Lay's nyereményjáték
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 54 / 58 oldal |
palmalive, mindenkinek ez van benne!
pénteken nehezen találtam én is egy db-ot,ami ben napokkal előtte lejárt az időpont . ez aztán a marha nagy szerencse,arról meg nem is beszélve,hogy mivel csak paprikás volt játékos így ilyet vettem,ami engem annyira csípett,hogy nem bírtam megenni!
a gyerek most hozott egyet, amiben gratulálnak, hogy kaptam 90 percet és nyerhetek, ha 2005.05.12-én x időben beküldöm. így jártunk!
bocs, Fáreó 

Fáteó, nagyon kevésben van! Én egyszer rászántam vagy fél órát a Cora-ban, kitapogattam (érző ujjak rátalálnak ám!
), és jellemzően 1 kartonban max. 2 zacsiban van papír. Így vettem hatot, ebből kettő mát lejárt. 
), és jellemzően 1 kartonban max. 2 zacsiban van papír. Így vettem hatot, ebből kettő mát lejárt. 
Mi már,vagy 10 zacsi szallagos chipset vettünk,de egyikben se volt kupon,se sárga,se piros!
Pedig nem egyformák voltak a chipsek se!
Pedig nem egyformák voltak a chipsek se!aha. már értem. Csak eddig én sárga lapost találtam - azzal nyertem a 100 Forintomat!

A szalagról:
"De vigyázz, mert ha megvárod a meccs végét, lehet, hogy neked már nem jut nyeremény."
Szerintem minden intervallumra van vhány nyeremény, aztán ha túl sokan küldenek pont akkor, hát.... pech...
Sokszoros szerencse kell ehhez a játékhoz:
- Találj szalagos zacsit.
- Legyen benne játékos kupon. "Nem minden zacskó tartalmaz kupont."
- Szurkolj, hogy ne lejárt időpont legyen a kuponon.
- Szurkolj, hogy be tudd küldeni a kérdéses időpontban.
- Szurkolj, hogy maradjon neked is nyeremény.
"Az akcó az össznyeremény erejéig, de legkésöbb 2006. 07.09-ig tart."
"De vigyázz, mert ha megvárod a meccs végét, lehet, hogy neked már nem jut nyeremény."
Szerintem minden intervallumra van vhány nyeremény, aztán ha túl sokan küldenek pont akkor, hát.... pech...
Sokszoros szerencse kell ehhez a játékhoz:
- Találj szalagos zacsit.
- Legyen benne játékos kupon. "Nem minden zacskó tartalmaz kupont."
- Szurkolj, hogy ne lejárt időpont legyen a kuponon.
- Szurkolj, hogy be tudd küldeni a kérdéses időpontban.
- Szurkolj, hogy maradjon neked is nyeremény.
"Az akcó az össznyeremény erejéig, de legkésöbb 2006. 07.09-ig tart."
ldicc: nem úgy értette. Hanem úgy, hogy a pirosnál ahol tippelni kell. 1 tipp az egyik csapatra, 1 tipp a másik csapatra, akkor tuti nyersz 100 Forintot. Kivéve ha döntetlen. 

Paint, az igaz, hogy időponthoz, amiben garantáltan nyersz, csak nem mindegy, hogy mit. Sztem a megadott időponton belül sem mindegy, melyik mp-ben küldöd, mert vannak előre sorsolt időpontok. Szetintem
" alt="
">
Azt hol láttad egyébként, hogy kettőt kell beküldeni?
" alt="
">
Azt hol láttad egyébként, hogy kettőt kell beküldeni?
Nem időponthoz, hanem kódhoz van nyeremény. Jó is néznénk ki találsz nagy nehezen kódót azt kiderül nem nyert.
" alt="
"> Legalábbis én úgy értelmezem kódhoz kötött. Vagy nem?
" alt="
"> Legalábbis én úgy értelmezem kódhoz kötött. Vagy nem?Csak a pirosat lenne érdemes párosával küldeni, mert az a tippelős. A sárga az nem. Azok májusi beküldésűek , akkor még nincs is foci. 

Szerintetek a beküldésnél a kódhoz vagy az időponthoz van rendelve a nyeremény?
Ha lenne honlap, el lehetne olvasni talán ezt is a hivatalos játékszabályban.
Paint, nem kell két kódot beküldeni (kivéve persze, ha olyan szerencsés vagy, hogy találtál két sárga lapot
Ha lenne honlap, el lehetne olvasni talán ezt is a hivatalos játékszabályban.
Paint, nem kell két kódot beküldeni (kivéve persze, ha olyan szerencsés vagy, hogy találtál két sárga lapot

Nem úgy....
hanem 2 kódót kell egyszerre, amúgy félek is, ha kevés azért, ha sok azért. Mert mindkét esetben elveszíthetem....vagy a jobb élet reményét, vagy a higgadságot.
(habár én ráülük a sok pénre mondják)
Azért pár milla jól jönne, de szerintem nem csak nekem. De kicsi a valószínűsége azok a kártyáknak a fellelhetőségére.
hanem 2 kódót kell egyszerre, amúgy félek is, ha kevés azért, ha sok azért. Mert mindkét esetben elveszíthetem....vagy a jobb élet reményét, vagy a higgadságot.
(habár én ráülük a sok pénre mondják)
Azért pár milla jól jönne, de szerintem nem csak nekem. De kicsi a valószínűsége azok a kártyáknak a fellelhetőségére.
miért, Paint, egyedül félsz, hogy ketten külditek be? 

Én találtam egy sárga lapot, valyon mennyit rejt... 05. 21-re szól
(amúgy ezeket párosával kell beküldeni)
(amúgy ezeket párosával kell beküldeni)
Ez a Lays-os dolog, tavaly is hasonlóan sz@r volt,akkor is alig akadt chips amiben volt kártya. És csak akkor lehetett beváltani,teló feltöltésre,ha összejött vele,min. 300Ft,hát nekem csak 200 lett,sajnos csak az sms-t pocsékoltam el rá,aztán nem tudtam a 200Ft-nyi nyert összeggel semmit se kezdeni,jól megcsinálták,már akkor is!
És szerintem nem is olyan jó a Lays,a Chió finobabb,legalábbis nekem!
És szerintem nem is olyan jó a Lays,a Chió finobabb,legalábbis nekem!

Tegnap találtam végre akciós csomagot, de csak most bontottam ki: ma de. lejárt!!!
nekem nem volt még egyikben sem semmi, de mindegy úgy is vodás vagyok

Ma délutánra volt két sárga kártyám, az egyik 200,- Ft, a másik 500,- Ft lett.