Igen.

(Most újra kipróbáltam, hátha rosszul emlékszem, de annyira meglepődtem már reggel is, hogy ilyen könnyen meglett a megoldás, hogy ezt megjegyeztem.)
ok bocsi boiztos elgépeltem
Megfagyott zenére legelső?
Nyíltszív, ha a google-ba beírod ezt a meghatározást, a legelső (!!!) találatban ott a válasz...
Nem akarok én is undok lenni, de tényleg néha használni kéne a keresőket. Csak okosan kell beírni a kifejezéseket.

a Megfagyott zenére tudna nekem valaki pici segítséget adni! Nem a megoldást szeretném csak pici rávezetést!
Mit emlegetnek így megfagyott zene!
Csak ez hiányziki már az e hetiből
Légyszi segítsetek!!!!!!!!!
funny ha nem tudsz angolul nézd meg egy szótárban vagy netes szótárban mit jelent a wallpaper
Republicnyussy elküldtem!
Republicnyussy
Ez egy kérés volt.
De te tudod...
Vagy csak én nem találom!!!!
2 Napja csak a google-be mászom! Nagyon sok kérdést tanáltam már meg vele! De sajnos nincs mind rajta!..
Nehezetekre esne használni a google-t???Egyszerűbb itt kérdezgetni?
OKs.. akkor tartom magam az e-mail küldözgetéshez! Andi81
Nem kell ide írni a megoldást.Ha nehezedre esik priviben küldeni másnak,akkor tartsd meg magadnak.Ezerszer el lett mondva,hogy itt nincs helye a megoldásoknak!!!
Annie..

Mikor az ezelőtti játék volt.. akkor mindenki segített mindnekinek... most miért nem lehet? Nem bántásnak szánom.. csak itt olvasgattam aztán mindneki e-mailban küldözgeti a válaszokat! Nem egyszerűbb lenne kiirni? és nem kérdeznék meg 100an hogy mi a megfejtés;-)
Ugye ti is betartjátok azt a szabályt, hogy megfejtést SZIGORÚAN csak mailben adunk át egymásnak?

A monitorodon szereplő kép, angolul wallpaper. Ezt is ha kérhetném

Még mi se találtuk meg a kincseket!

Köszi szépen! Az első szóra nem tudod te sem a választ? Annyira idegesít már
Bettus.. neked erre a két kérdésre amit irtam
megvan a válasz??
Irj!!
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások