Szia magdalin!
Nekem sok Mildi-nyuszim van,de Pampers-zacsi kellene érte.Így is jó?
Sürgősen szükségem lenne egy ajtórácsra! Ha valakinek van felesleges, megvásárolnám, vagy elcserélném valami hasznosra! Irj, megegyezünk!!!
Keresek
- Nestlé pontokat
- Univer cimkéket
- Mildi nyuszkókat
- Esetleg Pampers zacsit!
A cserében megegyezünk!
Sziasztok! Van 1 felbontott és 1 bontatlan Johnson&Jonhnson babaolajam. Ha vkit érdekel, szívesen küldöm mondjuk Nestlé v. Pampers pontokért. De más is érdekel :-)
vicky kérlek írj ehy mailt, mert az enyém nem ment el! Irdd meg hány pontot kínálsz 2 pont Pampers-ért! Köszi! Magdi
Nestlé bébiételek, tápszerek kódjait Pampers zacsikra (3,4) cserélném.
Mamám elcserélném egy türelmesebbre.
Kovács Pistike 5 hónapos.
Hello! Keresem a júliusi Anyák lapja magazinban megjelent PegPerego kisautós képet. Cserébe adok: coca-cola termékek kupakját, visegrádi ásványvizes cimkéket, esetleg oriflame terméket vagy megvásárolnám az újságot. Ha valaki tud, segítsen! Köszi!
Még mindíg cserére vár egy bontatlan dobozos LEGO-Élet a farmon! Valami babás cuccot szeretnék érte!
MAHTAB akkor a te mailedet várom! Köszi Guriga!
Nekem is van 2 bontatlan zacskó Nestle beba2 bifidusszal.
Linco vagy győri édes érdekelne, de cserében megegyezünk!
Magdalin!
Bocsi, közben már jelentkeztek a tápszerért.
Szisztok
Van rengeteg mesekönyvem,van róla lista. Mailcímre el tudom küldeni,excelben lett szerkesztve. Cserébe baának való dolgok érdekelnek
guriga légyszíves írj egy mailt mert valami vacakol a gépemen és nem látom a címeket! Köszi!
Érdekel valakit 1 bontatlan zacsi Nestlé Beba2 bifidusszal tápszer? Nálunk biztos nem fog elfogyni. Sms kódokért is odaadnám!
halacska
Miért nem válaszolsz a levelekre?
Te nekem 19 Nestlé pontot ígértél pont 1 hónapja, azóta is várom..
sziasztok!
szerintem jó ötlet ez, de valóban elég kevés dolgot tudunk cserélni.
engem speciel nestle pontok erdekelnenek!
Sziasztok! SOS sszükségem lenne sárga Libero bélyegre! 4db kellene!!!! A Midin van azt hiszem, ami 8kg-ig van. Aki tud segítsen! Mailt várok!
Sziasztok
Nekem van 21 pampers pontom csak az a bibi, hogy engem csak nestle vonalkód érdelene cserébe.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások