Felajánlások
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 537 / 763 oldal |
Én is szeretnék egy Nivea meghívót, nemtudom kinek aktuális még...
Csábulj el könnyedén a SIO ZERO-val!
Nyerjen 100.000 Ft értékű magánegészségügyi utalványt, vagy egy okosgyűrűt!
Töltse ki 3 perc alatt kérdőívünket, és máris részt vesz a sorsoláson.
Bocsi, de vki eltudná mondani hogy milyen ez a niveas hűségprogramos meghivó?! Mert akkor lehet kérnék én is

Nekem is van még egy szabad Nivea meghívóm.
Nagyon szívesen. 

Én meg az elsőt, köszi.
A másodikat felhasználtam, köszi! 

Van 2 db LIPTON webes kódom,sms-en nem nyert.
Aki felhasználja légyszí írjon ide 1 sort.
T79MTPD9M2
J34WPA89AT
Aki felhasználja légyszí írjon ide 1 sort.
T79MTPD9M2
J34WPA89AT
1 nivea meghívóm még van
van 2 nivea meghívóm, aki kéri adatokat mailben küldjön!
név, cím, szül.idő, otthoni és mobil szám, email
név, cím, szül.idő, otthoni és mobil szám, email
sada!
írok neked is az offba
írok neked is az offba
Miénk TAR
sada: oké. Itt nálunk más a helyzet. 11 ezren laknak, sok éve város és csak most lett egyetlen játszótér a város másik felében, jó messze. Persze nem megyünk oda. Odáig fajult a dolog, hogy itt mindenkinek saját magának van a kertben hinta, homokozó, csúszda. Nekünk is.
Soha nem laktam még párszáz fős faluban, ott más lehet a helyzet. Szurkolok!!!
Soha nem laktam még párszáz fős faluban, ott más lehet a helyzet. Szurkolok!!!Jut eszembe, neve is van a 3 falunak? 

írtam az off-ba
Viki
Gondolom úgy érti: Nem preferálja.
2800-as falunak nagyon kevés pénze lehet. Az emberek, gondolom, a városba járnak dolgozni, az adójukat is ott hagyják.
S bruttó 6 milkós játszótér túl nagy falat, vannak fontosabb dolgok is ennyi pénzre.
A falu a várossal ellentétben közösség.
Ott nem a sültgalambot várják, hanem tesznek is érte. Mindenki azt, amit tud. szvsz.
Gondolom úgy érti: Nem preferálja.
2800-as falunak nagyon kevés pénze lehet. Az emberek, gondolom, a városba járnak dolgozni, az adójukat is ott hagyják.
S bruttó 6 milkós játszótér túl nagy falat, vannak fontosabb dolgok is ennyi pénzre.
A falu a várossal ellentétben közösség.
Ott nem a sültgalambot várják, hanem tesznek is érte. Mindenki azt, amit tud. szvsz.
dundibongo
Én lemondok róla
Már csak ketten maradtak.
Nem akarom szétoffolni a topicot,de kezdek azon gondolkodni,hogy egyáltalán én minek akarok játszóteret ebbe a faluba,mikor minden vágyam,hogy nyáron elköltözzek innen.Na mindegy azért gyűjtöm a cseréimmel továbbra is a vk-okat.
Én lemondok róla
Már csak ketten maradtak.
Nem akarom szétoffolni a topicot,de kezdek azon gondolkodni,hogy egyáltalán én minek akarok játszóteret ebbe a faluba,mikor minden vágyam,hogy nyáron elköltözzek innen.Na mindegy azért gyűjtöm a cseréimmel továbbra is a vk-okat.
Szabina: azért az durva hogy a polgármester nem hajlik a dologra. Ti erőlködjetek ő meg semmit. Elteszi másra a pénzt?
Nekem ez a hozzáállás nem tetszik, miért én építsek játszóteret, építsen a polgármester!
Bocsi ez nem idevaló inkább off csak itt volt szó róla.
Nektek szurkolok, én itt a magam részéről nem teszek egy fűszálat sem keresztbe ez ügyben, nem tetszik.
Nekem ez a hozzáállás nem tetszik, miért én építsek játszóteret, építsen a polgármester!
Bocsi ez nem idevaló inkább off csak itt volt szó róla.
Nektek szurkolok, én itt a magam részéről nem teszek egy fűszálat sem keresztbe ez ügyben, nem tetszik.

Ez jó

Én nem használok delikátot, de van pár vonalkódom.
De így most igencsak kellemetlen nem tudom kinek ajáljam fel.
Egyezetek meg és utána küldök
De így most igencsak kellemetlen nem tudom kinek ajáljam fel.
Egyezetek meg és utána küldök

Persze, ez a szerencse dolga.Vannak 300 fős települések is mellettünk pl ilyen falu van (bocs hivatalosan 298
. Ehhez a 2800 sok!
Otthon önkormányzati képviselő vagyok, ezért feladatomnak is érzem, hogy minél több vonalkódot gyűjtsek össze. Durva, hogy egyetlen játszóterünk sincs, ráadásul a mostani polgármester is nehéz eset, nem hajlik a dologra.Én is a nógrádi sorsolásban bízom a legjobban. Azért aki tud segítsen!
. Ehhez a 2800 sok!
Otthon önkormányzati képviselő vagyok, ezért feladatomnak is érzem, hogy minél több vonalkódot gyűjtsek össze. Durva, hogy egyetlen játszóterünk sincs, ráadásul a mostani polgármester is nehéz eset, nem hajlik a dologra.Én is a nógrádi sorsolásban bízom a legjobban. Azért aki tud segítsen!