Kedves Sada!
Ha lehetséges én szeretném kérni a kiállításra a jegyeket.
Előre is köszönöm szépen!
Van 2 db e-jegyem Farkas István (1887-1944) Kihűlt világ c kiállítására a Magyar Nemzeti Galériába.
Megtekinthető: 2020.03. 01-ig (azaz most vasárnapig)!
Ki kéri?
Erre:
https://mng.hu/kiallitasok/kihult-vilag-farkas-is
tvan-1887-1944-muveszete/
Yves Rocher 4500,-Ft kedvezményt 12400,-Ft feletti rendelés után
Március 15 ig csak a webáruház rendelésre érvényes
Aki szeretné megírom e-mailben a kuponkódot
Szintén március 15. ig Philips 30 % kedvezmény
philips.hu/shop
Kuponkód: philips30
Nők Lapja utazás kuponok
érvényesek febr. 28-ig!
50 % a szállás árából Hotel Corvus Aqua
hotelcorvus.hu
50 % Hotel Dráva napi áraikból
dravahotel.hu
40 % Eger Park Hotel
15 % Hotel Szieszta Sopron
Írj, ha érdekel!
Holnap (2.25.) elsőbbségivel postázom

" alt="

">
Heavy Tools 2.500 Ft-os kedvezményre jogosító kupont, amit 15.000 Ft feletti vásárlás esetén tudsz érvényesíteni webáruházunk kosároldalán.
02.12-ig érvényes!
Családi jegy vas. de-re az Arénába a Mancs Őrjárat: Vigyázz, kész, Mancs! c. film premier előtti vetítésére.
Sziasztok!
Van 2 db jegyem ma este 19 órára az Arénába az 1917 filmre. Akit érdekel írjon!
arctalan: ismeretlen
arcátlan: pimasz
Kisbee
Ha szoktad olvasni az oldalt, akkor feltűnhetett, hogy ez nem a fecsegő topic.
Te itt már nem vagy arctalan, sikerült bemutatkoznod.
De mindenki másképp működik vannak akik felajánlanak ingyen drága dolgokat vannak akik meg gumikacsát is árulnak.
És ugye vannak akik MINDIG kapva az alkalmon viszik az ingyen dolgokat nem csak itt. Én kérek elnézést.
Arctalan gondolom az hogy még nem cseréltünk nem szóltam a dolgokhoz nem tudják hol lakom mi a nevem stb. Van e kutyám stb. Az emailom látható. Olvasni szoktam inkább. Most meg írni is.
Nekem az arcátlanok pl. azok akik mindent ingyen osszeharacsolnak maguknak itt is és egyéb más oldalakon is és feltűnően sokszor. Az sem kizárt ezek a belépők meg a helyszínen ertekesitve lesznek.
A feltűnően sokszor miatt szólaltam meg a nagy olvasasbol. Ha szakértő je akarsz lenni az ingyen elesnek van kitől tanulni.
Már bocsánat, de miért "arcos" zshajni és mitől arctalan Kisbee?
Vannak az arctalan emberek de aztán vannak arcátlanok is.
angyal köszönöm aranyos vagy már szereztem egyet az fbn igaz nem ingyen de nem is szeretek ingyenelo lenni. Ezeket a csoportokat atfutva az fbn én nem láttam a felajánlásaidat zshajni. A szőlő még nem keserű szokott lenni hanem savanyú.
Kisbbe - nagyon ráérhetsz, gratula!

" alt="

"> Nézd majd meg ezeket a faces csoportokat, mert folyamatosan viszik el a héten a felajánlásaimat. Azon kívül adományboltban adom le ami a családban már nem használt portéka (időm és energiám sincs netre feltölteni) - megadom a címét, ha van kedved folytatni a nyomozósdit - 3 autónyi mennyiséget vittem az utóbbi negyedévben.
Persze nem tudom mit magyarázkodok egy arctalan embernek. Részemről a dolog lezárva.
Kisbbe , ha Te is szeretnél el menni akkor nekem is van jegyem.
Ha érdekel , írj rám.
Most hétvégén a Fürdőszoba és Wellness kiállításra, 2db VIP jegy az első itt jelentkezőnek, aki el is tud menni!
E-mailben azonnal küldöm.
Mindenhol olvasom a neved az fbn is mindenféle csoportokban ahol ingyen van valami. Itt is mindig itt vagy és elég gyorsan ügyesen lecsapsz dolgokra. Azt nem követem fél év alatt hányszor. Mindenféle belépők utalvanyok. De azt hiszem én nem vagyok ilyen gyors én vagyok a hibás. De lehet megéljük egyszer majd zshajni ajánl fel valamit.
Hölgyeim, uraim további szép estét!
Ha felajánlok valamit, bárkinek nagyon szívesen, nem baj ha mindig csak ő jelentkezik!
Nekem úgy sem kell!😀
Kisbee !
Ébernek kell lenni !!!

" alt="

">

" alt="

">
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások