Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 54 / 9364 oldal |
A Colás vagy Fantás Xbox Game Pass prémium előfizetés nyeremény az hány havi?
Igen az Orbitnál azt tudom és ott csak napi 1 blokk küldhető be.
A Lidles-re tudja valaki a választ?
A Lidles-re tudja valaki a választ?
üzenetet*
Jaj, bocsi nem a Henkel játékhoz kaptam ezt az üzenete, hanem az Orbithoz.
Igen kiírja, valami olyasmit, hogy “elérted az egy IP címről megengedett pályázatok számát”
A Lidl-Persil,Silan,Tomi stb. játéknál jelzi a rendszer,kiírja,hogyha elértem a 10db beküldést? mert sajnos nem számoltam, és jó lenne tudni,hogy küldhetek e még be.
Aki tudja írja meg,köszi .
Aki tudja írja meg,köszi .
iPhonrol nem ment,Androidos telóról most sikerült végre.
Fáreó
Telóról nekem most sikerült a Kométa .
Telóról nekem most sikerült a Kométa .
Kométa nyereményjáték
Nálatok működik a feltöltés?
Most próbáltam mobilról 4 böngészőből is, de nem megy el a beküldés,nem csinál semmit ha a gombra nyomok.
Illetve nem jelzi,hogy feltöltődött volna a fotó.
Régebben már játszottam vele 1x februárban akkor sikerült.
Lehet hogy csak ma nem megy az oldaluk ?
Nálatok működik a feltöltés?
Most próbáltam mobilról 4 böngészőből is, de nem megy el a beküldés,nem csinál semmit ha a gombra nyomok.
Illetve nem jelzi,hogy feltöltődött volna a fotó.
Régebben már játszottam vele 1x februárban akkor sikerült.
Lehet hogy csak ma nem megy az oldaluk ?
Vár még valaki Vizzair utalványt? Én még nem kaptam.
Vágási 2.0!
Köszönöm sikerült . Erre nem gondoltam.
Köszönöm sikerült . Erre nem gondoltam.
+36
Ezzel kezdd, ne 06-tal.
Ezzel kezdd, ne 06-tal.
A sodastream oldalára szeretnék blokkot feltölteni de nem sikerül , azt írja ki hogy a telefon nem megfelelő formátumú. Még nem találkoztam ilyennel mi lehet a gond? Hogy tudnám feltölteni ? Több telefonon próbáltam. Köszönöm ha segít valaki.
Kapott már valaki LINDT 1kg os csoki nyuszit vagy tényleg csak húsvét után fogják elkezdeni a kiszállítást?
Köszönöm.
Én is jeleztem nekik.
Én is jeleztem nekik.
Semmit sem rontottál el, ez is el van cseszve. Többek között én is így jártam. Írtam nekik, nagy ívben sz@rnak rá(m).
Segítséget szeretnék kérni.
Csmi prima nyereményjáték.
Vásároltam a kártyával.
A blokkok rajta is van a kártya száma.
Belépek a fiókomba és 0 db a sorsjegy szám.
4 db nak kellene lennie.
Mit rontottam el?
Köszönöm zsu
Csmi prima nyereményjáték.
Vásároltam a kártyával.
A blokkok rajta is van a kártya száma.
Belépek a fiókomba és 0 db a sorsjegy szám.
4 db nak kellene lennie.
Mit rontottam el?
Köszönöm zsu
Mindkettő Unilever játék.
Nem tudom.
Nem tudom.
Sziasztok!
Vettem a Coopba 2 Ciffet es feltoltom majd a Coopos jatekra,ugyanakkor parhuzamosan van az Unilevernek is egy Ciffes játéka oda is feltölteném. Lehet ezt nem tiltja bármiféle jogszabály?
Vettem a Coopba 2 Ciffet es feltoltom majd a Coopos jatekra,ugyanakkor parhuzamosan van az Unilevernek is egy Ciffes játéka oda is feltölteném. Lehet ezt nem tiltja bármiféle jogszabály?
Viszont néha jól jön ez, például a Kométánál. Feltöltötted a blokkot, ha kisorsolnak, már csak a lakcímet kell megadnod. Mondjuk ez a telórejtő deszka még mindig egy nagy kérdőjel számomra, hogy ki miért gondolta ezt nagyszerű nyereménynek, ráadásul tudvalévő volt, hogy mennyi nyeremény van és most kezdik legyártani.