Telefonos játékok, emelt díjas, rádiós játékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 54 / 93 oldal |
Olyan fórumosokat keresek akiknek van voda lefogyasztott kártyájuk és ideadnák a számát. Szavazásra kellene, magánban megadom a részleteket. Egy szám- egy szavazat.
Megkérhetem azokat akik küldtek sms-t, hogy küldjenek egy emailt az sms-ek számával? Csak, hogy tudjuk hol tartunk.
Sziasztok!
Egész nap nem voltam netközelben, viszont szereztem még 2 sms-t!
Egész nap nem voltam netközelben, viszont szereztem még 2 sms-t!
Danubius témában: Hajrá Mano csapat!
Ezt Kriszta.
Most nyomtam kettőt, du jönnek a rokonok, majd az Ő mobiljaikról is
Jó húsvétot Mindenkinek!
Most nyomtam kettőt, du jönnek a rokonok, majd az Ő mobiljaikról is
Jó húsvétot Mindenkinek!
Ahány fej, annyi jó fej, Sunsilk. 70/586-9787
Ezt a 20/9000606-ra ?????
Ezt a 20/9000606-ra ?????
Megyünk család látogatóba, kérlek küldjétek már át újra az sms és szöveget. Megpróbálok nyomni.
Elment 3 sms.
queene,
Ha van vállalkozó kedvű, FELTÉTLENÜL BE KELL VONNI MINDENKIT. Kápráztassuk el őket, van még egy napunk.
Én sem feltétlenül akarok lemenni a Balcsira, de a győzelemért meg kell tennünk mindent.
Ha van vállalkozó kedvű, FELTÉTLENÜL BE KELL VONNI MINDENKIT. Kápráztassuk el őket, van még egy napunk.
Én sem feltétlenül akarok lemenni a Balcsira, de a győzelemért meg kell tennünk mindent.Én nyaralni nem tudok menni, de küldök nektek két telefonról biztosan, lehet, hogy 3 lesz belőle.
Esetleg járjam körbe a szomszédokat is ?
Esetleg járjam körbe a szomszédokat is ?
Apám, nagyon klasszak vagyunk!
Nagyon ügyesek vagytok!
Sajnos én már senkit nem tudok bevonni, mert már a postással is küldettem smst!
Itt a fórumba hová lehetne beírni, hogy akik nem csatlakoztak a csapathoz, ők is küldjenek nekünk 1-1-et?
Minden szavazatra szükségünk van!
Nagyon ügyesek vagytok!
Sajnos én már senkit nem tudok bevonni, mert már a postással is küldettem smst!
Itt a fórumba hová lehetne beírni, hogy akik nem csatlakoztak a csapathoz, ők is küldjenek nekünk 1-1-et?
Minden szavazatra szükségünk van!
Nagyon klasszul intenzívre váltott a csapat, holnap küldene minden fórumos sms-t a családtagjai mobiljáról is?
Mutassuk meg nekik hogy milyen ütőképes csapat vagyunk!!! Szerintem a danubiusos villa nem egy-két szobás csupán. 
Mutassuk meg nekik hogy milyen ütőképes csapat vagyunk!!! Szerintem a danubiusos villa nem egy-két szobás csupán. 
este majd a cseten is próbálkozunk ott is vannak isemrősök
meg ha valaki máshol is fórumtag
meg ha valaki máshol is fórumtag
vasárnap 11-ig
Délelőtt gond volt megint az axelero-val
nálunk, most talán már rendben lesz. Tery, a freemailedre nem megy el az üzenet, - máshová igen - de alábbi (thiefman) a mi csapatunk. Tehát alábbi sms-t kellene továbbra is küldeni! Iszonyú intenzitással, és akkor mehetnek a fórumosok a Balcsira. 
nálunk, most talán már rendben lesz. Tery, a freemailedre nem megy el az üzenet, - máshová igen - de alábbi (thiefman) a mi csapatunk. Tehát alábbi sms-t kellene továbbra is küldeni! Iszonyú intenzitással, és akkor mehetnek a fórumosok a Balcsira. 
Ma este van az utolsó ellenőrzés a Jáksónál
Tehát aki segíteni akar az este vagy holnap reggel 11-ig küldje el sms-be a következőket:
Ezt a 20/9000606-ra küldjétek!!!!
Tehát aki segíteni akar az este vagy holnap reggel 11-ig küldje el sms-be a következőket:
Ezt a 20/9000606-ra küldjétek!!!!
Aki keresett, válaszoltam, holnap jövök. Jó pihenést.
Gladi!
Köszi,olvastam,majd holnap válaszolok!
Köszi,olvastam,majd holnap válaszolok!
Fáreo,
Írtam neked mailt. Holnap reggel leszek ismét.
Írtam neked mailt. Holnap reggel leszek ismét.
Manó csapat,Gladiátor!
Hozzám se jött meg,semmi mail,ez ügyben!
Ha tudja valaki,lécci küldje át! Köszi.
Hozzám se jött meg,semmi mail,ez ügyben!
Ha tudja valaki,lécci küldje át! Köszi.