Archivum - Postán jött
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 527 / 1052 oldal |
most hozta vissza a futár a multis Órámat,mindjárt egy jót beszélgettünk Egyiptomról. Hallotta a szomszédtól hogy ott voltunk és már ő is járt ott.
Egyszervolt.hu-tól az Avonos ajándékcsomag,bár nem az volt benne,mint amit lehetett nyerni.
Honlapjukon babafürdető,sampon,tusfürdő,sampon+balzsam van, én meg tusfürdőt,sampont,hátizsákot kaptam,így jobban is jártam!
Honlapjukon babafürdető,sampon,tusfürdő,sampon+balzsam van, én meg tusfürdőt,sampont,hátizsákot kaptam,így jobban is jártam!
Sopianae-tól kulcstartó, Somat termékminta, Photo Hall hűségkártya
Sopianae-tól kulcstartó, Somat termékminta, Photo Hall hűségkártya
pampers játsziasztalkám érkezett 3 hónap után
Nálunk futármuksó, a Kentes hátizsákkal,meg a Pall Mallos nyereményekkel! 

És hol az én futárlányom az én hátitatyómmal??? 

Pénteken Sada levele a vk-kal, köszönöm!
Ma futárlány Kent hátitatyóval.
Ma futárlány Kent hátitatyóval.
Hisz a Whiskassal eddig is voltak pontgyűjtő játékok.
Köszi! Akkor már csak az a gáz hogy az összes Whiskasos cuccot kidobtam!
(
(Nicika
De, még van.
"Jelentkezhet-e a Klubba olyan személy, aki nem kapott meghívót?
A Klubba meghívott fogyasztók közé nem tartozó, de a Klubba belépni szándékozó fogyasztók számára korlátozott számban lehetséges a belépés. Az ehhez szükséges regisztrációs kártyát a 06-1-453-53-33-as információs vonalon vagy postai úton a Whiskas Klub, 1461 Budapest, Pf. 130. címen lehet igényelni.
A belépés feltétele a kitöltött regisztrációs kártya és a 14 kg-os kiszerelésű szárazeledelen és a Whiskas Jutalomfalatokon kívül 15 db bármely, a Masterfoods Magyarország által forgalmazott Whiskas termékről származó vonalkód beküldése a Whiskas Klub címére. "
(Bocsi, de itt volt a kérdés !)
De, még van.
"Jelentkezhet-e a Klubba olyan személy, aki nem kapott meghívót?
A Klubba meghívott fogyasztók közé nem tartozó, de a Klubba belépni szándékozó fogyasztók számára korlátozott számban lehetséges a belépés. Az ehhez szükséges regisztrációs kártyát a 06-1-453-53-33-as információs vonalon vagy postai úton a Whiskas Klub, 1461 Budapest, Pf. 130. címen lehet igényelni.
A belépés feltétele a kitöltött regisztrációs kártya és a 14 kg-os kiszerelésű szárazeledelen és a Whiskas Jutalomfalatokon kívül 15 db bármely, a Masterfoods Magyarország által forgalmazott Whiskas termékről származó vonalkód beküldése a Whiskas Klub címére. "
(Bocsi, de itt volt a kérdés !)
De. Meghosszabították a jelentkezést.
Jelentkezhetsz a: 0614535333-as számon.
Jelentkezhetsz a: 0614535333-as számon.
Akkor ezek szerint már esélyem sincs hogy klub tag legyek?
Kaptunk meghívót a Whiskas klubba és azt kitöltve, bizonyos vk-okkal együtt vissza kellett küldeni egy adott határidőre.
És hol nyertétek ezt a Whiskas mappát! Én is szeretnék! Ugyanis van 4 cicám és Whiskas kaján élnek! 

KENT hátizsák.
Jó
Jó

Nicika! Egy lila színű A/5-ös mappa, benne levél az azonosító számmal és PIN számmal, és ajándék katalógus+ a rendelés szabályai.Legalábbis az enyém ez tartalmazta.
A Whiskas mappa az ajándékcsomagot rejte vagy valami mást? Szóval mi van benne?
Hát fényképezőgépnek gagyi, de a férjem befogta webkamerának. Kicsit későn reagál, de nem vészes

fozo.gabi
És milyen a fényképezőgép,nem gagyi?Én is nyertem,de még nem kaptam meg.
És milyen a fényképezőgép,nem gagyi?Én is nyertem,de még nem kaptam meg.