Paint
Vasárnap véget ért.
Pall Mall cigaretta
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 54 / 70 oldal |
Tart még ez a pall mall játék? Van pár kód cserére...
rushcica Hozzászólás - 2007. október 13. :: 09:49
A Pall Mall oldalán van egy kérdőív amit ki kell tölteni!
50 db öngyújtót sorsolnak ki!
A Pall Mall oldalán van egy kérdőív amit ki kell tölteni!
50 db öngyújtót sorsolnak ki!
Minya: hopsz
akkor tovább keresem... nem emlékeztem rá, köszi 
akkor tovább keresem... nem emlékeztem rá, köszi 
savika, engem anno pont te nyugtattál meg, hogy van hozzá garancia. Ha jól emlékszem, akkor valamilyen leírás, füzet utolsó oldalán.
sziasztok,
egy olyan kérdésem lenne, hogy annó valamelyik játékon (1 éven belül) nyertem egy ipodot, de most behalt a készülék. Viszont nem találom a garancia-papírját. Vagy nem is volt garanciális? Aki nyert esetleg tudna segíteni? Akár itt akár magánban.
Nagyon köszi
egy olyan kérdésem lenne, hogy annó valamelyik játékon (1 éven belül) nyertem egy ipodot, de most behalt a készülék. Viszont nem találom a garancia-papírját. Vagy nem is volt garanciális? Aki nyert esetleg tudna segíteni? Akár itt akár magánban.
Nagyon köszi

Nem.
ha valaki az egy kódos nyereményre pályázik, de több kódot küld be, akkor nő az esélye, vagy nem? Nem találom a leírásban...
Eddigi segitséget is köszönöm. Vasárnapig még 2 db kód kellene, ha valakinek lenne felesleges várom levelét.
segitsetek! Nincs valakinek felesleges, Pall Mall kódja? balatonszelet, nyerőpercek, sport sz. kódokat tudok adni érte.
mostanra jutottam kódhoz, remélem nem hiába.
Még az eddig összegyűjtött pontjaim is elvesztek.
Nálam technikai okok miatt nem fogadja el a kódot. Nálatok is rossz a rendszerük?
4 db piros PM kódomat elcserélném. érdekel :Whiskas,Bombi,Kaiser kód,Lipton kód....
Keresek: Piros PallMall kód
Cserére van: 4 Balatonszelet kód (2 nyert, 2 nem nyert), 1 Knorr pályázat (1 tepsis+2sima Rafi)+recept, 10 Coke kód, 4 nyerőperces kód, 3 Sportszelet kód, 2 db 1 l-es Vénusz címke, 1 Sió vonalkód
Cserére van: 4 Balatonszelet kód (2 nyert, 2 nem nyert), 1 Knorr pályázat (1 tepsis+2sima Rafi)+recept, 10 Coke kód, 4 nyerőperces kód, 3 Sportszelet kód, 2 db 1 l-es Vénusz címke, 1 Sió vonalkód
Piros Pallmall kódjaimat elcserélném ,ajánlj valamit .
PIROS PALL MALL KÓDOKÉRT ADNÉK vÉNUSZ kONYHATÜNDÉR KÓDOKAT
A múlt héten azt mondták a Tescóban a hosszteszek, hogy még két hétig lesznek, hosszított műszakban-
Aki ma lát pall mall hossteseket írna nekem ide: vidi.erika@trilak.hu
nálunk 500ft-os van és az is jó!