Pampers csomagolásra is szivesen lecsapnák

csak írdd meg mit kérsz érte! Nem feltétlenül babásat! Akit érdekel, szívesen küldök Oriflame termékeket is kódokért, cimkékért cserébe!
Én már kétszer tettem fel Pampers csomagolást a csere-bere oldalra és nagyon hamar lecsaptak rá, és hát nem babás dolgot kértem érte.
Én a következő csomagolást is a csere-bere topikon teszem közzé, mert nem babás dolgot kérek érte, hanem más nyereményjátékos dolgot.
Tudja fene, én Pampers csomagolást nem babás cuccra cseréltem, Nestlé bébiételes címkékért sem babás dolgot kaptam, a Milupákról nem is beszélve.
Szerintem inkább el fogja szigetelni az új topik a kismamákat, és nagyon nehéz lesz cserepartnert találni - kevés babás cucc van, ami egy időben játszik és csereberélni lehet. Ilyen alapon nyithatnánk külön csereberét az SMS-es játékoknak, az élelmiszereknek, az italoknak, a vegyiáruknak, meg még ezerféle szempont alapján, de - minek?
Én örülök ennek a topic-nak, mert így szét lehet választani a cseréket.
Szerintem a csere-bere rovatban a többséget nem érdeklik azok a cserék amik a "babás mamákat". :-))
Így Nekik nem kell feleslegesen pelenkákról és bébiételes cimkékről olvasgatniuk :-)))
Megkaptam delphyn, válaszoltam is rá!
Köszi Dani! Adjunk neki kis időt, aztán majd meglátjuk! Szaisztok!
Köszi Sada! Tegnap kezdtem ismerkedni ezzel az oldallal, még nem figyeltem, de majd átnézem! Szia!
Tőlem maradhat a topic, ha úgy látjátok, van létjogosultsága.
Magdalena
megkaptad a mail-emet?
Ha a csere-bere rovatot visszaolvasod, ott több ilyen ajánlatot is találsz.
És általában nem babás vk-okat kérnek érte.
Szisztok! Csereberélnék Mildi nyuszis bébiétel cimkéket, Nestlé pontokat, Univer babás cimkéket. Írdd meg mit kész érte, megegyezünk!maileket várok! Köszi!
Újabb hozzászólások