Élményeid a játékkal kapcsolatban?
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 54 / 160 oldal |
goldwoman, úgy gondolom, azért nyeri meg 1 pályázattal is, mert NEKI van rá igazán szüksége. Ha nem pont a tárgyra, de mondjuk, hogy ennek cseréje, esetleg eladása közben mondjuk pont Veled találkozzék, esetleg az árára, mert mondjuk másképp esetleg nem tudná az aktuális villanyszámláját kifizetni.. Nem tudhatod. De én se...
Eltünt a 2 hetes új Sim kártyám a nagy cserélgetésben, gondoltam , mivel minden a nyomtatora rakok, megnézem nem-e beleesett.
A Sim nem lett meg de volt benne Ráma vk, Kinder P. hópihe, 2 szem cataflam és1 toll.
És még csodálkoztam a múltkor, hogy miért nem gyűri be a papirt :b
" alt="
">
A Sim nem lett meg de volt benne Ráma vk, Kinder P. hópihe, 2 szem cataflam és1 toll.
És még csodálkoztam a múltkor, hogy miért nem gyűri be a papirt :b
" alt="
">Ma találtam összesen 225 energiapont értékű csokipapírt és 1 snikers kógot
Ezek olyan kérdések, amikre senki nem tudja a választ. Miért nyer valaki egy pályázattal, míg a másik százzal sem? De tovább mehetünk: miért szép az egyik ember, miért csúnya a másik, miért egészséges az egyik, miért beteg a másik (önhibáján kívül), miért van az hogy míg az egyik hétmérföldes lépésekkel halad előre, a másik egyet lép előre, kettőt hátra?Miért van az egyik egyedül, miért él boldog párkapcsolatban a másik? És még sorolhatnám.
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">goldwoman, érdekes az elméleted... nekem a párkapcsolat, barátkozás, munka jól megy (teszek is érte, hogy menjen), de a nyereményes dolgok kevéssé. lehet, hogy egyszerre nem mehet minden?
" alt="
"> Időből, pénzből, energiából kevés van nekem olyanokra, ami hosszú ideig nem éri meg. Igen, valószínűleg a kitartás hiányzik, de ahogy te is írod, minek sok, időt, pénzt, energiát beleölni abba ami nem megy. Hobbiból elég egy is (arra időt, energiát nem sajnálok, pénzt sem, ha van), maradok annál
" alt="
">Ezentúl sem pocsékolok több időt eddig, mint erre, de tanultam tőletek, köszönöm
" alt="
">
" alt="
"> Időből, pénzből, energiából kevés van nekem olyanokra, ami hosszú ideig nem éri meg. Igen, valószínűleg a kitartás hiányzik, de ahogy te is írod, minek sok, időt, pénzt, energiát beleölni abba ami nem megy. Hobbiból elég egy is (arra időt, energiát nem sajnálok, pénzt sem, ha van), maradok annál
" alt="
">Ezentúl sem pocsékolok több időt eddig, mint erre, de tanultam tőletek, köszönöm
" alt="
">de állandóan szét kell szedni a telókat is
" alt="
"> ez meg még eszembe sem jutott, hogy a simekre írjam a számokat
" alt="
">
" alt="
"> ez meg még eszembe sem jutott, hogy a simekre írjam a számokat
" alt="
">goldwoman
a sim-re vékony filctollal rá tudod írni a tel.számot, a pin kódot meg töröld ki mindegyikből, így nem lesz káosz
" alt="
">
a sim-re vékony filctollal rá tudod írni a tel.számot, a pin kódot meg töröld ki mindegyikből, így nem lesz káosz
" alt="
">engem sok sim megzavar, összekeverem őket
" alt="
"> a telók hátlapjára ragasztom a telszámot, így azonosítom őket, lehet hogy óvodás módszer, de jobbat nem tudok
" alt="
">
" alt="
"> a telók hátlapjára ragasztom a telszámot, így azonosítom őket, lehet hogy óvodás módszer, de jobbat nem tudok
" alt="
">lindababa
Nem kell sok mobil, elég ha sok sim-jük van.
Lucka
A Senseos DE játék elég reménytelen volt, rengeteg pályázat ment be.
Nem feltétlen sok pénz, inkább kitarrtás. Sokan túl gyorsan feladják.
Nem kell sok mobil, elég ha sok sim-jük van.
Lucka
A Senseos DE játék elég reménytelen volt, rengeteg pályázat ment be.
Nem feltétlen sok pénz, inkább kitarrtás. Sokan túl gyorsan feladják.
Lucka
Az én véleményem szerint ehhez szerencse is kell, nem is olyan kicsi. Én csak azt látom hogy én rengeteg időt, energiát fordítok a játékokra, és általában pofára esek. Nem mondhatom hogy soha nem nyerek semmit, viszont általában azt látom hogy mások sokkal kisebb erőfeszítéssel nyernek komoly dolgokat, én viszont a tíz-százszorosát teszem bele időnként a játékokba, időből, pénzből, energiából és még sem nyerem meg azt amit szeretnék. Valahol ez el van döntve, hogy szerencsés vagy-e, vagy mindig az árnyékos oldalán jársz az utcának. Persze hogy lehet egy pályázattal is nyerni, csak attól függ, kinek. Nekem nem az biztos, mert még soha nem nyertem egy pályázattal. Vagyis még semmi nem hullott az ölembe, amit nyertem idáig azért még mindig keményen megdolgoztam. Szerintem azt nézd meg hogy általában szerencsés vagy-e az élet más területein, könnyen megy-e a párkapcsolat, a munka, a barátkozás, hogy csak egy párat említsek, ha igen, akkor a játékokban is szerencsés leszel. Ezen a dolgon én is sokat gondolkoztam, és erre jutottam. Ha szerencsétlen, balek típus vagy, akkor a játékok sem fognak menni.
" alt="
">
Az én véleményem szerint ehhez szerencse is kell, nem is olyan kicsi. Én csak azt látom hogy én rengeteg időt, energiát fordítok a játékokra, és általában pofára esek. Nem mondhatom hogy soha nem nyerek semmit, viszont általában azt látom hogy mások sokkal kisebb erőfeszítéssel nyernek komoly dolgokat, én viszont a tíz-százszorosát teszem bele időnként a játékokba, időből, pénzből, energiából és még sem nyerem meg azt amit szeretnék. Valahol ez el van döntve, hogy szerencsés vagy-e, vagy mindig az árnyékos oldalán jársz az utcának. Persze hogy lehet egy pályázattal is nyerni, csak attól függ, kinek. Nekem nem az biztos, mert még soha nem nyertem egy pályázattal. Vagyis még semmi nem hullott az ölembe, amit nyertem idáig azért még mindig keményen megdolgoztam. Szerintem azt nézd meg hogy általában szerencsés vagy-e az élet más területein, könnyen megy-e a párkapcsolat, a munka, a barátkozás, hogy csak egy párat említsek, ha igen, akkor a játékokban is szerencsés leszel. Ezen a dolgon én is sokat gondolkoztam, és erre jutottam. Ha szerencsétlen, balek típus vagy, akkor a játékok sem fognak menni.
" alt="
">Lucka
Én A4-es méretű vastag talpas borítékokban, (minden betűnek egy boríték), gyűjtöm a vonalkódokat, csomagolásokat. Hétközben egy papírtáskába beleteszem a kiürült tasakokat és hétvégén egy fél óra alatt bőven el tudom rakosgatni abc sorrendbe. Ha játék van valamivel csak azt a borítékot kell előszednem amivel játék van. pl hétvégén a "P" borítékból pickwick csomagolásokat szedtem elő. Tehát bőven megéri a ráfordított idő és odafigyelés, szerintem.
Blokkos játéknál vásárolni meg oda megyek ahol éppen játék van. Sokkal többet nem vásárolok, azt nem engedhetem meg magunknak, de amit mindenhogyan meg kell venni arra odafigyelek.
13 év tapasztalatából mondom megéri!
Én A4-es méretű vastag talpas borítékokban, (minden betűnek egy boríték), gyűjtöm a vonalkódokat, csomagolásokat. Hétközben egy papírtáskába beleteszem a kiürült tasakokat és hétvégén egy fél óra alatt bőven el tudom rakosgatni abc sorrendbe. Ha játék van valamivel csak azt a borítékot kell előszednem amivel játék van. pl hétvégén a "P" borítékból pickwick csomagolásokat szedtem elő. Tehát bőven megéri a ráfordított idő és odafigyelés, szerintem.
Blokkos játéknál vásárolni meg oda megyek ahol éppen játék van. Sokkal többet nem vásárolok, azt nem engedhetem meg magunknak, de amit mindenhogyan meg kell venni arra odafigyelek.
13 év tapasztalatából mondom megéri!
Lucka
én pl zömében azokat veszem, amit amúgy is vennék, csak esetleg többet, vagy más márkát (pl a tavaly januári Discreet tisztasági betétes játékhoz vettem vagy 15 dobozzal.. enni nem kér, max annyi a negatívum, hogy állt benne a pénzem,- viszont nyertem vele 2 parfümöt
" alt="
"> ) Vagy pl a mostani Rossmann játékhoz is a legolcsóbb termékből (szappan) vettem.. Szerintem is megtérül
" alt="
">
én pl zömében azokat veszem, amit amúgy is vennék, csak esetleg többet, vagy más márkát (pl a tavaly januári Discreet tisztasági betétes játékhoz vettem vagy 15 dobozzal.. enni nem kér, max annyi a negatívum, hogy állt benne a pénzem,- viszont nyertem vele 2 parfümöt
" alt="
"> ) Vagy pl a mostani Rossmann játékhoz is a legolcsóbb termékből (szappan) vettem.. Szerintem is megtérül
" alt="
">Persze, hogy lehet, inkább csak a módszer érdekel. Mondjuk nem veszek semmit (ami amúgy nem kellene) csak azért mert nyerni lehet vele, hiszen akkor pont azt támogatnám, ami ennek az egésznek a célja, a felesleges fogyasztásra ösztönzése. Na, úgy látszik, nem tudom meg a titkot, hogy felesleges pénzkidobás nélkül hogy lehet nyerni, ha nem vagyok nagyon mázlista
" alt="
">
" alt="
">Lucka
Én úgy gondolom, akik nagyban csinálják, azok rengeteget költenek vásárlásra. Már a beírt nyereményekből gondolom. Vagy sok mobiljuk van.
" alt="
"> Szerintem csináld úgy, ahogy gondolod, 1 pályázattal is lehet nyerni. szvsz
Én úgy gondolom, akik nagyban csinálják, azok rengeteget költenek vásárlásra. Már a beírt nyereményekből gondolom. Vagy sok mobiljuk van.
" alt="
"> Szerintem csináld úgy, ahogy gondolod, 1 pályázattal is lehet nyerni. szvszNemrég volt egy nyeremény, amit nagyon szerettem volna megnyerni (Senseo kávéfőző), de persze nem sikerült
" alt="
">
" alt="
">Én is sokmindent beküldözgetekj, ha éppen olyannal van játék, amit amúgy is szoktam venni, de igazán komolyat még nem nyertem eddig, szóval a jó órabér helyett nekem eddig időpocsékolás volt. Van egy dobozkám, abba beledobálom a vonalkódot, csomagolást, ha éppen eszembe jut, de ezeket csoportosítani már nem lenne időm.
Mennyi időtök megy el erre naponta? Csak tényleg érdekel, hogy hogyan kell ezt csinálni, hogy megérje. Néha amikor beleolvasgatok a fórumba, sokszor úgy érzem sokaknak ez tölti ki az életét, gyűjtöget, vagdos, küldözget, fórumozik, beírja, nyert, nem nyert, álmodozik, mit nyerne. Klassz ha ez megéri, jó lenne már nekem is nyerni valamit, hjogy ezt átéljem, addig marad a munka a jó órabérért
" alt="
">
Mennyi időtök megy el erre naponta? Csak tényleg érdekel, hogy hogyan kell ezt csinálni, hogy megérje. Néha amikor beleolvasgatok a fórumba, sokszor úgy érzem sokaknak ez tölti ki az életét, gyűjtöget, vagdos, küldözget, fórumozik, beírja, nyert, nem nyert, álmodozik, mit nyerne. Klassz ha ez megéri, jó lenne már nekem is nyerni valamit, hjogy ezt átéljem, addig marad a munka a jó órabérért
" alt="
">hajjaj de még mennyire csak olvass vissza a nyertesek rovatba
" alt="
">
" alt="
">Ez erre fordított idő még mindig megtérült, egész jó órabérrel.
Ennyi időm nekem sincs, de pl. most nyáron nem volt nagytakarítás a lakásban
" alt="
"> úgyis mindig meleg volt
" alt="
"> más bélyeget gyűjt, vagy képeslapot, mi csomagolást, vonalkódot, ez a hobbynk
" alt="
"> néha egész jól jövedelmez, néha alig-alig
" alt="
"> egyszer hopp, máskor kopp
" alt="
"> ha jól emlékszem, valahogy így van
" alt="
"> úgyis mindig meleg volt
" alt="
"> más bélyeget gyűjt, vagy képeslapot, mi csomagolást, vonalkódot, ez a hobbynk
" alt="
"> néha egész jól jövedelmez, néha alig-alig
" alt="
"> egyszer hopp, máskor kopp
" alt="
"> ha jól emlékszem, valahogy így van