Archivum - // Nyereménytárgy csere-bere
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 54 / 487 oldal |
Üres Sim kártyát keresek,nyereménytárgyaim lennének cserébe.
rreményi mizu a csomagommal? 2nestlet küldtem érte....
Te meg ezt igérted: Campari shaker, milka post it, samsung fityegő...
Te meg ezt igérted: Campari shaker, milka post it, samsung fityegő...

Az ugrálóvárért adnám cserébe+még valamit adnék (megegyezés alapján)vagy a parfüm+a postaköltség

Viki írtam Neked.
A vásárlásért adnád a parfümöt, vagy a 3990 ft-ért cserébe? 

Auchanban kapható ugrálóvárat szeretnék a kislányomnak,ma a kecskemétiben már nem kaptam.Hétfőn megint lesz,de tőlünk 70 km.Akciós ára most 3990 Ft,az akciós újságban benne van.Ha valaki megy bármelyik Auchanba és megtenné,hogy megveszi és postázza is nekem és megfelelne cserébe egy Naomi Cat deluxe parfüm+még valami(megegyezés alapján)akkor keressen meg e-mailben.Tudom,furcsa kérés,de hátha...
2 db Piros Knorr Delikátos törülközőt keresek.
Cseréba van : Darling törülköző, Pöttyös törülköző, Delikát pléd, Törley pohárkészlet.
Cseréba van : Darling törülköző, Pöttyös törülköző, Delikát pléd, Törley pohárkészlet.
Tudom hogy nem ide tartozik, de aloe- val foglalkozom, és ha esetleg érdekel valakit az keressen meg!
Köszönöm
Köszönöm
spar pont érdekel valakit? Megmaradt pár darab,teli gyüjtő is van! Nyeremény tárgy érdekelne cserébe!
Jacobs zöld XL pólót elcserélnék más pólóra vagy esetleg más nyereménytárgyra.
Üdülési cskkeket cserélek kp-ra vagy GO utalványra
Spar pontokat, akár teljes pályázatnyit is adok, cserébe sok minden érdekelne, írrjatok!Van még cserére Karib tenger kalózai figura-Barbarossa kapitány , Casanova Nigh cd!
Sok dolog érdekel,könyvek, utalványok, filmes cuccok, de szinte bármi értelmes ,hasznos dolog
Sok dolog érdekel,könyvek, utalványok, filmes cuccok, de szinte bármi értelmes ,hasznos dolog
99 db-os komoly-és könnyűzenei bakelit lemezgyűjteményemet hasznos nyereménytárgyra cserélném.
Írj mailt és küldök listát!
Írj mailt és küldök listát!Rea írtam...
Jó éjt!
Jó éjt!

törpi és a Heineken nyakbaakiról tudsz képet küldeni?
van egy darab Whiskas bögrém is,más nyereménytárgyra elcserélném
törpi!
Írd meg mit szeretnél a Whiskas és a Pall mall érdekli a fiam.
Írd meg mit szeretnél a Whiskas és a Pall mall érdekli a fiam.
nyakbaakasztóim vannak:4 db pöttyös,1 db Whiskas,1 PALL MALL,1 db Heineken.kulcstartóim:kutya,cica,teknős
Legutóbbi játékból 1 db Knorr lapos- és 1 db mély tányérat keresek megvételre! Ha van más Knorros tányérod (a régebbiben nem játszottam) akkor is írhatsz, minden érdekel!
Van 1 db 500 Ft-os Rossmannos Pampers pelenka kedvezmény kuponom
Szeretnék Dm pontokat vagy Danonino plüsst.
E-mailen keressetek.
Szeretnék Dm pontokat vagy Danonino plüsst.
E-mailen keressetek.