Sziasztok!Én a múlthéten adtam fel postán nagyalakú boritékban egy A4-es méretű fényképet.Mondtam a postán,hogy nem kéne összehajtani,erre vetettek velem LNK címkét,hogy még a címzet postaládájába se legyen behajtva.
Tegnap adta a címzet  kezébe a postás félbehajtva!Annyi lett a képnek.Hogy kéne feladni?

Marycsiga,
cimzett fizeti módon add fel a csomagot a reklamációs leveleddel együtt.

marycsiga
Nem tudom kaptál-e már választ?
Nekem volt egy ilyen esetem,visszaküldtem,fizettem a csomag feladást

" 	alt="

">

Átvettek nekem olyan csomagot amire nem kellett fizetni,de én nem kérem a cuccost,mert a csekk benne van. Portósan vissza lehet küldeni?
 vagy mi a megoldás erre? 1x már csináltam ilyet,de nem tudom mit kell tennem.
 köszönöm.

Sunshine72 
Bocsánat  rosszul írtam tegnap a neved 

" 		alt="

">

Én is tudtam és mégis figyelmetlenül a "postakész" bélyeget ragasztottam a levlapokra. Egy alkalommal nem tettem rá bélyeget és 90 Ft-ot kértek, mosolyogva mondtam csak 80 Ft. Nem akarta elhinni, kérdezte a kolleganőit ők sem tudták, mire kijött a főnöknő és mondta ott van mellettük a tarifa táblázat! Erre a többiek, de hogy nekik senki sem mondta és a főnökség miért nem figyelmezteti őket????
Könyörgöm, ha ott a tarifa táblázat miről beszélünk? Ezért írtam be ide is 

" 		alt="

">

Így, hogy mondod, bár tudtam, mégsem figyeltem, s én is 90 Ft-os bélyeggel adtam fel jó néhány képeslapot.
Néhány éve már nem volt külön tarifa és megszoktam.

... jóindulatú helyesen írva 

" 		alt="

">

Köszönöm sada, hogy helyettem összefoglaltad  jojónak,sunshine-nak és trendynek a válaszomat

" 	alt="

">
Egyébként, akik nem postakész levlapokat használnak, valójában nekik szántam a jóindúlatú figyelmeztetést. 

" 		alt="

">

Nem csak a postán árult levelezőlap a levelezőlap, hanem bmelyik képeslap v. free card is!!!
Van "postakész bélyeg", az értékjelzés nélküli belföldi, -elsőbbségi stb. bélyeg.

Gondolom postakész bélyegnek az értékjelzés nélkülit értette.Én sem találkoztam még olyan levelezőlappal a postán,ami ne lett volna eleve postakész,de mivel te is csinálhatsz magadnak levlapot,így arra nyilván kell bélyeg,80 Ft-os,vagy értékjelzés nélküli.

Zsu
Postakész bélyeg nem létezik. Viszont van postakész boríték és levelezőlap, amin nincs érték (a bélyegnél), tehát ha drágul pl. a levélfeladás, akkor sem kell plusz bélyeget ragasztanod rá.

Zsu!
levelezőlapon van bélyeg ,nem?

Még mindig vannak olyan postahivatalok, ahol a dolgozók nem tudják, hogy a levelezőlapra 80 Ft-os bélyeg kell! Pl. Budapesten az egyik nagy pályaudvar mellett, de nálunk is. Amikor szóltam kétkedve néztek rám, hogy nekik nem mondták, de az idei évre érvényes tarifa táblázat ott volt, de nekik senki nem hívta fel a figyelmüket erre a változásra. Megszokták, hogy egy árban van a levelekkel a levlap tarifája.
Szóval figyeljetek oda, mert januárban a postakész bélyegeket ragsztgattam fel, ami 90 Ft-ot ér. 80 Ft-os bélyegük viszont nincs csak 10, 20, 40 Ft-ból kombinálva.

Nem melékszem ki dolgozik postán,ezért ide írom a kérdésem.
 ismerősöm útiköltséget vár postán. utána érdeklődött,február10-én kiutalták nekik. a hidasi postamester a kérdésére azt válaszolta,hogy ennek ő nem tud utána nézni ,hogy át vették e vagy visszaküldték e,mert ezt nem rögzítik vagy ilyesmi.
ez érdekes lenne,akkor az ilyen pénzeket simán lenyúlhatják?
 a kérdés,ennek van valahol nyoma?,ha hozzájuk érkezik bármilyen küldemény azt nem kell rögzíteni sehol?
Köszönöm.

Megjött tegnap a TAKKO-s képeslap.
50 %-os matrica útközben "lepottyant" róla 

" 		alt="

">

És legalább a postára küldött sütim célba ért 

" 	alt="

">

Fearzone: na én élő példa vagyok rá, hogy céghez küldtem, igaz poénból barátnak, aki épp máig táppénzen volt

" 		alt="

">
öröm az ürömben, hogy a cég ahová küldtem, a posta 

" 		alt="

">

" 		alt="

">

" 		alt="

">

anyukám is szaladgált azért a nagy sütiért,röhögtem is nagyokat a postán

" 		alt="

">