// Baba-Mama csere-bere
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 528 / 539 oldal |
Sziasztok! Meg tudnátok mondani, hogy a Pampers babafigura milyen akcióban vesz részt? Köszi!
Sziasztok!
Cserére ajánlok:
1 db knorr
1 db milka
20 db univer embléma
2 db vénusz címke
tibi csoki papír
10 pont maggi
Videokazetták: baba-mama torna, egyéb tornakazetta
Szeretnék: nestlé vonalkódokat
Cserére ajánlok:
1 db knorr
1 db milka
20 db univer embléma
2 db vénusz címke
tibi csoki papír
10 pont maggi
Videokazetták: baba-mama torna, egyéb tornakazetta
Szeretnék: nestlé vonalkódokat

Nivea nyertesek a babanet.hu - n. Sajnos ismét nem vagyunk közöttük . Bruhaha....˝((
Van sok Pacific autórészletem, de leginkább hátulja.
Akinek van eleje, szívesen cserélnék arra vagy másra is!
Köszi!
Akinek van eleje, szívesen cserélnék arra vagy másra is!
Köszi!
A Récsei börzéről a babaneten mindent megtalálsz 

Többet nem tudsz róla?
Többet nem tudsz róla?
Récsey-ben jövő hét végén Baba-Mama cserebere lesz!
Sziasztok mamik!
Ti már tudtok valamit a nivea baby nyertesekről? Eredmény még se a niveán, se a babaneten...hmz....
Ti már tudtok valamit a nivea baby nyertesekről? Eredmény még se a niveán, se a babaneten...hmz....

4 db Libero babafigurát keresek
csere ajánlatokat mailben várom.
csere ajánlatokat mailben várom.

edynkaa
csere bere:
- zacsinként 100 Pick
csere bere:
- zacsinként 100 Pick
Hathor!
Mennyi picket kérsz érte cserébe?
Mennyi picket kérsz érte cserébe?
Sziasztok!
Elcserélnék össz. 9 pont értékű Pampers zacsit, csakis és kizárólag PICK pontokért cserébe.
Elcserélnék össz. 9 pont értékű Pampers zacsit, csakis és kizárólag PICK pontokért cserébe.
Danonino hűtőmágneseket keresek: B, V, és 2db A betűt
van cserébe: S, R, L, O, I, U, Ű
van cserébe: S, R, L, O, I, U, Ű
1db szelvényem cserére vár, amelyet ha kitöltesz és leadod bármelyik gyógyszertárban, akkor kedvezményes Chicco vásárlási szelvényt és egy Chicco Sensitive melltartóbetét mintát kapsz ajándékba.
A Chicco vásárlási szelvénnyel megvásárolt fiziológiás termékekhez ajándékot adnak:
- ha 250 ml-es döntött nyakú cumisüveget vásárolsz a patikában, egy 2db-os etető cumikészletet kapsz cserébe
- ha a Chicco szabályozható mellszívót veszed meg, egy doboz Chicco Sensitive melltartóbetétet kapsz
- ha Chicco Sensitive melltartóbetétet veszel, akkor egy különleges, csepp alakú szopókával ellátott altatócumit kapsz
(a kupon 2005.06.30-ig érvényes)
Cserébe Vénusz címkét, Milka vonalkódot, Maggi pontot, Andante vonalkódot keresek.
A Chicco vásárlási szelvénnyel megvásárolt fiziológiás termékekhez ajándékot adnak:
- ha 250 ml-es döntött nyakú cumisüveget vásárolsz a patikában, egy 2db-os etető cumikészletet kapsz cserébe
- ha a Chicco szabályozható mellszívót veszed meg, egy doboz Chicco Sensitive melltartóbetétet kapsz
- ha Chicco Sensitive melltartóbetétet veszel, akkor egy különleges, csepp alakú szopókával ellátott altatócumit kapsz
(a kupon 2005.06.30-ig érvényes)
Cserébe Vénusz címkét, Milka vonalkódot, Maggi pontot, Andante vonalkódot keresek.
Eri!
Köszi megtaláltam. Nagyon el vagyok keseredve, tuti, hogy a niveán sem nyertünk. Bruhhhaaahha

Köszi megtaláltam. Nagyon el vagyok keseredve, tuti, hogy a niveán sem nyertünk. Bruhhhaaahha

edynka,
a kérdések topikban van a válasz az 1. kérdésedre.
A nivea baby-n majd kirakják a nyerteseket talán már a jövő héten.
a kérdések topikban van a válasz az 1. kérdésedre.
A nivea baby-n majd kirakják a nyerteseket talán már a jövő héten.

Még valami. És a nivea baby-n tudjátok kik nyertek?
Sziasztok! Tud valaki valam infot arról a játékról, amit a baba magazin és az anyák lapja hírdetett meg júliusban?Egy peg perego kisautót kellett összeragasztani. Elvileg a novemberi számban kell lennie az erdménynek, de nincs benne. Ugye a 11.szám a novemberi?
Sziasztok!
Van egy betelt DM-es "almás" füzetem, amire nov. végéig 20 %-os kedvezményt adnak (egyszeri vásárlás, de összeghatár nélkül
), elcserélném Pampers pontokra!
Érdekel valakit?
Van egy betelt DM-es "almás" füzetem, amire nov. végéig 20 %-os kedvezményt adnak (egyszeri vásárlás, de összeghatár nélkül
), elcserélném Pampers pontokra!
Érdekel valakit?