Szia!
Tudsz nekem erről infót küldeni??
Köszi
Berni
Szia!
Csak kérdezném, hogy hogy nyerted a köntöst? Nem tudsz mostani LIbero nyereményakcióról?
Válaszod várom és köszi.
Berni
Nestlé pontgyűjtő lap + 2 újság tanácsokkal, cserére vár! Ezen kívül még cserére vár: Nestlé matrica, kifestős lap (1db)
Érdekel: képeslap, kulcstartó, levélpapír, notesz...!
Keresek Pampers Midi és Maxi baba-mama emblémát. Ki mit kér érte cserébe?
edynka
"Kifejezetten kis gyermekeknek szóló három dimenziós computer grafikával készült rajzfilm. Szereplői Rolie, Polie, Olie (robotok) elválaszthatatlan jó barátok módján élik mindenapjaikat."
http://www.minimax.hu/rajzfilm.php?id=12
Szia,
Mire tudod felhasználni az üvegeket? Nekem is összejött már jópár és gondolkodtam mire tudnám használni, de még nem jöttem rá. Megosztod velem?
Köszi
Még egy kérdés. Küldtetek már be libero emblémákat? Ha igen mennyi idő alatt postázták nektek? Mert én már több mint egy hónapja feladtam és még semmi. Pedig olyan ari az a teki amit küldenek. Remélem nem nyúlták le megint a postán. : I
Sada!
Az addig oké. De akérdésem az lett volna, hogy mese vagy egyéb ilyen gyerekeknek való műsor.
Pampers zacsikat elcserélnék Nestle bébiétel vk-okra
edynka
Olvass vissza 3 hozzászólást!
Rolie, Polie, Olie , az meg mi?
Moncsi
Rolie, Polie, Olie
Szia edynka!!
Ági vagyok, én gyűjtöm a bébiételes üvegeket, nem magdalin! Kérlek amint összejön kb 30-40 írj!, vagy csengess meg! Csak az ételes jó, italost nem tudok haszálni, s az ételes is csak tetővel együtt.
Köszi a gyűjtést, aranyos vagy!!
Ági
Sziasztok!
Egész véletlenül nincs valakinek oly polly (lehet rosszul írtam) video kazitok vagy dvd-tek? Akár másolt is jó ugyanis a kislányom odavan értük.
Előre is köszönöm
nem csak ide, majdnem minden fórum témához???
vgarcia,
ne haragudj, de ide miért írtad?

Cserére ajánlom:
1db Globus ketchup-csepp óra
1db kis pakli magyar kártya (a lapok mérete 7x4cm)
1db Uncle Ben's "Olaszos ízek percek alatt" szakácskönyv
1db Pesti Est Juniorban nyert, átlátszó gyerek hátizsák "A Macska" c. film "logojával"
1db Pick egérpad
2db 500 Ft-os Skála vásárlási utalvány (felhasználható 2004.12.31-ig)
1db Citystore (outlet: Lee, Wrangler, Ted Lapidus, Taboo, JanSport,...) 1.900Ft-ot érő kupon (beváltható október 30-ig)
1db bumeráng alakú hűtőmágnes
2db Always maci matrica
1db Budai vár kirakó (10,5x15cm)
Szivacsos Nutella matricák (Asterix, Obelix, Panoramix, Kleopátra; Shalíbabá: All' Bazar, Zuf Kashmir
2db Twix bögre
1db piros Algida CD-tartó
1db Opel bögre
1db Népszabadságos fekete pulikutya kulcstartó
Keresek:
Főleg Nescafé bögrét, de ha valakinek lenne Bailey's-es pohara, azt is szívesen veszem. Sok Maggi pontot és Knorr vk-t, valamint Pick-pontokat és Vénusz címkét is keresek.
Sziasztok!
Keresek a nivea baby pályázaton nyerhető playscool játékot. Cserében megegyezünk.
A törökbálinti Corában 3 csomag jumbo Pampers megvásárlásakor az akció ideje alatt egy plüss koala macit adnak ajándékba. A maci kb. 50 cm.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások