An13 csomija

Köszönöm
Pick pontos játék ajándéka. Végre!!!! Már vagy 3 hónapja beküldtem a pontokat.
Cif "Nagytakarítási kislexikon" 2db

Sziasztok,
nos valóban nem fogadja el a kódot már nekem sem, ezek szerint hamar kiderült a turpisság

)
I.M.R.E
Nem értelmezhető a kódod, amit megadtál!
e-magdi
A fólia belső oldalán lévő kérdésre adott válasz.
Pall Mall kulcstartó, Whiskas klubtagsági album, érkezett tegnap.
mi az a 3 jegyű kód a danone-nál?
garantált társas, retro ébresztő óra, cheetos rádió (óriási meglepi), belépő az egri vévári vigasságokra, pingui tábla 2db, NG könyv a heti termés
Nem egy ilyen kódom van! De ha kapok 3 garanttált ajándékot, annak örülni fogok! a főnyereményt úgyse nyerném meg! De ezt a kódot tartalmazó fóliát meg tudom szerezni, mivel a szobatársam tulajdona, tehát ha vki nyer jópénzér megveheti tőle!
Honnan veszed? Neked is van?

Forgalomban vannak, neked is lehet ilyen kódod

Mondjuk én nem mernék így játszani, mert ha kihúznak fődíjra akkor nincs mit bemutatni és ott tuti elkérik. Csak tényleg kíváncsi vagyok, hogy ezek a kódok forgalomban vannak, vagy addig próbálkozott amíg összejött egy kód amit elfogad.
Imre: hogyan jöttél rá, hogy ezt többször elfogadja? Az összes kódodat beküldted többször?
I.M.R.E, még sosem küldtem Danone kódot. A telszámot majd megkeresem a főoldalon, de amit beírtál kód elé és után milyen 3 jegyűt kell beírni?
I.M.R.E !
kössz ez tényleg mükődik , hogy én eddig mennyi joghurtot megettem !!!!!
itt egy örök élet kód a danonhoz: ----koc5e1u1----a 3jegyű kód bármi lehet csak jó legyen!
Megjött az öcsém moziplusszos star warsos cd-je. Igaz, a cd tok elrepedt, mert sima borítékban - de ajánlottan - kapta.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások