Termékekkel kapcsolatos tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 54 / 63 oldal |
Ez valami simítóanyag féle. Gondolom azért használják, hogy simább legyen a joghurt.
Az OEVI honlapján olvastam, hogy az Európai Bizottság már 2004.áprilisában betiltotta -többek között- az E 412 élelmiszerekben való felhasználását. A határozat is ott olvasható (magyarul is). Szintén ezen a honlapon van, hogy az E412 felezési ideje emberi szervezetben 7 év. !!!!
Wodehouse: igen sajna. Elég sokmindenben benne van, joghurtokban, üdítőkben. Nem is tudom mit keres a joghurtban is. A Landliebe pl. tudja hogy kell finom adalékanyagmentes joghurtot készíteni csak errefelé nem tudják.
Jut eszembe, nagyot csalódtam a Panzani tésztában, remélem soha nem lesz vele játék.
Maradok a Barilla / Gyermelyi vonalon. 
Jut eszembe, nagyot csalódtam a Panzani tésztában, remélem soha nem lesz vele játék.
Maradok a Barilla / Gyermelyi vonalon. 
A Korfu csokiban benne van az E412-es anyag, amelynek fogyasztását most a guar-gumi miatt nem ajánlják.
lindababa: igen tényleg finom, ettem már olyat, meg a chocolate dessert izlik nagyon amiben ilyen habosított csoki van. Ez is Milka.
Wodehouse: a classic lágyabb mint az intense, de a leglágyabb amit mi iszunk mindig, a világoskék a Mild. Persze az nem játszik.
Wodehouse: a classic lágyabb mint az intense, de a leglágyabb amit mi iszunk mindig, a világoskék a Mild. Persze az nem játszik.
Az Intersparban kapható Milka limo yoghurt.
Magyarul zöldcitromos, limós, joghurtos tejcsoki. Nekem nagyon ízlik.
Magyarul zöldcitromos, limós, joghurtos tejcsoki. Nekem nagyon ízlik.
Csatlakozom a Tibi csoki reklám utálók táborához. 

A játékban résztvevő Tchibók közül melyiknek lágyabb az íze? Lehet, hogy megpróbálkozom valamelyikkel, bár kávéban elég márkahű vagyok. 

Cote D'or
sada: nekünk mégis volt. Az hogy lehet?
Rea: melyik?
Rea: melyik?

VárszegiViki
Az a bizonyos gyerek szaloncukor nem is került forgalomba.
Az a bizonyos gyerek szaloncukor nem is került forgalomba.
Viki a remizben van olyan narancsos étcsoki amit szeretsz.
f.judit: bocsi ez természetesen nem ellened irányult, csak a Tibi ellen. 

Hát tudod .... a tavaly karácsonyi Tibi szaloncukor óta igen erősen elkerülöm ezt a márkát. Sőt mi több, a reklámja kifejezetten idegesít, csak azért se veszek. 

A Tibi csokiból is vannak új fajták. A múltkor vettem marcipánkrémeset (étcsoki) és étcsokit kakaóbabdarabkákkal, nekünk nagyon ízlett!
Ja, a májgombós is mirelit. 20 dekás papírdobozban van.
A hagymakarikák szerintem is finomak!
juno: hogy hogy tejcsokis? Én 1 hete vettem akkor még ét volt.
De jó hogy felkerült ez a topic, mert akarom írni hogy a panírozott mirelit hagymakarika 1 kilós isteni finom. 600 akárhány Ft. Metroban vettem.
Most találtam rá a Pennyben a papírdobozos 20 dekás Délhúsos májgombócra. 200 akármennyi Ft ez szintén isteni! Egyikben sincs semmi adalékanyag és nem kell pepecselni vele.
De jó hogy felkerült ez a topic, mert akarom írni hogy a panírozott mirelit hagymakarika 1 kilós isteni finom. 600 akárhány Ft. Metroban vettem.
Most találtam rá a Pennyben a papírdobozos 20 dekás Délhúsos májgombócra. 200 akármennyi Ft ez szintén isteni! Egyikben sincs semmi adalékanyag és nem kell pepecselni vele.
A milka marcipán most tejcsokis
étcsokival finomabb volt szerintem!
étcsokival finomabb volt szerintem!julu: igen, ismerem a Ritter sportot, mi egyébként is ét csoki szeretők vagyunk ezért is. Viszont a Milka marcipánt most kóstoltam először pár napja amikor a dobozt adták hozzá. Kellemesen csalódtam. Egyébként soha nem tudtam volna meg milyen finom, mert nagy ívben kerülöm a Milkát, nekem túl édes.