Felajánlások
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 528 / 763 oldal |
Én kérném szépen a lipton SMS kódokat. Előre is köszi.
Csábulj el könnyedén a SIO ZERO-val!
Nyerjen 100.000 Ft értékű magánegészségügyi utalványt, vagy egy okosgyűrűt!
Töltse ki 3 perc alatt kérdőívünket, és máris részt vesz a sorsoláson.
lipton webes kódok vannak,ha érdekel írj!
Van egy iwiw meghívóm. Írj mail,szívesen elküldöm

10db lipton webes érdekel vkit?
Ha,igen,írjon mélt és azt is mennyit szeretne blőle!
Ha,igen,írjon mélt és azt is mennyit szeretne blőle!

Még van egy felesleges lipton netes kódom és egy 300 ft-os kuponom ami a Rossmannba jogosít Junior gyerekital kedvezményes vásálására.
Ma este 7-re a MOM Parkba 2 jegy a Celine Dion koncert DVD vetítésre. Kéri valaki ?
Én is nagyon szeretnék egy Dm 50%.os kupont! Nincs valakinek, aki nem tudja felhasználni???
Nics véletlenül valakinek Dm 50 %-os kupon sminktermékekre és még ma feltudja adni elsőbbségivel?
jegyek elkeltek
Még mindig van 2 db jegy holnap 19 órára a Palace Mom park 1-es terem:
Celine Dion- A New Day...Live In Las Vegas DVD magyarországi vetítésére.
Celine Dion- A New Day...Live In Las Vegas DVD magyarországi vetítésére.
6-8db webes liptonom felajánlom,írj mailt,ha kell és azt is hány db!
van sok netes lipton kódom, ha vkinek kell írjon mailt, h mennyi. Holnap tudom küldeni
Van egy lipton netes kódom.
Nagyon szívesen

SMILE!
Köszönöm szépen!
Köszönöm szépen!
Sziasztok!
SMILE, írtam egy e-mailt. Szilvi
SMILE, írtam egy e-mailt. Szilvi
50%-os sminkutalványt és februári Dm-es kuponfüzetet felajánlok válaszborítékért. Kuponfüzetből 3 hiányzik.
wellnes kuponokat tudok adni, ha valakit érdekel.
( hotel caramell,Europa fit,hotel helios,visegrádi vitalizáló vendégház,puchner kast.szálló,hotel piroska) kül. kedvezmények.
( hotel caramell,Europa fit,hotel helios,visegrádi vitalizáló vendégház,puchner kast.szálló,hotel piroska) kül. kedvezmények.
Ha valakinek van felesleges spar-pontgyűjtő füzete, bármennyi ponttal, szívesen jelentkeznék érte. Cserére sajnos nem sok mindenem van, esetleg milka vonalkodók. Ezért szeretném kérdezni, hátha akad valakinek olyan, amit nem akar felhasználni. vman607@gmail.com
Március 31-ig felhasználható, Somogy kertjébe szóló 70%-os utalvány gazdát keres...emailben...