Róma 2:0
PSV 1:0
Inter 0:1
Nagyon hosszú lesz ez az estém.
Tippmix, fogadás
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 54 / 78 oldal |
Köszönöm, Róma, bárcsak most már le is fújnák ezeket a meccseket!
Inter is rúgott egy gólt!
Könyörgöm Róma, egy idegnyugtató gólt! De ti rúgjátok! És ne a saját kapuba...
Könyörgöm Róma, egy idegnyugtató gólt! De ti rúgjátok! És ne a saját kapuba...
bazsapara: Tudod, tegnap én is bele tudtam volna ütni a fejemet a falba, mert olyan nagy tippeket összetettem, de nem mertem megjátszani egyenes kötésben.
A Freiburgban ezer százalékos voltam mára, a Nyíregyházát fel mertem vállalni, pedig megfogadtam, nem játszok NB-I-et, a magyar csapatokkal vigyázni kell, a PSV-t is, a Bayern Münchent és a Bielefeldet és a Getafe bármilyen meccsénél nem fogadok, mégis játszottam.
Kérlek PSV tarts ki!
Te mit gondolsz a Rómáról és az Interrről?
Sajnos utóbbinál nagyon benne van a döntetlen, de mivel véletlen elírtam az egyenes tippmixem összegét, ezért már nem volt pénzem a döntetlenre is egyenesben.
Mert aki játszotta a szelvényemet, annak még jöhet pénz.
A Freiburgban ezer százalékos voltam mára, a Nyíregyházát fel mertem vállalni, pedig megfogadtam, nem játszok NB-I-et, a magyar csapatokkal vigyázni kell, a PSV-t is, a Bayern Münchent és a Bielefeldet és a Getafe bármilyen meccsénél nem fogadok, mégis játszottam.
Kérlek PSV tarts ki!
Te mit gondolsz a Rómáról és az Interrről?
Sajnos utóbbinál nagyon benne van a döntetlen, de mivel véletlen elírtam az egyenes tippmixem összegét, ezért már nem volt pénzem a döntetlenre is egyenesben.
Mert aki játszotta a szelvényemet, annak még jöhet pénz.
"kellett"
De sajnálom, hogy nem tettem meg a Fiorentinát és a Bielefeldet! Az első megérzésre kellet volna hallgatnom. Remélem azért nektek sikerül amit szeretnétek.
Ez igen, ezért imádom az Arsenalt! 2:0-ra állnak, s egy félideje kiállítottak tőlük egy játékost. Így is lőttek egy gólt!
A kombinációs 5/6-os szelvényemen 600 Ft-ból visszakaphatok 570 Ft-ot, de ezen a hétvégén én is rendesen belehasítottam, s egyelőre még áll két kombinációs és 2 egyenes szelvényem. Bárcsak én is magamra hallgattam volna, biztos voltam a Fiorentínában és a West Bromichban sőt a Stuttgartban is. Kellett változtatnom.
De hidd el, azért kifizetődőbb a 3/4-es játék, bár furcsa módon nekem is az egyenesek hoznak be nagyobb pénzt. Annál valahogy nyugodtabban tippelgetek, megérzésre hagyatkozva. Csak hidd el nekem, az még rosszabb érzés, amikor 7 meccsből 6 jó és egyenesben vagy...
De hidd el, azért kifizetődőbb a 3/4-es játék, bár furcsa módon nekem is az egyenesek hoznak be nagyobb pénzt. Annál valahogy nyugodtabban tippelgetek, megérzésre hagyatkozva. Csak hidd el nekem, az még rosszabb érzés, amikor 7 meccsből 6 jó és egyenesben vagy...
ez van, azért nem adom fel, de visszatérek a sima szelvényre legalábbis egy időre
" alt="
">
" alt="
">carla: Ne csüggedj, tudom, milyen rossz érzés, de ha ma nyerek azzal a nagy szelvényemmel, megígérem, hogy küldök Neked levélben egy tippmixet, amit igyekszem a legjobb tippekkel rakni!
Jaj, én is nagyon félek az utolsó meccsektől. A nagy oddsok /Nyíregyháza, Freiburg megvannak, de a Depor most vitte a kombinációs 6/7-es kombi tippmixemet 34.450 lett volna, ha telitalálat, de azon jönnie kell az Internek, és a PSV-nek és a Bordeauxnak.
Jaj, én is nagyon félek az utolsó meccsektől. A nagy oddsok /Nyíregyháza, Freiburg megvannak, de a Depor most vitte a kombinációs 6/7-es kombi tippmixemet 34.450 lett volna, ha telitalálat, de azon jönnie kell az Internek, és a PSV-nek és a Bordeauxnak.
lefújták 2-2
ráadásul ennyivel a vége előtt
" alt="
">
" alt="
">
A Depor úszott, de gyerünk megint Bilbao a hosszabbításban! Nem hiszem el, hogy a Getafe megint rúgott egy gólt.
" alt="
"> korai volt az örömNa, most melyiknek szurkoljak, 1: 0 a Dortmundnak, góltotón ez van,de én döntetlenre tettem a tippmixen!
Most már jöhetne a depor is, de a 200 FT-os 7 meccses egyenes szelvényemre miért is kell tennem? Ráadásul a másikon is rajta van.
A Fiorentina már 2: 0.
A Fiorentina már 2: 0.
Igen, imádunk Bilbao!!! 2:1
kezdenek hajrázni, remélem a deportivo is
Gyerünk Deportivo és Atl. Bilbao!
carla: Megnéztem a Hamburg-Schalke meccsben is benne van a döntetlen, bár a - GÉPI! - góltotómat 1:0-ra rakta a gép. Lehet, hogy tud valamit?
Mert eddig jó a 4-es meccs tippje: 0:0, a 6-os meccs lehet 1:0, a Wolsburg-Hertha meccs is döntetlen, döntsd el, higgyünk-e neki. Jaj, a Rómát vendégre adta....
Tudja valaki mennyi meccs találatnál ad pénzt a góltotó?
carla: Megnéztem a Hamburg-Schalke meccsben is benne van a döntetlen, bár a - GÉPI! - góltotómat 1:0-ra rakta a gép. Lehet, hogy tud valamit?
Mert eddig jó a 4-es meccs tippje: 0:0, a 6-os meccs lehet 1:0, a Wolsburg-Hertha meccs is döntetlen, döntsd el, higgyünk-e neki. Jaj, a Rómát vendégre adta....
Tudja valaki mennyi meccs találatnál ad pénzt a góltotó?
carla, s mindenkinek: Köszönet a szurkolásért!
Holnapra a többiek tették a következőt:
210 Zenit Szentpétervár-Szpartak Moszkva H 2,00
211 CSZK Moszkva- Dinamo Moszkva H 2,08 /helyi rangadó, én nem játszom/
212RKC Waalwijk-Ajax V 1,18
219 Wolsburg-Hertha H /ezt én nem játszanám, a kieső Hertha pontot szerezhet, bár a Wolsburg jobb csapat/, helyette Valencia meccs H-ra !
223 Balckburn-Chelsea V 1,43
246 Montpellier-Valenciennes H 1,75
Ezt ők 4/6-ban játszák, én nem tettem külön vasárnapra.
Holnapra a többiek tették a következőt:
210 Zenit Szentpétervár-Szpartak Moszkva H 2,00
211 CSZK Moszkva- Dinamo Moszkva H 2,08 /helyi rangadó, én nem játszom/
212RKC Waalwijk-Ajax V 1,18
219 Wolsburg-Hertha H /ezt én nem játszanám, a kieső Hertha pontot szerezhet, bár a Wolsburg jobb csapat/, helyette Valencia meccs H-ra !
223 Balckburn-Chelsea V 1,43
246 Montpellier-Valenciennes H 1,75
Ezt ők 4/6-ban játszák, én nem tettem külön vasárnapra.