Ritu16
igen, lehet

Sziasztok!
Bocs, ha már volt ez a kérdés. Küldhetek be úgy vonalkódokat, hogy anyukámmal oda-vissza adjuk meg egymás címét? Mindekét ajándékból jó lenne.
Már vissza is hívtak.
630 tál ment ki és csak a tálak. Amiket a barátnők kapnak azokat a jövő héten postázzák.
Hurrá!!!
Mi is benne vagyunk!!!
Most hívtam fel a Knorr-t, hogy benne vagyok-e abban a körben, ami kiment.
Váltig tagadta, hogy bárki is kapott. Miután nagyon erősködtem, hogy ilyet nem hazudnak azok, akiktől én tudom nagy nehezen megkérdeze:
A lényeg: kb 650 tál ment ki, de nem tudja, hogy irányítószám vagy névsor szerint.
Majd visszaszól.
Anikó
Azt hittem, a futár!

ez a rafinériás barátnős tál?
wow... akkor knorrék gyorsak voltak!
Reggel hétkor ugrasztott ki a futár a kádból a sütőtállal. Tetszik. (A tál!)
krysztasz
Köszi
Nálunk nincs szombaton nyitvatartó posta, így csak hétfőn küldtem elsőbbségivel.
szombaton, elsőbbségivel. Szerintem sokan nem tudtak róla, úgy értem, hogy pl. Miskolcon nem volt szórólap, sehol. Plus, coop, tesco, cora, kaiser
mikor adtátok fel a pályázatokat?
Én is telozta,csak nem volt időm beírni.
Nekem azt mondta(visszahívtak),hogy érvényesek a pályázatok,de azt kb.csak jövő héten tudja megmondani,hogy bele fértünk-e a 2500-ba.
Mást nem kérdeztem,mert ezek,mind oda-visszások voltak
krysztasz

szednori
nagyszerű, köszi. (Mindent megtudtunk, akár be is csukhatjuk a topicot a köv. sorsolásig.

Knorr receptbarátnők küldhetnek egymásnak oda-vissza alapon pályázatokat,ma tudtam meg telefonon

15-én beérkezett pályázatok pedig érvényesek,ez is tévhit volt(számomra)eddig

Tofi
GOndolom, nem tudtál meg semmi új indót. Én elf. telefonálni.
valaki telefonált ma a Knorr-nak?
Ez tényleg furcsa,mi lenne ha nálunk is nagy nyereményjátékos lenne a ház,egy címre csak egy nyeremény,mikor lakunk itt 6-an. Írjam rá,hogy társasház?
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások