Archivum - Postán jött
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 537 / 1052 oldal |
e-mailban írták, hogy gratulálunk öné egy garantált polip....blabla...
aki kapott polipot annak írtak h jár neki, vagy csak úgy jött?
Mi az a Whiskas cicaklub?
Két külön névre jött megint Whiskas cicaklub belépési lap. Felhívtam Őket, reklamáltam , mert még nem jött semmi a március végi jelentkezésre. Szerintük többen nem kapták még meg a visszaküldött kódokért a tagsági kártyát. Remélem kitalálnak valami okosat, mert 9 vonalkód-ot kellett érte beküldenem.
Nicika:
Polip és whiskas ide sem érkezett meg még, viszont Mi világunk különszámot nem mindenki kap csak egyes, véletlenszerűen kiválasztott személyek. Pl. én sem kaptam csak rendes számot, felhívtam őket hogy küldjenek, így kaptam meg.
De csak a most futó nyereményjátékokról van benne infó. De hívd fel őket és kérj!
Polip és whiskas ide sem érkezett meg még, viszont Mi világunk különszámot nem mindenki kap csak egyes, véletlenszerűen kiválasztott személyek. Pl. én sem kaptam csak rendes számot, felhívtam őket hogy küldjenek, így kaptam meg.
De csak a most futó nyereményjátékokról van benne infó. De hívd fel őket és kérj!
hát hiába...férfiúi megérzéseimmel azonos dolog érkezet, azaz egy hass multiv. tabletta (azaz egy dobozzal
)
)Kedvcsináló ma érkezett, és nem értem , de a kérdőív kitöltése után azt írta ki, hogy kapok bögrét !
Én még se Mi világunk különszámot nem kaptam, se polipot! A páromnak pedig még nincs multivitamin sem!
Tényleg! Whiskas cica csomagot még senki nem kapott?
Tényleg! Whiskas cica csomagot még senki nem kapott?
Kent kulcstartó, 2 Haas multivitamin
Én még se Mi világunk különszámot nem kaptam, se polipot! A páromnak pedig még nincs multivitamin sem!
nálam is egy kent kulcstartó
polip/ok/ még nem
polip/ok/ még nem

Erka70 levele
Köszi
Köszináalm is landolt egy polip, + még egy értesítő (talán egy multivitamin lehet??? )...majd kicsit késöbb meglátjuk

A polipot a rendes postás hozta
2 polip.
Mi világunk különkiadás.Polip még sajnos nem.
postás hozta a polipot, elég jó a csomagolása is
Nekem még nem jött polip
Postás hozta nektek, vagy futár?
Postás hozta nektek, vagy futár?
Erka70!
Megjött a csomid,köszi szépen!
Én is beküldtem a Camel-nek!
Megjött a csomid,köszi szépen!
Én is beküldtem a Camel-nek!
2 Polip, Kent kulcstartó, Danone multi társas