szomorka
Valamikor november környékén lehetett beküldeni két cheetos emblémát vagy vk-ot. Én is kaptam, nagyon tetszik, kb. 4 hónap után.
Archivum - Postán jött
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 534 / 1052 oldal |
voltfesztivál honlapján volt garantált ajándék a regisztrál tagoknak, cd, kitűző, matrica, klubkártya
A Volt-os csomagot hol nyertétek?
Cheetos kisrádió érkezett kereszfiamhoz. Más is kapott már ilyet? Valami gyorsasági volt két vonalkódért!
Volt-os csomagok, Linco bögre, meg Danone garantált.....is
Volt-os csomagok, Linco bögre, meg Danone garantált.....is

Ja és 1 linco bögre 

Hitler: Bukás VHS, polip,danone garantált 

1 polip nálam is landolt. 

Viki!
Nagy gratula, örülök, hogy nyertél.
Polipot - szerintem - keresd, mert én már megkaptam, és én is Pest megyei vagyok!
Dobozkán amiben a polipka érkezett ezt találtam:
1023 Bp. Komjádi B. 1
Tel: 70/70-70-770
Tegnap összejött nekem is: 1poló+knorrkendő+CD
Kellemes hétvégét mindenkinek.
Nagy gratula, örülök, hogy nyertél.
Polipot - szerintem - keresd, mert én már megkaptam, és én is Pest megyei vagyok!
Dobozkán amiben a polipka érkezett ezt találtam:
1023 Bp. Komjádi B. 1
Tel: 70/70-70-770
Tegnap összejött nekem is: 1poló+knorrkendő+CD
Kellemes hétvégét mindenkinek.
1 polip
a 2-ből.
Csak sajna így még nem adhatom oda a fiaimnak. Remélem hamarosan megérkezik a másik is.
a 2-ből.
Csak sajna így még nem adhatom oda a fiaimnak. Remélem hamarosan megérkezik a másik is.
Az én polipom még nem jött meg. Kezdek begurulni. Remélem nem járok úgy mint a Jacobs macikkal. Azok eltüntek. 

Polip. Nagyon édi. Belefér úgy a tenyerembe, hogy a lábait beveszem az ujjaim közé. Viszem is magammal vizsgázni. 

krysztasz, csodálom, hogy még nem tették meg 

megjöttek a polipok 

Nicika!
A volt fesztiválos csomag mekkora? Befér egy lépcsőházi postaládába, vagy ajánlottan hozza a postás? Esetleg egyik sem és akkor úgy gondolja, hogy az ővé lehet?! :/
A volt fesztiválos csomag mekkora? Befér egy lépcsőházi postaládába, vagy ajánlottan hozza a postás? Esetleg egyik sem és akkor úgy gondolja, hogy az ővé lehet?! :/
Volt fesztivál csomi érkezett
szomorka !
még nem tom. este konzultálok a családdal,hogy kell e nekik?!
még nem tom. este konzultálok a családdal,hogy kell e nekik?!
Fáreo!
Eladó vagy cserére váró polipod nincsen véletlenül?
Eladó vagy cserére váró polipod nincsen véletlenül?
Szinbád levele,köszi!
és H.-né K. Erika levele,köszi szépen!
és H.-né K. Erika levele,köszi szépen!
Hurrrrrrráááááá! megjöttek a polipok,majdnem ilyen zöldek. 

Mayra: nem hiszem hogy kiküldték volna mindet, mert még én sem kaptam meg, meg anyu sem.