Sada
Amit adok: Nívea Baby vkódok és Nestlé vkódok
amit szeretnék: Pampers csomagolás
Nestlé pontokat pontosabban vonalkódokat keresek! Cserében megegyezünk!
Vannak DM-es kuponjaim pl : -10%sholl, -15%siesta...stb.
Szóval akkor tuti megint nem nyertünk

, különben már értesítettek volna. A niveán sem nyertünk soh, pedig minden hónapban küldtem képet. Duzzikusz gigantikusz!

vicky
Bocs:
Melyiket adod,
és melyiket szeretnéd kapni?

Sziasztok Kismamák!
Cserélnék Nívea B. vkódokat és Nestlé bébiételes, tápszeres vkódokat Pampers csomagolásra.
edynka,
sorsolás szeptember 20. A nyertesek névsorát a novemberi számokban jelentetik meg, ill. postán értesítik őket.

Sziasztok mamik!
A nyáron volt egy pályázat a baba magazin és az anyák lapja 07-08-as számaiban. Egy pegperégo kisautót kellett összeragasztani négy darabból, és a képen látható kis csodajárgányt lehetett megnyerni vele. Tudja valaki, hogy ezt mikor sorsolták / sorsolják?
Szia Magdalin!
Okés, akkor írok neki , ha már összejön valami értelmesebb mennyiség.
Adus,
nincs, nagy a család sok a gyerek, és egyébként is szívesebben adok ismerősnek, mint ismeretlennek.
Adus!
Próbálkozz babás fórumokon, vagy adj fel ingyenes hirdetést a startapróban. Ez a topik inkább a Nestle vonalkódok, ŐPampers zacsik stb cseréjéről szól, amik összefüggésben vannak a nyereményjátékokkal
Sziasztok!Van valakinek fölösleegs dolga amit elajándékozna nekem,vagyis kislányomnak?
Sziasztok!Van valakinek fölösleegs dolga amit elajándékozna nekem,vagyis kislányomnak?
Pacific kisautók hátsó részét elcserélném elsőkre, vagy másra!
Edynka, nagyon drága vagy, de az üvegeket nem én gyűjtöm! Én is Áginak gyüjtögetem, kérlek vele vedd fel a kapcsolatot, 1 hónapban egyszer feljön érte!
Ide írhatsz neki: malimba@freemail.hu

Szia Magdalin!
Gyüjtögetem az üvegeket! Szólok, ha már tényleg nagy mennyiség összejön.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások