Á, dehogy.
A legújabb infós zöldség, hogy minden héten más (titkos) színű cigik kódját huzzák, de szvsz. ez megint csak bla-bla-bla....
Ezek a szines dolgok hol vannak a játékszabáklyzatban?
Én nem találom
Minden héten különböző kódokat kell küldeni??
Főzőgabinak igaza van. Csak példaként írtam zöldet. Természetesen ők tudják, hogy milyenfajta cigi fog nyerni.
Aha, értem, thx!

Nem értetted jól!
Legalábbis szerintem.
Nem lehet tudni, melyik cigifajta kódjai közül sorsolnak! Ezt csak ők tudják.
De ez sem 100% hogy igy van. Találgatni lehet, aztán majd az első sorsolás után aki nyert beirhatja, melyik cigiről van a kódja...
Ha jól értettem, akkor a héten csak a zöld kódot beküldők között sorsolnak? És akik más színűt küldtek be, akkor azok potyára küldték?
Különben nem igazán akarta elmondani, úgy vettem észre....De adfdig kérdeztem,amíg csak elmondta.
Ha valakit még ezután hívnak, legyenszíves kérdezze meg ő is, hogy biztosra menjünk.
Igen,ilyen csalafinták?

Akkor 1 család többfélét küldjön be,az 1-ik csak nyer a 4 fajtából!
Akkor keresek cserére zöld Marbit,van helyette a többi variánsból.

jaj,bocs silver,nem vettem észre,h. odavan írva,de én is arra gondoltam.
Az arany meg = Gold!

Csak azért kérdem,mert kifaggattam a telefonos fiút. Az előbb hívott vissza a múltheti üzennetem miatt.A sorsolásról annyit kell tudni,hogy hetente egyfajta termék nyer. Tehát mondjuk a héten a zöld marbi kódokat beküldők, és ott is lesz,hogy milyen a kód.tehát majdnem úgy ,mint a ferraris játéknál.
Húú ezt szépen ,jól, magyarosan írtam.

Azért értitek,ugye?)
A másik tőlem is megkérdezte , hogy kaptam-e levelet, de nem mondta, hogy nem játszhatnék.Lehet, hogy nem hagytam szóhoz jutni?

Tényleg?
silver = ezüst
még van ezüst is!

Ki tudja,hogy hányfajta marbi van a nrmál méretben?Piros ,silver, az aranyszínű,,,, Van még más is?
Minya
Így gondolják.

Galeria
Az esetek többségében megegyezik, de az első sms-ed után megtudod a tutit.
Mi lenne, ha legalább ennyit megkockáztatnátok?
sada, lehet hogy ez nekik így egyértelmű, aki kap most levelet az tudja csak a kódját, az tud csak a játékról tehát az játszhat csak
Minden info a rendelkezésedre áll, dönts magad!
Sada, és akkor végülis most játszhat vagy nem?
A malbis kód megegyezik a multis kóddal? Vagy azok teljesen mást adnak?
playboy22, Marty04
Ugyan, olvassatok már vissza:
Be lett ide írva és az is többször, hogy hova...
palmalive Hozzászólás - 2006. június 26. :: 14:46
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások