Archivum - Startlap Kincsvadászat
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 535 / 609 oldal |
nos jön? fog jönni? lassan mennék aludni
E- mailben küld el és ott válaszolok, vagy itt is írhatod, de ott válaszolok
marycsiga melyik kell segítek nem a megoldással, hanem rávezetéssel
rajtam kifogott pár kérdés
a többi simán ment,kincs is megvan ,és nálam sem volt kint az elejétől kezdve a kép,mert,mint írtam lentebb,beírtam,de nem volt ott kép,utána meg mégis ott volt.hagyom későbbre,hátha rájövök.
a többi simán ment,kincs is megvan ,és nálam sem volt kint az elejétől kezdve a kép,mert,mint írtam lentebb,beírtam,de nem volt ott kép,utána meg mégis ott volt.hagyom későbbre,hátha rájövök.
ennyire egyszerűűűűűűűűűt fél óra sem kell rá
gratu Annie egyetértek veled nagyon könnyű szinte hihetetlenül de nekem kezdettől kint volt a kép
én is kész vagyok
Márti Mail
Hehe, csak nem bírtam ki...
Kész a kép!
Bár nekem gyanús, hogy mintha a "hagyományos sziámi macska" megfejtésénél nem volt kinn a kezdetektől a képrészlet. Akárhogyan keresgéltem, mindenáron ugyanazt az egy fajtát adta ki minden kereső, volt, hogy kézzel írtam be a címet, volt, hogy linkre kattintottam, de képrészletnek semmi nyoma. Végigmentem a többi kérdésen, aztán mondom, visszatérek erre - és lám, a fél órával előtte többször próbált oldalon egyszer csak ott a képrészlet.
Szóval izgultam egy kicsit, de ezek szerint csak lassabb volt a feltöltés.
Mindenkinek üzenem, hogy hajrá, ez volt az egyik legkönnyebb feladvány eddig!
Kész a kép!
Bár nekem gyanús, hogy mintha a "hagyományos sziámi macska" megfejtésénél nem volt kinn a kezdetektől a képrészlet. Akárhogyan keresgéltem, mindenáron ugyanazt az egy fajtát adta ki minden kereső, volt, hogy kézzel írtam be a címet, volt, hogy linkre kattintottam, de képrészletnek semmi nyoma. Végigmentem a többi kérdésen, aztán mondom, visszatérek erre - és lám, a fél órával előtte többször próbált oldalon egyszer csak ott a képrészlet.
Szóval izgultam egy kicsit, de ezek szerint csak lassabb volt a feltöltés.
Mindenkinek üzenem, hogy hajrá, ez volt az egyik legkönnyebb feladvány eddig!

Márti nézd meg az e- mailed
húúúúúúú majdnem kész vagyok
a sátoros kérdés hülyén vam megfogalmazva amit ide leirtam benne van a válasz
primitivek ne bonyolítsátok google sem kell hozzá
a fele kész a kincs is megvan már
hát én küszködöm,megtalálom,de mégsincs ott a képrészlet.valszínű nem jól írom be,nem baj van ídőm keresgélni.
ezek eddig a legkönnyebbek 5- ből 5 egyből megvan az első öt
márt nézd meg a mailedet
Van új kép,új kérdésekkel.
szóval éjfél körül lesz új kép?
Márti korrigáltam küldtem újat