Archivum - Startlap Kincsvadászat
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 537 / 609 oldal |
a brit énekesnőhöz segítség startlap tematikus keresés zenész/előadó és ott keres egy spanyolos hangzású vezetéknevet, ami S- sel kezdődik
brit énekesnő engem is érdekel ha tud valaki valamit
köfike
köfikesziasztok v.ki.tud nekem segíteni? a bor filozofiája??

Sziasztok! Én új vagyok. Légyszi segítsen valaki. Nem tudom a választ az egyik kérdésre. Már mindenhol kerestem, de nem találom. Melyik az a brit énekesnő? Előre is köszi, ha valaki segít.
Kedves AnniYouser!
Köszönjük a segítséget. Hiányozni fogsz.
Köszönjük a segítséget. Hiányozni fogsz.
ahol a brokerek vannak+iceg-amerikai egyesült államok más néven
Sziasztok!
Ezt nem tudom és nem találom sehol légyszi segítsetek, mert már csak ez kell:S
A Dow Jones a hivatalos indexe ezeknek a cégeknek
előre is köszi
Ezt nem tudom és nem találom sehol légyszi segítsetek, mert már csak ez kell:S
A Dow Jones a hivatalos indexe ezeknek a cégeknek
előre is köszi
Megtörtént.
A holnapi adagban valszeg nem leszek ilyen aktív segítő, korán kell mennem dolgozni, úgyhogy éjfélig semmiképp sem lehet ébren maradni, napközben meg ugye egyéb okok miatt nem tudok majd játszani.
Úgyhogy jobb híján jó kutatást kívánok holnapra mindenkinek!
A holnapi adagban valszeg nem leszek ilyen aktív segítő, korán kell mennem dolgozni, úgyhogy éjfélig semmiképp sem lehet ébren maradni, napközben meg ugye egyéb okok miatt nem tudok majd játszani.
Úgyhogy jobb híján jó kutatást kívánok holnapra mindenkinek!

AnnieYouser! nekem is megírnád a segítséget? köszi
Ráadásul elég sokat szerepel az adott város a híradásokban is.... a különböző vallási konfliktusok miatt..... Annyit még elárulok, hogy Izraeli városra gondolj
Piros, segítségképp: ugye tudod, melyik az a bizonyos három nagy monoteista vallás? Van egy hely, ami mindhárom történelmében eléggé központi helyen szerepel.
Ezzel közelebb jutottál a megoldáshoz?
Ezzel közelebb jutottál a megoldáshoz?
Sziasztok!
Én is egy kérdésnél akadtam el, de már vagy 3 órája böngészek de nemtaláltam jó megoldást.
Help!
Melyik szent város bír nagy jelentősséggel a három nagy monoteista vallás hívei számára?
Előre is köszi :-)
Üdv. Piros.
Én is egy kérdésnél akadtam el, de már vagy 3 órája böngészek de nemtaláltam jó megoldást.
Help!
Melyik szent város bír nagy jelentősséggel a három nagy monoteista vallás hívei számára?
Előre is köszi :-)
Üdv. Piros.
Gitta, mailben ment az útmutatás. Remélem, nem veszed zokon, ha "csak" segítséget adok, nem a konkrét megfejtést. 

Nekem már csak egy kérdésre adandó válasz hiányzik.
Ki az a feltörekvő gyönyörű brit énekesnő, aki 1. lemezén feldolgozta a Metallica: Nothing Else Maters című számát?
Mielőtt leszúrnátok, hogy írjam be a google-be, jelentem beírtam!-és nem lettem okosabb.
Előre is köszi a segítséget.
Ki az a feltörekvő gyönyörű brit énekesnő, aki 1. lemezén feldolgozta a Metallica: Nothing Else Maters című számát?
Mielőtt leszúrnátok, hogy írjam be a google-be, jelentem beírtam!-és nem lettem okosabb.
Előre is köszi a segítséget.
Szia Nyiltszív
alig várom hogy éjfél legyen 

szia Almus
Beköszönök amíg keresek 

köszi szépen kell valamelyikhez segítseg cserebe?
hello