkák belsejében érezhető nem más, mint azok a nedvszívó golyócskák, amelyek miután magukba szívták a nedvességet géles anyaggá válnak, ezáltal megakadályozzák a nedvesség visszajutását a pelenka felszínére. Szeretnénk megnyugtatni, hogy ezek a "csomócskák" nem okozhatnak semmiféle problémát a pelenka használatakor.
Köszönettel megkaptam a hibásnak vélt pelenkákat, melyekkel kapcsolatban szeretnénk tájékoztatni, hogy a beküldött pelenkák minőségileg megfelelnek a cégünk által megszabott előírásoknak.
A kemény darabos anyag, ami a pelenkák belsejében érezhető nem más, mint azok a nedvszívó golyócskák, amelyek miután magukba szívták a nedvességet géles anyaggá válnak, ezáltal megakadályozzák a nedvesség visszajutását a pelenka felszínére. Szeretnénk megnyugtatni, hogy ezek a "csomócskák" nem okozhatnak semmiféle problémát a pelenka használatakor.
Amit adok:
8 db Pápa, Kiskecske figura
10 db (vagy még több) Nestlé bébi kaja vonalkód
6 db (vagy még több) mildi bébikaja cimke
Amit kérek:
Pampers csomagolások
8 db Pápa, Kiskecske figura
10 db (vagy még több) Nestlé bébi kaja vonalkód
6 db (vagy még több) mildi bébikaja cimke
Amit kérek:
Pampers csomagolások
Nekem is a Jumbo csomagban voltak rosszak, 7-18 kg-ig... Csalódtam...
Szinte ingyden odaadom:
3 db kis Nestlé füzetke:
- pontgyűjtő katalógus
- Falatnyi tanácsok 1 (4 hónapos kortól) ill.
- 2. (6 hónapos kortól)
1 db lap: A/5 méretű kifestő
Akit érdekel írjon!
3 db kis Nestlé füzetke:
- pontgyűjtő katalógus
- Falatnyi tanácsok 1 (4 hónapos kortól) ill.
- 2. (6 hónapos kortól)
1 db lap: A/5 méretű kifestő
Akit érdekel írjon!
Eri1
4-es és a 80 db-os jumboban voltak ráadásul már a második csomagban is és ráadásul külön helyen vettem. Már visszaküldtem nekik, ha ez az új Pampers akkor köszönöm kihagyom.
4-es és a 80 db-os jumboban voltak ráadásul már a második csomagban is és ráadásul külön helyen vettem. Már visszaküldtem nekik, ha ez az új Pampers akkor köszönöm kihagyom.
Edynkaa,
hogy mi lesz az ajándék, azt nem mondta a hölgy.
hogy mi lesz az ajándék, azt nem mondta a hölgy.

Tényleg, és milyen a liberos könyv?
Eri1!
És azt is tudod, hogy a vígaszajándék mit takar?
És azt is tudod, hogy a vígaszajándék mit takar?