Felajánlások
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 527 / 763 oldal |
belépő elkelt!
Csábulj el könnyedén a SIO ZERO-val!
Nyerjen 100.000 Ft értékű magánegészségügyi utalványt, vagy egy okosgyűrűt!
Töltse ki 3 perc alatt kérdőívünket, és máris részt vesz a sorsoláson.
A Harlem Globetrotters amerikai kosárlabda-csapat debreceni febr. 27.-ei fellépésére nyertem jegyet a Blikk magazintól.Elsősorban debreceni jelentkezőt várok,a belépő átruházható,írok hozzá meghatalmazást.
Szintén felajánlok egy gyerekbelépőt az Állatkertbe, mi is ma kaptuk.
1 gyerekbelépő a Bp-i állatkertbe márc 1 ig felhasználható.
/ma kaptam,mi már nem jutunk el/
/ma kaptam,mi már nem jutunk el/
Elkeltek a cuccok.
Ingyen elvihető:
- egy parygrill
- egy 42x42-es képkeret, amiben jelenleg egy goblein van
- egy jó állapotú dohányzóasztal
Akit érdekel valamelyik írjon a kunkatalin@freemail.hu címre
- egy parygrill
- egy 42x42-es képkeret, amiben jelenleg egy goblein van
- egy jó állapotú dohányzóasztal
Akit érdekel valamelyik írjon a kunkatalin@freemail.hu címre
Lehetővé tettem.
anianya Hozzászólás - 2008. február 22. :: 12:33
eni: üdv a klubban! Tedd elérhetővé a címedet bal oldalt található "adataim módosítása" rovatban. Így fel lehet venni Veled a kapcsolatot. Utána írok is.
eni: üdv a klubban! Tedd elérhetővé a címedet bal oldalt található "adataim módosítása" rovatban. Így fel lehet venni Veled a kapcsolatot. Utána írok is.
eni69 Hozzászólás - 2008. február 22. :: 11:55
Új vagyok a forumon, de régóta olvasom. Bárkinek segítek vonalkodok gyűjtésében,ha cserébe tud nekem könyvet vagy eredeti dvd filmet küldeni. Egésznap itthon vagyok a tv már unom. Várom jelentkezéseteket remélem nem csalodtok bennem.
Új vagyok a forumon, de régóta olvasom. Bárkinek segítek vonalkodok gyűjtésében,ha cserébe tud nekem könyvet vagy eredeti dvd filmet küldeni. Egésznap itthon vagyok a tv már unom. Várom jelentkezéseteket remélem nem csalodtok bennem.
Sir Morton bögrék elfogytak. Azért ha lenne valakinek egy bal, az jól jönne..
Már három lila Sir Morton bögre jobb felem van, ha esetleg érdekel valakit, szóljon
Jegyek elkeltek!
Jazz Klub
Babos Gyula Project Special
Időpont: 2008. február. 21., csütörtök, 20.00
Helyszín: Millenáris Park, Fogadó
Babos Gyula – gitár; Veress Mónika – ének; Szakcsi Lakatos Róbert – billentyű; Hárs Viktor – bőgő; Balogh László – dob
4 jegy átadó ingyen!!!!
Babos Gyula Project Special
Időpont: 2008. február. 21., csütörtök, 20.00
Helyszín: Millenáris Park, Fogadó
Babos Gyula – gitár; Veress Mónika – ének; Szakcsi Lakatos Róbert – billentyű; Hárs Viktor – bőgő; Balogh László – dob
4 jegy átadó ingyen!!!!
sziasztok!Valaki tudna nekem küldeni egy Lipton webes kódot?Köszike!
2 lipton netes kódom van, ha kell valakinek
Bwin-hez keresek 300Ft-os kupont. A múltkor hordták a postások, de valahova elkevertem.

Lipton kódok elkeltek.
van egy kuponom a Hungary Cardhoz, kedvezmények utazásnál, szállodákban, éttermekben, stb. stb. aki ismeri, tudja, hogy miről van szó, www.hungarycard.hu
A kupon felmutatásával vagy visszaküldése esetén 15 % kedvezmény, 5559+pf=6769 ft a kártya.
akit érdekel a kupon, EMAIL-t írjon, válaszborítékért+bélyegért elküldöm.
A kupon felmutatásával vagy visszaküldése esetén 15 % kedvezmény, 5559+pf=6769 ft a kártya.
akit érdekel a kupon, EMAIL-t írjon, válaszborítékért+bélyegért elküldöm.
Bocsi, az előbb rosszul írtam. Én kérném szépen a Lipton Webes kódokat. Előre is köszi.
11 Lipton webes-kódom van. Irjatok!