"Fantasztikus lehetőségeket" én sem kérek többet!

Dyna Hozzászólás - 2007. január 09. :: 23:59
Sziasztok!
Eza Hajnal Diána nam az a Hajnal Diána,akire gondoltok.A Dia valóban részt vett ezen aszépségversenyen,bár ne tette volna.Ezt a levelet nem Ő írta.
A következőt írta.2006. 12. 16.-án megrendezésre került az Elsőlátásra arc szépségverseny Újfehértón, ahol én is részt vettem. Minden szépen indult, de egyszer csak odaértünk Igaz, hogy előbb érkeztünk, de telefonon megbeszéltük, hogy elénk jönnek. Másfél óráig vártunk a hidegben, mire megérkeztek, elvittek a szállásra, egyedül ez volt a jó az egészben. Közölték, hogy másnap reggeltől este öt óráig bent kell lennünk próbálni, így már nem lesz lehetőség visszamenni a szállásra. Reggel az összes ruhával amiben felléptünk, bevonultunk a próbára, ami kb.2 órát vett igénybe. Közölték, hogy 14 órától hideg tál áll a résztvevők rendelkezésére. Elmehettünk egy fodrászhoz, aki kb. 4 lányra számított, és mentünk nyolcan. /Hozzáteszem , hogy 30 fővel indult, de az utolsó napra csak tizenegyen maradtunk. / Kaja persze semmi a beígért időpontra, maximum elmehettünk enni fél áron. HURRÁ! Közölték, hogy minden lány fog kapni valamilyen ajándékot. Mikor megtudtuk, hogy két helybeli lány is indul, számunkra eldöntött volt a végeredmény, ami be is igazolódott. Az első helyezettnek az anyukája szponzor volt, így gondolom egyértelmű volt, hogy Ő nyeri. Szó se róla, szép lány volt, de nem volt szebb, mint a többi. A második helyezett is egyértelmű volt. Kár, hogy nem volt még egy helyi lány, hogy teljes legyen a felállás. Egy különdíj került átadásra, amit az első helyezet anyukája ajánlott fel, még jó hogy azt is nem a lánya kapta. Természetesen a többi lány nem kapott annyit sem, hogy köszönöm. Ezek után letörten, éhesen mentünk volna az öt órával ezelőtt beígért kajára, de sajnos nem fértünk be, mert tele volt szponzorokkal és családtagjaikkal. Köszönjük a szülőknek, akivel ott voltak, hogy legalább enni tudtunk, és nekik mi maradtunk a legszebbek.
Természetesen a beígért cd-t sem kaptuk meg, arról már nem is beszélve, hogy senkit sem láttunk, aki a műsort felvette volna. Ezenkívül se rádió, se tv, mint ahogy be volt harangozva, arról nem is beszélve, hogy félig üres volt a Művelődési ház, mert senki nem tudott a rendezvényről. Nem akartam senkit elriasztani, csak leírtam a tapasztalatomat. Tisztelet a szülőknek, hogy velünk együtt kitartottak.
Ezek után hab a tortán, hogy a „reklámot biztosító igazgatóság” /milyen reklám?!/ semmisnek tekinti a rendezvényt! Bár ilyen szervezés és bunda mellett /remélem ezért volt/ nem is csodálom. De ugyan ki fogja a lányokat a költségekért meg a többi dologért kárpótolni?
Úgyhogy lányok, ha gondoljátok, jelentkezzetek, én biztos, hogy soha többet nem fogok!
Sziasztok: Dyna
Aki a második levelet írta a nevében,azt nem szeretném minősíteni,csak annyi,hogy valószínűleg Ő is ott volt és nem szereti viszont hallani az igazságot.nem mocskolódtam,nem vádoltam senkit,csak leíram tanulságképpen a történteket.Úgy látom viszont,hogy igaz a közmondás,miszerint fáj az igazság.Arról már nem is beszélve,hogy ép elméjű ember nem írna ilyeneket.Aki ezt íra,valószínűleg megbukott nyelvtanból és etikából,de hát még is ott van,ahol.Egyébként a Dia nem kishercegnő,csak egy lány a többi közül,aki szeretett volna részt venni egy "normális"szépségversenyen.Senkit nem fikázott,nem uszított.
Senkit nem akarok eltántorítani a következő versenytől, úgy hogy lányok,jelentkezzetek
Úgy van beállítva a levelezőm, hogy ezeket kapásból a kukába teszi.
Cirbolya, én ezeket olvasatlanul törlöm.
Megnézem, hány Kb, és ha 10-20-nál nagyobb, már törlöm is
Ismeretlentől, főleg idegen nevű feladótól szintén.
Csatlakoznék azokhoz, akik nem kérnek ismeretlenektől ''fantasztikus lehetőségeket''!
ani-ha, sada,
látom, közös meglepit kaptunk.

Isotech témához:
Most néztem a honlapot és ott a kapcsolat fülben van egy mini térkép az alján. Ott úgy jelöli, hogy a Méta útról kell a Zádor u.-ba menni. Remélem mindenki oda fog találni! Csak azt nem értem, akkor miért Közdűlő út a címük?
Paint Hozzászólás - 2007. január 08. :: 20:02
Tényleg? Beváltottad? Mennyit kell szenvednem egy nyakbaakiért...hihetetlen.
Marty04 Hozzászólás - 2007. január 08. :: 19:55
Az Isotech meghatalmazásra adja ki a regisztrációért járó ajándékot más személynek.
Igen fél 5-kor néztem azt az útmutató táblát. A cím ez: Közdüllő 22, de azon az utcán nem tudod elérni hanem tenni kell egy félkört. Az a lényeg a Méta utcánál kell leszállni a 19-ről, és szerintem az a Zádor utca ahol a húsbolt van....odáig már nem mentem el, mert gondoltam kár bezártak. Itt ilyen gyártelepek vannak így van némi káosz.
Freestartot átalakították, még nem százas...

Sada, lehet, hogy igazad van, most nézem, csak 16-ig vannak nyitva.
Szerintem nem.
" addig koboróltam amíg késő lett"
Paint! Végül sikerült megkapni az ajándékot? Én holnap szeretnék menni, megírnád nekem, hogy Zádor u. hány szám és hogy kell menni?Előre is köszi
Paint:ez tiszta átverés! miért nem tudják a pontos címet az interneten feltüntetni?
Ma elindultam a isotech-es csomagért. Valójában gyakorlatilag, nem a Közdüllő utcában, hanem a Zádor utcában van. A Közdülő utcán ki van rakva egy útmutató... addig koboróltam amíg késő lett, és ott a prérin jó hideg volt. Meg is fáztam.

Brühüm...
A Relay-Inmedio játék részletei:
( dec.31-ig lehetett bedobni, jan. 10. a sorsolás )
http://www.lapker.hu/hirek.php?id=27
Tegnap a Coop-ban a csokit, ha nem kérem, nem adják.
Elég kelletlenül keresték elő a raktárból.
Pedig lenyúlniuk sem könnyű, hisz minden csoki helyett el kell tenniük a rá jogosító blokkot.
A mi boltunkban pedig nevesített tételek vannak a blokkon.
Köszi a Skype válaszokat!
Akkor lehet, hogy a
Beérkezési határidő: 2007.01.10. ??

woodhouse - skype kérdésre:
ha az "állapotnál" azt állítod be, hogy "hiváskész" (skypeMe), akkor bárki láthatja, hogy te "nyitva" vagy, bárki hívását keresed/várod. Szóval a bejövő hivások nem semmiképpen nem virusok, csak telefonbetyárok. Ha nem akarsz ilyen hivásokat, akkor állítsd az állapodotad "elérhetővé"... remélem nem kevertem össze őket....
"SkypeMe mode allows everyone else on Skype know that you are available and interested in talking or chatting. This includes people who you do not know or you have not authorized but who can find you by searching the Skype directory. Skype Me mode disables your privacy settings and allows anyone to contact you, whether you've authorized them or not. Your privacy settings are restored as soon as you leave Skype Me mode"
Az újságosoknál kihelyezett dobozon tényleg december 31. volt a játék végének dátuma, megnéztem!