Sziasztok!
Pampers csomagolást keresek, adnék érte mondjuk Tibi csomagolást, vagy valami mást, majd megegyezünk.
Edynka!
Nagyon köszönöm az info-t !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Holnap megpróbálom őket én is felhívni! Nagyon örülnék, ha így lenne :-)))
DELPHYN!!!
Én úgy tudom, hogy az Up&Go is játszik! A babaszoba.hu fórumában olvastam, hogy valaki felhívta őket, és a nagy érdeklődésre való tekintettel bevették azt is a játékba.
Pampers baba figura elkelt !
itt írok és elnézést , hogy mindenkinek nem írok külön hogy már nem aktuális !
ha lesz még szólok !!
A páncélja nem fér be a szájába!
Különben szerintem minden dologgal ez a menetrend:
-Megnézik, forgatják: látás, tapintás: szín, forma.
-Megrázzák: Csörög-e? hallás.
-Bekapják, megrágják: ízlelés.
Évi!
Tényleg 5 babafejes volt, csak a héten küldtem vissza a fürdőjátékosat, és arra emlékeztem, hogy 3 kellett hozzá. Bocsi! Egyébként az én Kismackóm is imádja. Minden teknőst imád, csak azt nem értem, hogy miért az a legelső neki, hogy bekapja a fejüket????
Pampers baba figura cserére vár a mostani játékhoz való !
Szerintem dél körül került föl...
Sada,
nemrég még nem volt fent.
Eri!
Nagyon köszönöm az info-t neked is! Mi már "öreg" 2 évesek vagyunk, ezért a klubtagságba valósz.már nem férünk bele :-))
A többiektől kapott info alapján a másik játékban sem leszünk túl szerencsések, mivel nekünk libero UP and Go csomagolásaink vannak, és a leírás szerint csak a többi pelus játszik :-(
Még egyszer köszönöm mindenkinek az info-t.
Sziasztok
Delphyn,
felhívtam őket. Most kezdődütt egy új játékuk. Mindenkinek, nemcsak klubtagoknak.

Részletek a most megjelnő Fanny ill. Kiskegyed újságban van, és a novemberi babaújságokban lesz.
Ez az 5 embléma után mesekönyv, 10 után esőkabát, 15 után ágynemű jár.
De ha pici baba van, lehetsz klubtag, és a 3 hónaposoknak van a teknős.

Mindenkinek köszönöm az info-t.
Delphyn,
tudtommal csak a klubtagoknak küldenek kérdőívet és arra kell ragasztani babaképeket, majd küldenek cserébe valamit. Klubtagnak csak kicsi babával lehet lenni. Annak idején az 1 éveseim már öregek voltak. Hívd fel a Liberot.

Másról nem tudok.

Nagyon megköszönném, ha valaki tudna nekem info-t adni a liberós játékról.
MIt, mennyit kell összegyűjteni és meddig, hová kell beküldeni.
Előre is köszönöm!
Edynka, tuti, hogy 3 babafejes volt a teknős?

" alt="

"> Én ötöt küldtem be

" alt="

"> Ilyen szórakozott volnék -/?

" alt="

"> Viszont a teknős nagyon aranyos, és szuperül eltalálták, mit szeretnek a babák, a mi kislányunk legalábbis azonnal örökbefogadta, és azóta se engedi ki a mancsocskájából

Berni!
Mi tegnap kaptuk meg a 3babafejet érő Libero teknőst, és mellé egy levelet, hogy 5 embléma után mesekönyv, 10 után esőkabát, 15 után ágynemű jár.
Sziasztok!
Nincs véletlenül vkinek az okt.24-i börzére asztaljegye? Szívesen megvenném, ha lenne. boribardos@freemail.hu 3552-761 vagy 0620-2236569
Nagyon köszönöm!
Bori
cserére vár egy Pampers baba figura !
a mostani játákhoz , ill. ajándékokhoz !
Kitekat vagy Pall-Mall kód érdekel érte , az árában !
Sada!
Köszi az infot legalább megtudtam nézni a kezdeési időket, mert idáig csak hétvégén láttuk.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások