Felajánlások
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 54 / 761 oldal |
Írok privit
Szia Betája!
Válaszborítékért postázod nekem Budapestre?
Küldök borítékot!
Válaszborítékért postázod nekem Budapestre?
Küldök borítékot!
4 db penny erdő állatai pont, Miskolcon személyesen, ha eljössz érte a Győri kapuba.
Van 2 jegyem a Városmajorba, augusztus 22-es délelőtt 10:30-kor kezdődő VUK táncjátékra.
https://szabadter.hu/programok/inversedance-fodor
-zoltan-tarsulat-vuk
Érdekel valakit?
Ha,igen írj rám a facebook-on (Nagy Polett néven megtalálsz),mert ezt a mailcímet csak ritkán nézem.
https://szabadter.hu/programok/inversedance-fodor
-zoltan-tarsulat-vuk
Érdekel valakit?
Ha,igen írj rám a facebook-on (Nagy Polett néven megtalálsz),mert ezt a mailcímet csak ritkán nézem.
Extre Digital 5 % kedvezmény kupon:
a02baa
a02baa
Media Markt Az alábbi kuponkóddal 1000 Ft engedményt kapsz következő vásárlásodból.
XT6ULLEMAHB
XT6ULLEMAHB
Van egy 20%os kuponom, Rossmannban beváltható Libero Touch pelenkára Szeptember 30ig. Papír alapú így szerintem postáznom kell ha kell valakinek, vagy Szegeden át tudom adni személyesen 🙂
Férfi ruházatról szeretnék számlát, ha esetleg valaki vásárol
http://www.shopmark.hu/article/195/tolltarto-ujratolt
ve
A shopmark-os blokkod ha feltöltöd, annak az összegével egy rászoruló családon segítenek.
ve
A shopmark-os blokkod ha feltöltöd, annak az összegével egy rászoruló családon segítenek.
Lehet, h rossz helyre írom, de szeretnék felajánlásokat kérni állatmenhely részére lejárt szavatosságú v. fel nem használt termékek, bontott gyógynövényes krémek, táplálékkiegészítők formájában. Részleteket e.mailben megbeszéljük. Apró ajándékokat tudok adni cserébe, pl. kinderfüli, hűtőmágnes.
" alt="
">
" alt="
">Book24re van egy 30% os kuponom,nyomtatott könyvekre.
Aug.9.ig lehet felhasználni!
Aug.9.ig lehet felhasználni!
Páros mozibelépő a Barbie mozimaraton vetítések egyikére!
Időpont: holnap, július 22. (szerda)
Helyszín: Pólus Center (Budapest)
Az alábbi vetítések közül választhatsz:
▪️ Barbie, a rocksztár hercegnő 11:30
▪️ Barbie: Csillagok között 13:30
▪️ Barbie: Szuperhős hercegnő 15:30
▪️ Barbie: Titkos ügynökök 17:30
A gyorsabb kommunikáció érdekében, ha szeretnéd, azt is jelezd, melyik időpont jó a szerdai napon belül. Köszi!
" alt="
">
ghilda47@freemail.hu
Időpont: holnap, július 22. (szerda)
Helyszín: Pólus Center (Budapest)
Az alábbi vetítések közül választhatsz:
▪️ Barbie, a rocksztár hercegnő 11:30
▪️ Barbie: Csillagok között 13:30
▪️ Barbie: Szuperhős hercegnő 15:30
▪️ Barbie: Titkos ügynökök 17:30
A gyorsabb kommunikáció érdekében, ha szeretnéd, azt is jelezd, melyik időpont jó a szerdai napon belül. Köszi!
" alt="
">
ghilda47@freemail.hu
Deichmannba tudok adni mától 30napon át érvényes kuponkódot(online és személyes vásárláshoz is jó)
10ezer feletti vásárlásnál 1500ft kedvezményt ad,de más akcióval nem vonható össze.Csak az kérje aki tutira felhasználja!
10ezer feletti vásárlásnál 1500ft kedvezményt ad,de más akcióval nem vonható össze.Csak az kérje aki tutira felhasználja!
Van, spar tele pontok, válaszborítékért.
20 %-os Vision Express kupon napszemüvegre
1 Spar pontgyűjtő
Kórház számára LEGO nyerhető (angol nyelvű)
💛 A Jaguar Racing-val összefogunk, hogy a LEGO Speed Champions Panasonic Jaguar Racing Car szettet szállítsuk a világ minden táján a kórházaknak!
📲 A belépéshez egyszerűen irány a InMotion.DHL/JaguarLego, és mondd meg nekünk, hány LEGO tégla hosszú egy életnagyságú Jaguar I-PACE!
💛 A Jaguar Racing-val összefogunk, hogy a LEGO Speed Champions Panasonic Jaguar Racing Car szettet szállítsuk a világ minden táján a kórházaknak!
📲 A belépéshez egyszerűen irány a InMotion.DHL/JaguarLego, és mondd meg nekünk, hány LEGO tégla hosszú egy életnagyságú Jaguar I-PACE!
2000 Ft kedvezmény Tescoban 10000 feletti kertészeti termékekből
FlixBus kuponok.
Nem, tapasztalatból tudom, hogy bármlelyik Clubcarddal használható.