Pozitív tapasztalatok, pozitív élmények
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 54 / 246 oldal |
Pont most akartam beírni egy nagy pirosat a Cocanak. Szerdán délután adtam fel egy vagon blokkot és már jóvá is írták.
Csábulj el könnyedén a SIO ZERO-val!
Nyerjen 100.000 Ft értékű magánegészségügyi utalványt, vagy egy okosgyűrűt!
Töltse ki 3 perc alatt kérdőívünket, és máris részt vesz a sorsoláson.
Egy jó pont a Coca -Colának a tegnap feladott blokkomat már jóvá is hagyták
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">Mostanában csak szidtam Sióékat, de most jöttem dicsérni.
" alt="
">
Ma osztogattak 0,75l!! citrusfrisseket.
Nagyon finom szerintem, és ráadásul jó nagy kiszerelés.
" alt="
">
Köszi Sió, csak így tovább!
" alt="
">
" alt="
">
Ma osztogattak 0,75l!! citrusfrisseket.
Nagyon finom szerintem, és ráadásul jó nagy kiszerelés.
" alt="
">
Köszi Sió, csak így tovább!
" alt="
">Jageresek nagyon pozitívak számomra. Pár percen belül visszajeleztek a kérdésemre, hogy melyik blokkal nyertem, majd kértem jelezzék jó lesz-e a blokkom, amit szintén igen rövid időn belül megválaszoltak.
Bárcsak minden cég ilyen gyors kommunikációval bírna!
Bárcsak minden cég ilyen gyors kommunikációval bírna!
Na ezt én is remélem!
" alt="
">
" alt="
">Remélem karikor cocás tányéron, cocás evőeszközzel fogok enni töltött kápit.... Hallod rewart... !?
Mizo persely csupa pozitív
Volt egy halom kupakom, ami nem tudtam rögzíteni, próbálgattam, hátha rosszul olvastam, többször ki is zártam magam.
Végül most du. fényképeztem le őket, hogy már semmit sem veszíthetek, én berögzíteni nem tudom, hátha még foglalkozik vki ténylegesen a problémás kódokkal, és adnak új kódot vagy valami. Írtam nekik emilt a lefotózott kupakokkal.
Most néztem és 650 pontot jóváírtak.
" alt="
"> 15:30-kor küldtem az emilt, 16:35-kor már jóvá is írták a kupakokért járó pontokat. Bárcsak minden ilyen egyszerűen menne minden játékban!!!
5 Ft-ot nem adtam volna érte, hogy bármi is történik az ügyben...
" alt="
">
Volt egy halom kupakom, ami nem tudtam rögzíteni, próbálgattam, hátha rosszul olvastam, többször ki is zártam magam.
Végül most du. fényképeztem le őket, hogy már semmit sem veszíthetek, én berögzíteni nem tudom, hátha még foglalkozik vki ténylegesen a problémás kódokkal, és adnak új kódot vagy valami. Írtam nekik emilt a lefotózott kupakokkal.
Most néztem és 650 pontot jóváírtak.
" alt="
"> 15:30-kor küldtem az emilt, 16:35-kor már jóvá is írták a kupakokért járó pontokat. Bárcsak minden ilyen egyszerűen menne minden játékban!!!
5 Ft-ot nem adtam volna érte, hogy bármi is történik az ügyben...
" alt="
">Neked is sok szerencsét, Ági!
bbagi !
Köszi,merre visz utad ,ha szabad kérdezni ?
" alt="
">
Köszi,merre visz utad ,ha szabad kérdezni ?
" alt="
">Köszönöm hogy itt lehettem!
Mindenkinek sok szerencsét kivanok a tovàbbiakban. :-)
Mindenkinek sok szerencsét kivanok a tovàbbiakban. :-)
Tavaly is játszott minden íz.Sorsolás is volt,heti 50.000 Spar uti,a fődíj Smeg hűtő volt.A normálisabb ajándékokat akkor is házhoz vitték,méghozzá igen gyorsan,a kisebb nyomikért kellett bemenni a boltba.Most egy kicsit nagyobb a nyomi ajándékok értéke,de a pontértéke is.Bocs a kifejezésért,természetesen ez csak az én véleményem,nem szeretek promós ajándékokért játszani.
Tetszik a Cocás pontgyűjtős játék, több szempontból is.
- Most nem csak a cola játszik, hanem a többi üdítő is (tavaly úgy emlékszem nem így volt).
- Tetszenek a pontért beváltható ajik, szerintem jobb, mint a tavalyiak.
- Van sorsolás is.
- Sorsolásban is jók a nyeremények. A heti és fődíj kivételesen jó és tetszik.
" alt="
"> Szeretném is!
" alt="
">
- Most kihozzák házhoz az ajándékot is, nem Sparban kell átvenni. (Bár nekem a tavalyi átvétellel sem volt rossz tapasztalatom.)
- Most nem csak a cola játszik, hanem a többi üdítő is (tavaly úgy emlékszem nem így volt).
- Tetszenek a pontért beváltható ajik, szerintem jobb, mint a tavalyiak.
- Van sorsolás is.
- Sorsolásban is jók a nyeremények. A heti és fődíj kivételesen jó és tetszik.
" alt="
"> Szeretném is!
" alt="
">
- Most kihozzák házhoz az ajándékot is, nem Sparban kell átvenni. (Bár nekem a tavalyi átvétellel sem volt rossz tapasztalatom.)
Tetszik a miskolci Auchan játéka: Nincs blokkgyűjtés, csere-bere, regisztráció. V. vásárolsz, v. nem, ennyi.
Ámen...
szeretek olyan játékkiírást olvasni ahol autó a nyeremény. Mostanában van egy pár ilyen... hátha nekem is leesik végre egy mielőtt az enyém teljesen szétesik
" alt="
">
" alt="
">Nyertem a Tesco-Dreher játékon egy páros belépőt a DreherFesztre. A nyerés után vettem észre, hogy a nyeremény nem átruházható, pedig direkt azért játszottam, hogy másnak adjam. Úgy gondoltam a tisztesség kedvéért megírom a szervezőknek, hogy így nem tudom felhasználni és akkor inkább adják át a tartaléknyertesnek. Egy kedves hölgy visszaírt, hogy megbeszélte a szervezőkkel és engedélyezik, hogy átadjam, csak írjam meg az átvevő adatait. Persze nyugodt majd csak aug. 26-án leszek, ha át is tudja venni a belépőt.
" alt="
">
" alt="
">Naggyon profi a Red Bull karóra és a táska is és szupergyorsan kihozták!
Hajdú sajt
Az összes beküldött blokkot bekérik POSTÁN nyerés esetén.
(a negatív az volt, hogy a 3. pontnál kiírta, hogy Sajnáljuk de nem nyert. Aztán utánna meg email jött, hogy mégis......)
Az összes beküldött blokkot bekérik POSTÁN nyerés esetén.
(a negatív az volt, hogy a 3. pontnál kiírta, hogy Sajnáljuk de nem nyert. Aztán utánna meg email jött, hogy mégis......)
" alt="
">
" alt="
"> kis "kedvezményezett"
" alt="
">Írtam panaszlevelet az unilevernek mert 2 kiküldésből 2x nem kaptam meg a rama könyveket.
Ma személyesen kihozták a könyveket és egy ráadásul még pluszba is kaptam egyet
" alt="
">
Ma személyesen kihozták a könyveket és egy ráadásul még pluszba is kaptam egyet
" alt="
">