Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 54 / 2035 oldal |
Screvon jól vàlaszoltam, mègsem pörgethettem🤔
A Screvonál elfogyott a 100 pont is. 🤨
fcnv; marcsi8; jojó
Köszönöm a válaszokat. Az email cím jó. Én is elküldtem újból a választ, de az előző elküldés után is csak egy nappal később jött üzenet a sikertelen kézbesítésről. Telefonszámot meg nem adtak meg.
Köszönöm a válaszokat. Az email cím jó. Én is elküldtem újból a választ, de az előző elküldés után is csak egy nappal később jött üzenet a sikertelen kézbesítésről. Telefonszámot meg nem adtak meg.
Lizzy13
Nekem is jött értesítés, hogy nem tudták kézbesíteni a nutellának küldött e-mailt. Ma újra küldtem.
Nekem is jött értesítés, hogy nem tudták kézbesíteni a nutellának küldött e-mailt. Ma újra küldtem.
KicsiGila
Köszönöm a hozzászólásodat!
Mivel ezen a héten újra értesített KitKat nyertességről ( a múlt hetiek után újra ), az én email címemre, de más nevére, így írtam a Nestlé fogyasztói szolgálatának.
A mai napon jött válasz: Nagyon sajnálják a kellemetlenséget a technikai hibák miatt. Felajánlottak egy KitKat ajándécsomagot.
Szóval a telefont buktam. Nagyon csalódott vagyok... vásároltam, beküldtem, nyertem, visszaigazolták, aztán elvették.... A hosszú nyereményjátékos évek alatt még sosem jártam így.
" alt="
">
Köszönöm a hozzászólásodat!
Mivel ezen a héten újra értesített KitKat nyertességről ( a múlt hetiek után újra ), az én email címemre, de más nevére, így írtam a Nestlé fogyasztói szolgálatának.
A mai napon jött válasz: Nagyon sajnálják a kellemetlenséget a technikai hibák miatt. Felajánlottak egy KitKat ajándécsomagot.
Szóval a telefont buktam. Nagyon csalódott vagyok... vásároltam, beküldtem, nyertem, visszaigazolták, aztán elvették.... A hosszú nyereményjátékos évek alatt még sosem jártam így.
" alt="
">Lizzy13!
Igen,én most küldtem el a választ .
Igen,én most küldtem el a választ .
osztozzunkaszeretetben@nutella.hu
Sziasztok!
Van aki tudott válaszolni a Lidl Nutella játékon a szervezők emailjére? Nekem azt írja, hogy a szerverük nem tudta fogadni a levelemet, ezért nem lehet kézbesíteni😢
Köszi!
Van aki tudott válaszolni a Lidl Nutella játékon a szervezők emailjére? Nekem azt írja, hogy a szerverük nem tudta fogadni a levelemet, ezért nem lehet kézbesíteni😢
Köszi!
Mostanában egyre több játéknál kell az örökkévalóságig várni, mire küldik a nyereményeket.
A P&G-nél már az értesítéssel is annyit várnak, hogy már az ember azt sem tudja, hogy mi is volt a játék...
" alt="
">
A P&G-nél már az értesítéssel is annyit várnak, hogy már az ember azt sem tudja, hogy mi is volt a játék...
" alt="
">Rewart Kft, Screvo és társai: ezeknek a cégeknek komolyan fizet valaki a lebonyolításért? Aki nem tartja be a (saját maga alkotta) játékszabályt + határidőket?! Aki nem, vagy törötten küldi a nyereményt? Akinek az ügyfélszolgálata nem elérhető, stb., stb.?
Komolyan mondom, valamelyik szervező (=megbízó) cég helyében elgondolkodnék, hogy addig nem fizetek, amíg minden (!) felmerült problémát nem orvosoltak a lebonyolító részéről. Mert így csak lejáratja magát egyik-másik márka... és még fizetnek is érte... nevetséges!
Komolyan mondom, valamelyik szervező (=megbízó) cég helyében elgondolkodnék, hogy addig nem fizetek, amíg minden (!) felmerült problémát nem orvosoltak a lebonyolító részéről. Mert így csak lejáratja magát egyik-másik márka... és még fizetnek is érte... nevetséges!
Köszi agi80!
Weber
Én is várom még a mogyi mezem
Én is várom még a mogyi mezem
jött válasza SPAR DOLCE GUSTORA:
Kedves Játékos!
Köszönjük az érdeklődésed és szíves türelmed.
A nyeremények várhatóan jövőhéten kerülnek Hozzátok, amelyről a futárszolgálat értesítést fog küldeni.
Üdvözlettel,
a Dolce Gusto csapata
Kedves Játékos!
Köszönjük az érdeklődésed és szíves türelmed.
A nyeremények várhatóan jövőhéten kerülnek Hozzátok, amelyről a futárszolgálat értesítést fog küldeni.
Üdvözlettel,
a Dolce Gusto csapata
Tehát legalább már gondolatban elindították.
Nem tudom ilyenkor mi lehet, mert a lentebb írt mez névre szóló, még ott el is fogadható, hogy gyártatni kell, stb, de egy utalványnál nem.
A Human Telex is jól bebiztosította magát a Tesco Vanish játéknál, mert 120 napos kézbesítést írt a megszokott 90 nap helyett. Lehet ez lesz a trend.
Majd 2x örülünk, mert mire megjön, elfelejtjük mit nyertünk.
Nem tudom ilyenkor mi lehet, mert a lentebb írt mez névre szóló, még ott el is fogadható, hogy gyártatni kell, stb, de egy utalványnál nem.
A Human Telex is jól bebiztosította magát a Tesco Vanish játéknál, mert 120 napos kézbesítést írt a megszokott 90 nap helyett. Lehet ez lesz a trend.
Majd 2x örülünk, mert mire megjön, elfelejtjük mit nyertünk.
weber
Szia! Igen, pontosan oda. Október 3-án jött üzenet, hogy a Sprinter Futárszolgálat rendszerébe rögzítették a küldeményt, várhatóan érkezik. Nem jött. Felhívtam Sprinteréket, erre azt mondták, át sem adták nekik a csomagot. Írtam Regináéknak, annyit írtak legyek türelemmel, múlt hétre ígérték a küldeményt. De semmi mást nem írtak, hogy utánanéznek vagy bármi. Természetesen írtam nekik újra, de nem hajlandóak válaszolni. Na mindegy. Több is veszett Mohácsnál, mint egy 10.000-es Tesco uti, csak olyan érdekes ez az egész problémamegoldás a Rewart részéről.
Szia! Igen, pontosan oda. Október 3-án jött üzenet, hogy a Sprinter Futárszolgálat rendszerébe rögzítették a küldeményt, várhatóan érkezik. Nem jött. Felhívtam Sprinteréket, erre azt mondták, át sem adták nekik a csomagot. Írtam Regináéknak, annyit írtak legyek türelemmel, múlt hétre ígérték a küldeményt. De semmi mást nem írtak, hogy utánanéznek vagy bármi. Természetesen írtam nekik újra, de nem hajlandóak válaszolni. Na mindegy. Több is veszett Mohácsnál, mint egy 10.000-es Tesco uti, csak olyan érdekes ez az egész problémamegoldás a Rewart részéről.
Apropó! Vár még valaki Mogyi mezt, vagy csak nekem nem küldték? Ha valami, akkor az már tényleg igen régen volt. Július végén ért véget a játék.
Erre írtál:
support-hu@regina.eu ?
Mondjuk érdekes a szabályzatban az, hogy írjál az e-mail címre, ha október 31-ig nem érkezik meg a nyeremény, de reklamációt 31 után már nem fogadnak el.
" alt="
">
support-hu@regina.eu ?
Mondjuk érdekes a szabályzatban az, hogy írjál az e-mail címre, ha október 31-ig nem érkezik meg a nyeremény, de reklamációt 31 után már nem fogadnak el.
" alt="
">A Regina-Tesco nyereményjátékon nyert nyereményt azóta sem kaptam meg, pedig a jsz. szerint okt. 31-ig mindenkinek meg kellett kapnia. A Sprinter Futárszolgálatnál azt mondták fizikailag nincs érkeztetve a küldemény, azaz nem is adtak át nekik ténylegesen. A Rewart Kft. többszöri e-mailre sem hajlandó válaszolni. Már több, mint 15 éve játszom nyereményjátékokkal, de eddig mindig megérkezett minden. Igaz, volt, hogy törötten érkezett valami, de megérkezett. Remélem legközelebb profibb cégre bízzák a lebonyolítást.
https://www.nyerjanestlevel.hu/dolcegustospar#
Itt sem érkezett meg a nyeremény augusztus óta és a fődíj nyertes sincs fent
" alt="
">
Itt sem érkezett meg a nyeremény augusztus óta és a fődíj nyertes sincs fent
" alt="
">Rossmann Ariel-Lenor
A Szervező a nyertesek listáját a játék időtartamát követő 5 munkanapon belül közzéteszi a
https://shop.rossmann.hu/nyeremenyjatek/arielleno
r
weboldalon. --- nem történt meg---
Csak a nyerő időpontos nyertesek vannak fönn.
Mondjuk a 10 darab főnyeremény kisorsolását a játék időtartamát követő tíz (10) munkanapon belül ígérték.
Vagyis a közzététel a szöveg szerint megelőzhette volna a sorsolást.
A Szervező a nyertesek listáját a játék időtartamát követő 5 munkanapon belül közzéteszi a
https://shop.rossmann.hu/nyeremenyjatek/arielleno
r
weboldalon. --- nem történt meg---
Csak a nyerő időpontos nyertesek vannak fönn.
Mondjuk a 10 darab főnyeremény kisorsolását a játék időtartamát követő tíz (10) munkanapon belül ígérték.
Vagyis a közzététel a szöveg szerint megelőzhette volna a sorsolást.