Helló Mamaik!
Az NLC-n nyertem egy Signal kids ajándékcsomagot (1 cs. zselés fogkrém fluoriddal+1db narancs színű gyermek, talpas fogkefe), de mivel nekem még nincs gyerkőcöm szívesen elcsereélném vmi felnőtt cuccra.
fozo.gabi
Hát az az utolsó kettőből az egyik.

A zokni az egyetlen használható dolog!

A képkeret egy papír origami Univer emblémával! De a zokni...... az szuper!

Sada!
Én úgy olvastam, hogy a törülköző sem jó minőségű

Garantált ajándékokat: zokni, mágnes, előke, képkeret, törölköző, kispárna.
Az utolsó kettő elég gagyi.
Szia Magdalin!
Az Univeres cimkékkel mit lehet nyerni?
Továbbra is keresek:
- Nestlé vonalkódokat
- Univer bébiételes,- italos cimkét
A cserében megegyezünk!
Nem tudja valaki hogy a Kecskeméti-nek, Hippnek, Johnsonnak van-e valami játéka?
Borika punkusznak van szüksége még Milupa kódokra!
Sziasztok!
Vannak Milupa kódjaim, nem kell valakinek? Többségében tejpép kódok, Biscotti, meg tea, böngészni kell. Még a régi rendszer szerint gyűjtöttem őket, ami olyan volt mint a Nestlé, és csak azt írtam fel, hogy hány pontot ér, de azt nem , hogy minek a kódja
Cserébe nem tom, mit kérjek. Majd megbeszéljük. (Írjaktok mailt, itt nem sűrün járok.)
MAHTAB
Rendben odaadom, emailen beszéljük meg a részleteket.
Nekünk van, de az nem segít rajtad.

Ha van valakinek ajtórácsa kérem jelentkezzen, mert pici lányom megszökik míg én a fórumot böngészem!

" alt="

"> Köszi!
Moncsi a gyógyszertárunkban sajnos már régóta nincs.

A gyógyszerésznő is dicsérte a krémet.
Siesta cipő Baba-Mama DM kupon (-15%) vár cserére
Sziasztok
Keresek olyan anyukát aki esetleg mostanában megy Németországba, Svájcba vagy Lengyelországba, mert mire rátaláltam egy nagyon jó krémre addigra kivonják a forgalomból Magyarországon. De esetleg ha az ország bármely pontján van valakinek a közelében gyógyszertár és megkérdezné, hogy nem maradt nekik esetlegesen raktárkészleten VITA -MERFEN kenőcs azt megköszönném.
Moncsi
KTB bocsi neked szólt a köntös!
Bontatlan Libero nyeremény gyerekköntös 116-os méretben átadó.
Szia Bubus! Nagyon megköszönném, mert pont az egyes számú hiányzik. A cserét megbeszéljük mailben. Oksa?
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások