A facebook-on is fent vagyon a hirdetés, egy hosszúkörmű lyány dobál egy távrecsegőt. Aki az elhozta szót álhoztának ejti... Ettől a falra mászom.
A jsz valóban zavaros, ráadásul több országban is megyen, mint a Pringles játékoknal.
Esélytelennek tűnik...
mobilfox..
A játékban való részvételnek nem feltétele a regisztráción kívül termék megvásárlása a MOBILREDFOX weboldalán.
A Játékban az vehet részt, aki a jelen Játékszabályzat feltételeinek megfelelően
legalább egy darab Full-Shock vagy egy darab Pro-Shock tokot (Termék) vásárolt 2025.11.06. 17:00:01 óra és 2025.12.05. 23:59:59 óra közötti időszakban
a rendelését nem mondta le, a Terméket átvette és a vásárlástól nem állt el, a Termékeket nem küldte vissza átvételtől számított 14 napon belül.
és elfogadja a jelen Játékszabályzatban írt valamennyi feltételt és hozzájárul megadott adatainak a jelen Játékszabályzatban meghatározottak szerinti kezeléséhez.
akkor most venni ,kell vagy nem vagy mi van??

" alt="

">
Fáreó!
Én a nyertesértesítőket addig nem törlöm ki az e-mailek közül, míg meg nem érkezik a nyeremény, így azért könnyebben beazonosítható. Az Aldi Purinát is ők küldik, a Tesco-Maggi-t, stb., elég sok játék köthető a nevükhöz.
A Penny Magyar termék játékán nyertem 10 000 Ft-os bankkártyát. Ez pinkód nélküli, jól gondolom?
weber köszi !
Lehet az egyik a plüss csibe lesz,de csak 1-et nyertem és 2 csomagot jelzett attól a feladótól a GLS
A Best Support szerintem a Maggi plüsst fogja küldeni.
Aldi kalendáriumos játékkal novemberben csak 1x lehet játszani regisztrálni, mert naponta nekem nem engedi,azt írja:
“A megerősítését a részvételhez már korábban megkaptuk, így nincs további teendője.
Köszönettel.”
Milyen nyereményt küldhet GLS-el a Support Partner Kft.?
Sziasztok! Az Aldi/Ariel, Lenor játék ellenőrzés után tényleg fog küldeni valami visszaigazolást, vagy csak a felugró ablakban ez a standard szöveg. Köszönöm.
weber: még nem küldték ki,sajnos
Elnézést rosszul írtam, ez nem a Nyugtalottóra vonatkoziik. RONDOGO ra . Egyébként a nyugtalottónak már többször irtam,hogy a bónuszpontokat mikor lehet kedvezményekre beváltani.Az igéret nagyon régóta meg van. Sajnos választ nem kaptam tőlük.
Nyugtalottóra válasz.
2025.11.01-el email-re kaptam értesítést, hogy 2025.11.01-el megszüntetjük a Rondo Magyarországi szolgáltatást. Fiókhoz való hozzáférés továbbra működni fog. Minden nyereményt megfelelően kifizetünk, vagy elküldünk. Ma belépek az oldalra nyereményeim nem mutatja. Szeptember 01-től 10.31-ig utalni kellett volna nekik 13.500 Ft. ( Szerintem lehet, ihatok rá hideg vizet. )
Küldenek.
Hétfő délután.
Ne a nyerteseket nézd, hanem a nyugtáidat, ott egyszerűbb.
Nyugtalottó:
Aki nyert már, annak küldenek értesítést e-mail-ben vagy mindig sasolni kell a sorsolást?
Én sok-sok éve játszom napi 2 nyugtával, de semmi...
Aldi Rio Mare küldött már utikat?
Szia Weber, nekem még nem jött meg.
Nestlé-Coop nyereményeket küldték már valakinek? Szeptemberi játék volt.
Sziasztok! tesztarena.hu sorsolásai igazi sorsolások vagy kamu az egész? Sehol nem találunk nyerteseket, kivéve egy 2021-es bejegyzést.
Válaszolok is magamnak jsz. szerint igen
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások