// Baba-Mama csere-bere
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 529 / 539 oldal |
Edynka, ez az e-mail-om, beszéljük meg: putyor@axelero.hu
rebecca!
ahogy érzed...
ahogy érzed...

Nem tudok az autóról semmilyen bővebb info-t én sem

Edynka, köszi a tippet. (Vonalka
)
akkor a vk-kat tartsam meg?
)
akkor a vk-kat tartsam meg?

a címem lemaradt...
Libero babafigurát adnék Pall Mall kódért
Vonalka!
utazós popsitörlőtartót időnként lehet kapni. Általában 2-3 csomag normál kiszerelésű popsitörlőhöz van hozzácsomagolva. A DM-ben tuti kapsz. Pampers és Johnson szokott lenni, de ha minden igaz, akkor a Babylove vagy a nivea gyárt kimondottan ilyet. Azokat is a DM-ben találod meg leginkább. Meg a Brendonban. Megatoysban nemtudom, hogy van-e.
utazós popsitörlőtartót időnként lehet kapni. Általában 2-3 csomag normál kiszerelésű popsitörlőhöz van hozzácsomagolva. A DM-ben tuti kapsz. Pampers és Johnson szokott lenni, de ha minden igaz, akkor a Babylove vagy a nivea gyárt kimondottan ilyet. Azokat is a DM-ben találod meg leginkább. Meg a Brendonban. Megatoysban nemtudom, hogy van-e.
Szia,
Ha még aktuális nekem is tudnál róla képet küldeni?
Mit kérnél érte cserébe?
Köszi
Vali
Ha még aktuális nekem is tudnál róla képet küldeni?
Mit kérnél érte cserébe?
Köszi
Vali
már tudom...
adok:
egy Libero babafejet,
egy Milupa tejbedarapép vk-t,
2 nestle vk-t
cserébe egy lapos (utazó), merev műanyag popsitörlőtartóért, de az is jó, ha megtudom, hol lehet ilyet kapni
adok:
egy Libero babafejet,
egy Milupa tejbedarapép vk-t,
2 nestle vk-t
cserébe egy lapos (utazó), merev műanyag popsitörlőtartóért, de az is jó, ha megtudom, hol lehet ilyet kapni
a nestlé vonalkódokkal mit lehet nyerni?
egy Milupa tejbedarapép vk-t tudok adni, kell valakinek?
Szia
Pontosan milyen ez a kisautú tudsz rólla képet küldeni, és mekkora?
Köszi a választ előre Moncsi
Pontosan milyen ez a kisautú tudsz rólla képet küldeni, és mekkora?
Köszi a választ előre Moncsi
10 db lábpedálos kisautót.
A pacific-kel mit lehet nyerni?
Pacific kisautó eleje és a kormányos része van meg nekem, két példányban. A felesleges kettőt elcserélném a hiányzókra, ha lenne valakinek.
Cserére vár:
1000 DE pont
6 Maggi pont
DM siesta -15% kupon
DM scholl -10% kupon
1 db Milupa tea vkód
...stb
Kellene:
Libero babafej
Pampers zacsi
Nestlé bébiétel vkód
Milupa vkód
1000 DE pont
6 Maggi pont
DM siesta -15% kupon
DM scholl -10% kupon
1 db Milupa tea vkód
...stb
Kellene:
Libero babafej
Pampers zacsi
Nestlé bébiétel vkód
Milupa vkód
Van:
1 db Milupa tea vkód
1 db Milka
1 db Floriol
1 db DM-es -15% siesta kupon
1 db DM-es -10% scholl kupon
ablakfestő sablonok minden mennyiségben
...stb.
Kellene:
Libero babafej
Pampers zacsi
Nestlé v.kód
1 db Milupa tea vkód
1 db Milka
1 db Floriol
1 db DM-es -15% siesta kupon
1 db DM-es -10% scholl kupon
ablakfestő sablonok minden mennyiségben
...stb.
Kellene:
Libero babafej
Pampers zacsi
Nestlé v.kód
Magdalin!
Nekünk megérkezett a teknős, és pici fiam imádja. Kb egy hónap volt mire megjött. Egyébként meg a postáson múlik, a miénk kicsit gyagya, de nem vesz el semmit, legalábbis eddig még nem tapasztaltam.
Nekünk megérkezett a teknős, és pici fiam imádja. Kb egy hónap volt mire megjött. Egyébként meg a postáson múlik, a miénk kicsit gyagya, de nem vesz el semmit, legalábbis eddig még nem tapasztaltam.
Sziasztok!
Ujra itt, hogy ezt megosszam veletek, hátha van köztetek még olyan aki hónapok óta várja a Libero ajándékokat, teknőst, stb.
Én is vártam....... Hónapokig...........
végül utánajártam, és kiderült, hogy három csomiban adta fel a Libero, és a háromból egy sem ért ide
" alt="
">
Nagyon kedves volt a hölgy, mondta hogy nem tudnak ennyi ajándékot ajánlottan küldeni
Pár nap altt mégis ajánlott küldeményben pótolták, amit a posta elcsaklizott ismét!
Ha valaki vár,vár,vár...... inkább járjon utána!
Ujra itt, hogy ezt megosszam veletek, hátha van köztetek még olyan aki hónapok óta várja a Libero ajándékokat, teknőst, stb.
Én is vártam....... Hónapokig...........
végül utánajártam, és kiderült, hogy három csomiban adta fel a Libero, és a háromból egy sem ért ide
" alt="
">
Nagyon kedves volt a hölgy, mondta hogy nem tudnak ennyi ajándékot ajánlottan küldeni
Pár nap altt mégis ajánlott küldeményben pótolták, amit a posta elcsaklizott ismét!
Ha valaki vár,vár,vár...... inkább járjon utána!
Sziasztok!
Felhívtam a libero-t és bemondják, hogy tényleg játszik az UP & GO is!!!!!!
Felhívtam a libero-t és bemondják, hogy tényleg játszik az UP & GO is!!!!!!