Olcsó, népszerű, egytermékes játék, relatíve kevés nyereménnyel.
Nehéz volt nyerni.
Nekem is volt minden héten pár feltöltésem, csak annyit vettem, ami közben el is fogyott. Bevallom, ha nem lett volna a játék, nem is vettem volna, vagy inkább csak olcsóbb hasonlót. Finom, de gyermekkoromban valahogy jobban szerettem. Lehet, hogy azért, mert akkor újdonság volt, és ritkábban is tudtam venni.
Remélem, legközelebb kicsit összetettebb játékot indítanak, vagy legalább a csomagolásban lesz a kód, vagy valami kódos papírka.
7Days nekem sajna ezt küldte:
Köszönjük, hogy részt vettél a már sajnos lezárult 7Days nyereményjátékon. Sajnáljuk, ám ezúttal nem kacsintott rád a szerencse, az összes nyereményt kiosztottuk már.
Jó hír viszont, hogy nemsokára újabb nyereményjátékokkal készülünk, ismét rengeteg csábító nyereménnyel, tehát hamarosan megint velünk játszhatsz. Reméljük, hogy számolhatunk a részvételeddel!
A 7Days csapata
😭😭😭
Gratulálok a nyerteseknek!
hofi!
Sajnos,én csak azt kaptam.
Közel 100 feltöltésből semmi,pedig nem csak az én email címemmel játszottam...
Sevendays már arra sem méltat, h a nem nyert emaileket elküldje…:
bbsc 2024-05-31 :: 10:48
Auchan - Varta nyereményjáték
"Robogj a VARTA-val
Továbbra sem kapni Varta elemet a győri Auchanban.
Most mar bővült a kínálat: van Duracell ,Energizer és Auchan saját márkás elem. ÚGYHOGY Győr továbbra is elesett!
Pick spar...diákcsemege és párizsi ..csemegepultos a játékszabályzat szerint játszik de a feltőltésnél a vásárolt termékek között nincs...köszi bangbang....
Eisberg már nálam sem tölt be
Amúgy most már tényleg kicsit sok a focis mezek, pólók, zokni , labdákból, stb. haszontalan dolgokból

" alt="

">
Az Etele mindig szeptemberben sorsol autó tulajdonost, nem 1 hónapra, hanem örökbe.. minden évben a születésnapi rendezvényükön
És még a Srevon is elfogyott a tetkó. 😁😯🤣🤔
Etele Plázának nem telik egy nyomorult autóra. Szánalmasak...
az Etele pláza játékon én is terveztem részt venni, de aztán láttam, hogy csak 1 éves használatra lehet megnyerni a kocsit. Arra nem töröm magam. Autóm van...
eMAG:
Köszönjük megkeresését és elnézését kérem a késedelmes válasz miatt!
Mivel a rendelése kifizetése sikeres volt, így a promócióban részt tud venni.
Sajnos arról nincsen pontos információnk, hogy a XIXO Cola Zero ízű, szénsavas üdítőital milyen csomagolásban érhető el raktárunkban.
Bízom benne, hogy az információval a segítségére lehettem!
További szép napot kívánok Önnek!
Az pozitív, hogy bár nem lett 10ezer forintos a kiszállított áruk értéke, ettől függetlenül benne vagyok a sorsolásban.
De...
Mi az, hogy nem tudják megmondani, hogy milyen XIXO cucc van a raktárban??? Nem lehet utánanézni? Nem lehet megkérdezni??? Nonszensz...
Etele Plaza játék:
Blokk elutasítva!
"A feltöltött blokk nem az ETELE plázában készült, vagy az üzlet nem vesz részt az ETELE Klub programban."
Egy másik, előző blokkot - ugyaninnen - elfogadtak.
Mondom, akkor sem adjuk fel, regisztrálunk a családban valaki mást, és újra próbálkozunk, mert mégiscsak 20e Ft-ot szórtunk el 1 db Lexus autós pályázatra... Eredmény:
Elutasítva!
"Csak regisztrációt követően kiállított blokk fogadható el."
Na, elmennek a ******-ba!! Volt már párszor, hogy berágtam szervezőkre, de most ezzel biztosan dobogós helyre lépett fel nálam ez a csapat!
(Nyilván nem voltak vérmes esélyeim 2 db pályázattal sem, de inkorrektnek tartom, hogy amúgy alaki + formai + tartalmi megfelelőség ellenére elutasítanak pályázatot...)
Napibetevő köszi én csak a egymás után ugyanaz a nyertesre emlékeztem
Pedig szögedi valék..

" alt="

">
Pityesz, régebben a Kinderrel a marketing vezetőjük nyerte a főnyeremény gépkocsit, kėtszer is egymãs után. Persze minden “szabãlyosan” tœrtént.
pityesz76
Írta " Hej Nekem" (= Heineken), csak a szögedi tájszólást möndég silöbizálni köll.
(bocs, @Vágási Feri, nem rosszindulatú poénkodás akart lenni, hanem könnyed, humoros megjegyzés, csak nemtom, mennyire jött össze...)
Mely játékon ért e inzultus?
Hej Nekem
Fel akartam tölteni egy nyitófül-kódot, kiírta, hogy csak hármat lehet feltölteni naponta. Nos, ma csak egyet töltöttem fel (reggel).
EzeXerint nem naptári napot figyel a renczer, hanem 24 órát, és ha töltöttél fel tegnap késő este kettőt + ma reggel egyet, akkor várnod kell ismét késő estig...
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások