Sziasztok! Valaki tudna segíteni? Feltöltöttem egy blokkot a Pick játékra, már rutinból, mert sosem nyertem, most meg fejhallgatót, de most látom, hogy a Tesco blokkon a termékeket úgy tüntetik fel, hogy "téliszalámi szvf 70", "Rákóczi papr. szal. 70", "kört. téliszalámi 70" Sehol nem írják, hogy PICK!!! Valaki járt már így? Bepánikoltam!!
Pizza Hut - nekem a beülős étterem kellene, amelyik az Aréna Plazaban van (esetleg Pólus center)... nincs weblapjuk...
Tudna segíteni valaki, hol kapható Little Miss Muffin baba?
Ha rendelni kellene, még SOS-ebb a kérdésem, de legjobb lenne azt tudni, rendelés nélkül hol lehet venni.
Arénában van.

" alt="

">
Honlapjukon nincs fent? Pizza Hut még van? Sok helyen bezárt...
esetleg jár valaki az Aréna Plaza-ba, vagy a Pólus centerbe? Pizza Hut árlista kellene.... 3-4 féle étel (pl. Cheese Pizza, Hawaii) és 3-4 féle ital ára (mennyiséggel együtt)... előzetes költségvetést készítenék
S.O.S tudna valaki nekem egy Gyermelyi-makaróni vonalkód utolsó 5 számot írni???
sziasztok!
Ezt a könyvet keresem: Bevezetés a pénzügyi és vállalati pénzügyi számításokba
Véletlenül nincs meg valakinek?
Valaki győri meg tudná nézni nekem hogy az ottani Kika áruházban levő éttermet (http://www.kikarestaurant.hu/) ki üzemelteti? gondolom valami kft... cégnév, vagy legalább adószám kellene... köszönöm!
Lidl-ben kaphato szakacskonyvre gyujtheto matricat keresek. Meg hianyzik nehany nekem. Ha vkinek van, irjon nekem! A csereben biztosan meg tudunk egyezni!
Javították, a rendszer volt a hibás!

" alt="

">
Rendeltem a book24-től SPAR 35%-os kuponnal, kiírta a végösszeget 4154.-Ft. A visszaigazoló e-mailben 8420.-Ft-ot írnak, hogy ennyit kell fizetnem. ( A 3 ajándékra is teljes összeget számláztak) Utánvéttel kértem. Más is járt így, vagy én vagyok nagyon béna? Én ezt biztos nem fogom kifizetni.
bati - köszi sütök én, munkatársnőmet érte baleset jobb kezét - ezzel kapcsolatban kellett az ár, jobban járnánk, ha közösen megsütjüknekik .. így is lesz

" alt="

"> de KÖSZI!!!!
És mit sorsoltok?

" alt="

">
Trixi1! Ha kell a felesegem sut bejglit

" alt="

">
köszi a választ

" alt="

">
Trixi1: 800Ft a bejgli, de nem javaslom, mert rettentően édes és cukros :-( Az lehet, hogy 50% a töltelék, de hogy ennek legalább a fele cukor és egyéb nem odavaló dolog, az is biztos.
Auchan Ceres bejgli mákos mennyibe kerül? köszi
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások