Sziasztok!
Van még itt valaki?
Elakadtam! A barátom most regelt be, és csináljuk a képeket.
De még az elején elakadtunk egy képnél!
Hogyan rövidítjük a kis- és középvállalkozásokat? Erre a kérdésre nem találjuk a választ,mert szerintem le lett cserélve a kérdés.
Előre is köszönöm a segítséget!
Archivum - Startlap Kincsvadászat
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 54 / 609 oldal |
Sziasztok én is kilépkek!
Na, sziasztok, kiléptem
Lehet, hogy feleslegesen strapáljuk magunkat?
dagika! megkaptad??????????????????????
Bellydancer, légy szíves jelezz vissza, hogy sikerült-e?
dagika! küldtem mailt
Az accumulazione-hoz : Múzeumokban található műkincsek összefoglaló neve
Szobor.........
Festmény......
De van ilyen, bélyeg.........
Szobor.........
Festmény......
De van ilyen, bélyeg.........
Sziasztok!
dagika kaptál már választ?
dagika kaptál már választ?Az erdélyi tájegységhez : A megoldás első fele benne van a kérdésben. A második fele : Mi az amit be kell verni a falba, ha képet akarok felakasztani,?
Már haramadszor nem tudom elküldeni.
Bocs, de állandóan azt írja ki a levelezőm, hogy nem tudja elküldeni a mailt. Nincs egy másik e-mail címed?
Sziasztok!
Szia Bellydancer!
Mail megy!
Szia Bellydancer!
Mail megy!
Sziasztok!
Ismét kérdések merültek fel, ezek még a régebbi kiadványok, de egyszerűen nem boldogulok velük.
Tud vki segíteni?
"Mit jelent az olasz "accumulazione" szó magyarul?"
"Az egyik legnagyobb cég digitális tükörreflexes fényképezőgépeinek rövidített neve."
"Erdélyi tájegység, amely máig megőrzött népi hagyományairól híres. Elnevezését a honfoglaló magyarok itt letelepedett Kalota nemzetségéről kapta."
Előre is köszi
Üdv mindenkinek
Ismét kérdések merültek fel, ezek még a régebbi kiadványok, de egyszerűen nem boldogulok velük.
Tud vki segíteni?
"Mit jelent az olasz "accumulazione" szó magyarul?"
"Az egyik legnagyobb cég digitális tükörreflexes fényképezőgépeinek rövidített neve."
"Erdélyi tájegység, amely máig megőrzött népi hagyományairól híres. Elnevezését a honfoglaló magyarok itt letelepedett Kalota nemzetségéről kapta."
Előre is köszi
Üdv mindenkinek
Lottika, elküldtem Neked a mailt!
Megkaptad Nikol?
köszi Erja
Lottika küldtem mailt, küld át Nikolnak!
Sziasztok! Szép napot mindenki
sajnos azt én sem tudom