// Baba-Mama csere-bere
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 535 / 539 oldal |
pampers midi és maxi total care zacskókat keresek. A cserében
Sziasztok Mamik!
Vannak Univer cimkéim, ha valaki szeretne még ajándékért gyűjteni!

Vannak Univer cimkéim, ha valaki szeretne még ajándékért gyűjteni!

Mónika!
Próbálj keresni a babaneten, ill. a babaszobán is.
Úgy tudom az asztal jegyek nagyon hamar elfogynak, de ott szoktak hirdetni.
Próbálj keresni a babaneten, ill. a babaszobán is.
Úgy tudom az asztal jegyek nagyon hamar elfogynak, de ott szoktak hirdetni.Gyűjti még valaki a Legos Nestlét?
És van 1 db Milupa tea, vmint 1 db Nestlé gabonapelhely vk-om.
És van 1 db Milupa tea, vmint 1 db Nestlé gabonapelhely vk-om.
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hogy megy valaki esetleg a bababörzére és megosztána az asztalát a barátnőmmel, mert asztaljegyet már sajnos nem lehet kapni.
Szeretném megkérdezni, hogy megy valaki esetleg a bababörzére és megosztána az asztalát a barátnőmmel, mert asztaljegyet már sajnos nem lehet kapni.
Guriga!
Felhívtam a Liberot... Nagyon rendben van minden, még fel sem adták! Komolyan mondom, már attól is boldog vagyok, hogy tudom, nem a postán veszett el! 
Felhívtam a Liberot... Nagyon rendben van minden, még fel sem adták! Komolyan mondom, már attól is boldog vagyok, hogy tudom, nem a postán veszett el! 
Sziasztok!
Most olvasom ezeket a hozzászólásokat először, és sok számomra hasznos infot találtam, amit nagyon köszi. Dono kft, pampers játék. Még év elején küldtem pontokat, az ajándék (levél nélkül) 3 hét múlva itt volt. Aztán július 19-én adtam fel, a mai napig semmi. Se levél, se ajándék, se telefon. Pont ma telt el 7 hét. Gondoltam felhívom őket. Sem a katalógusban, sem a pelenka csomagoláson, sem a weblapjukon nincs telefonszám. De itt most megtaláltam, köszönet érte. Feltétlenül fel fogom venni velük a kapcsolatot.
Most olvasom ezeket a hozzászólásokat először, és sok számomra hasznos infot találtam, amit nagyon köszi. Dono kft, pampers játék. Még év elején küldtem pontokat, az ajándék (levél nélkül) 3 hét múlva itt volt. Aztán július 19-én adtam fel, a mai napig semmi. Se levél, se ajándék, se telefon. Pont ma telt el 7 hét. Gondoltam felhívom őket. Sem a katalógusban, sem a pelenka csomagoláson, sem a weblapjukon nincs telefonszám. De itt most megtaláltam, köszönet érte. Feltétlenül fel fogom venni velük a kapcsolatot.
Jó állapotban lévő mamámat babára cserélném.
Szia kiskapika!
A DM bababónuszos kuponra gondolsz? Mi épp a héten kaptuk meg, de már csak 10%-ot adnak. Ha gondolod cserélhetünk.
A DM bababónuszos kuponra gondolsz? Mi épp a héten kaptuk meg, de már csak 10%-ot adnak. Ha gondolod cserélhetünk.
+ info, amit elfelejtettem leírni ide:
Amikor beszéltem a Dono kft-vel, kérdeztem, h. lehet-e módosítani az ajándékigényt. Mi is az asztalkát kértük, de a hölgy mondta, hogy azt a járássegítőt, vagy micsodát is kérhetem helyette.
Amikor beszéltem a Dono kft-vel, kérdeztem, h. lehet-e módosítani az ajándékigényt. Mi is az asztalkát kértük, de a hölgy mondta, hogy azt a járássegítőt, vagy micsodát is kérhetem helyette.
Az újabb változat is asztalka, csak másmilyen, egyesek szerint "gagyibb". Nem lehet rá rakosgatni semmit, mint a régin
Az asztal lapot sem lehet megfordítani..
Zenélni tud..
Az asztal lapot sem lehet megfordítani..
Zenélni tud..
Köszönöm az válaszokat. Hétfőn megpróbálok beszélni velük.
Még arról mondjatok valamit, hogy mi az a hasonló játék, amit a "játszi asztalka" helyett küldenek, mert pontosan azt választottuk.
Még arról mondjatok valamit, hogy mi az a hasonló játék, amit a "játszi asztalka" helyett küldenek, mert pontosan azt választottuk.
Dono kft telszáma: 424-6624
Én is beszéltem velünk, és igen, asztalka helyett vmi hasonlót akarnak küldeni, majd kapunk egy levelet, hogy mit kínálnak érte cserébe. Mindenesetre érdemes felhívni őket, nagyon kimerítően (és kedvesen)tájékoztattak minden kérdésemmel kapcsolatban.
Én is beszéltem velünk, és igen, asztalka helyett vmi hasonlót akarnak küldeni, majd kapunk egy levelet, hogy mit kínálnak érte cserébe. Mindenesetre érdemes felhívni őket, nagyon kimerítően (és kedvesen)tájékoztattak minden kérdésemmel kapcsolatban.
Magdalin! Szerintem próbáld meg felhívni a Liberót, és kérdezz rá. Szerintem gyorsabban kiküldik, de gyakran eltűnik a postán
Mint pl. nálunk is a kisteknős. Szerencsére 1 telefon, és újra küldték.
Mint pl. nálunk is a kisteknős. Szerencsére 1 telefon, és újra küldték.A Libero ajándék is ilyen soká ér ide? Azt is várom közel két hónapja. 

Én nem kaptam előtte levelet, egyszer csak itt volt a futár.
Másodszor felhívott, mert nem talált itthon, és utánam hozta a játékokat.
Mi csak a kisebb játékokat kértük, de az az ami a katalógusban volt.
Másodszor felhívott, mert nem talált itthon, és utánam hozta a játékokat.
Mi csak a kisebb játékokat kértük, de az az ami a katalógusban volt.
Aggodalomra semmi ok. 1 hónapnál előbb nem szokták küldeni. Majd kapsz egy levelet tőlük előbb, azután pedig majd várhatsz még pár hetet mire kihozzák.
Ha az asztalkát kérted, akkor nem azt kapod ami a katalógusban van, hanem egy másmilyent..
Ha az asztalkát kérted, akkor nem azt kapod ami a katalógusban van, hanem egy másmilyent..
Sziasztok!
Én ma olvastam először ezt az oldalt.
A Dono Kft után nyomozok. Augusztus 2-án elküldtem a Pampers-es pontjaimat, és még mindig sehol semmi. Már kezdek aggódni, hogy valamit rosszul csináltam, vagy ők tűntek el a színről. Ha valakinek van infója a kft -vel, vagy a kiszállítási határidővel kapcsolatban, kérem írjon nekem.
Előre is köszönöm.
Én ma olvastam először ezt az oldalt.
A Dono Kft után nyomozok. Augusztus 2-án elküldtem a Pampers-es pontjaimat, és még mindig sehol semmi. Már kezdek aggódni, hogy valamit rosszul csináltam, vagy ők tűntek el a színről. Ha valakinek van infója a kft -vel, vagy a kiszállítási határidővel kapcsolatban, kérem írjon nekem.
Előre is köszönöm.
Pacific autók hátsó részeit elejére cserélném!
kiskapika
Kicsit elkéstél. Többen is ajánlgattuk, de ma már lejárnak/tak.
Kicsit elkéstél. Többen is ajánlgattuk, de ma már lejárnak/tak.