Indítson nyereményjátékot a...
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 54 / 68 oldal |
Bolero, mert nem férek már el a sok zacsitól, de a milky wayy is indíthatna megint
Takarítószerekkel: Ajax, Cif, stb... lehetne vonalkódos, sms, blokkos.. mindegy, csak minél előbb, mert nagyon kifogytam és venni kellene...de mit? 

Valamelyik sajt, mi nagyon sajtosak vagyunk ( Tolle, Medve, Mizó, Bakony ), meg a pilóta!
Maggi - mert az már olyan régen volt..
nem történt semmi! 

laszlo0515, akkor bocsi.
Milli!
hetente kb.20 krémtúrót esznek a csajaim
hetente kb.20 krémtúrót esznek a csajaim
huhhh... az előbb (kb 5 perce) írtam a Douwe Egbertsnek nyereményjáték ügyben, és íme a válasz:
Tisztelt Érdeklődőnk!
Tájékoztatjuk arról, hogy a következő promóciónk 2006.09.15-én indul a PICKWICK teával.
A játék részletei olvashatóak lesznek a dobozokon, illetve az említett időponttól kérhet részletes információt vevőszolgálatunkon: 06-1-237-9280.
Üdvözlettel:
Sara Lee Hungary
Vevőszolgálat
nem semmi, milyen gyorsak voltak
Tisztelt Érdeklődőnk!
Tájékoztatjuk arról, hogy a következő promóciónk 2006.09.15-én indul a PICKWICK teával.
A játék részletei olvashatóak lesznek a dobozokon, illetve az említett időponttól kérhet részletes információt vevőszolgálatunkon: 06-1-237-9280.
Üdvözlettel:
Sara Lee Hungary
Vevőszolgálat
nem semmi, milyen gyorsak voltak
Bombi, Pilóta, Borsodi ásványvíz
Minya! Nem töröltem ki! Sada-nak ma küldtem el!
sada
Teljesen igazad van. Csak ezek a játékok lassan végetérnek. És a CC játék is véget ért. Nem lenne baj (sztem), ha továbbra is lenne ásványvizes játék, és az sem, ha a CC nem csak édes üdítőitalban gondolkodna. Nem?

Teljesen igazad van. Csak ezek a játékok lassan végetérnek. És a CC játék is véget ért. Nem lenne baj (sztem), ha továbbra is lenne ásványvizes játék, és az sem, ha a CC nem csak édes üdítőitalban gondolkodna. Nem?

laszlo0515, és te ilyen levelet kitörölsz közzététel nélkül ? Irgumburgum !
Moncsy! Már legalább egy hónapja! Nekem azt írták hogy ősszel lesz egy játék de szerintem nem pontokat kell majd gyűjteni hanem valami más lesz majd! Nem tom!
Kitekat! ...azt legalább eszi a macskám! 

Luci
Egy csomó ásványvízzel volt most játék: Balfi, Spar, Veritas, Theodora, Harmatcsepp, Nestlé aquarel (Nestlé 100 éves), stb..
Naturaqua-val meg talán Coop-os volt.
Egy csomó ásványvízzel volt most játék: Balfi, Spar, Veritas, Theodora, Harmatcsepp, Nestlé aquarel (Nestlé 100 éves), stb..
Naturaqua-val meg talán Coop-os volt.
CC üdítőital helyett ásványvízzel is indíthatna játékot (pl. Naturaqua)
laszlo0515
én is írtam nekik mailt, és azt válaszolták, hogy az 1000 pontos játék már lezárult(tavaly), mást meg nem terveznek vele, és csak azért vannak még mindig pontok a csomagoláson, mert jó előre legyártották azokat. Ha elfogynak a pontos csomik, akkor nem nyomtatnak már rá ismét. Ez érdekes, ha Neked ennyire mást írtak. Mikor küldted nekik a levelet?
én is írtam nekik mailt, és azt válaszolták, hogy az 1000 pontos játék már lezárult(tavaly), mást meg nem terveznek vele, és csak azért vannak még mindig pontok a csomagoláson, mert jó előre legyártották azokat. Ha elfogynak a pontos csomik, akkor nem nyomtatnak már rá ismét. Ez érdekes, ha Neked ennyire mást írtak. Mikor küldted nekik a levelet?
Egyszer volt Budán kutyavásár... 

Bolero (az tényleg jó lenne)!!!!!!!!!!
Boleró!